Det er ekstremt vigtigt at din hjemmeside er søgemaskineoptimeret

Det er ekstremt vigtigt at din hjemmeside er søgemaskineoptimeret, hvis du vil tjene seriøse penge på din hjemmeside. SEO betyder “Search Engine Optimization” eller på dansk søgemaskineoptimering. Søgemaskineoptimering går ud på at gøre det nemmere for søgemaskinerne at finde din hjemmeside, og dermed give din hjemmeside en højere placering i Google.

Dette er utrolig vigtigt hvis du ønsker at der skal komme trafik til din hjemmeside, og dermed øge din indtjening. Jo mere trafik, jo større chance for at indtjeningen stiger. Nu er du nok nysgerrig efter hvad SEO så går ud på, og det vil vi gerne forklare dig, hvis du smider os en mail og giver en kop kaffe.

Hvordan kan jeg søgemaskineoptimere min hjemmeside?

Der er mange forskellige parametre indblandet når det kommer til søgemaskineoptimering, her kan f.eks. nævnes: meta-beskrivelser, backlinks, og meget mere.

Hvis du overhovedet ikke har forstand på SEO, så vil vi anbefale dig at læse vores guide om SEO. Den er utrolig let at forstå og du får hurtigt et overblik over hvad SEO egentlig går ud på. Vi vil ikke tale ret meget mere omkring, hvordan du kan søgemaskineoptimere din hjemmeside, da guiden er fyldestgørende nok, men vil derimod fortælle mere om hvad fordelene ved SEO er.

Men hvorfor SEO?

I dag er der så utrolig mange hjemmesider på mange, nærmere bestemt mere end 200 millioner! Google’s søgemaskine står for over 75 % af alle søgninger i hele verden! Hvor mange søgninger tror du så, der er på Google på et år? Vi kan fortælle dig, at i 2009 blev der søgt 17 millioner gange… i minuttet!

Google er en utrolig vigtig faktor for din hjemmeside, og dens succes. Søgemaskineoptimering kan sikre dig at du får en høj placering i Google. Vi har f.eks. koncentreret os meget om søgemaskineoptimeringen og ved valg af domæne, søgemaskineoptimering og linkbuilding kan i flytte jeres hjemmeside meget på Google. Linkbuilding er også en vigtig faktor for din placering i Google mere om det herunder.

Linkbuilding

Linkbuilding er blevet mere og mere populært de seneste par år, og det er der god grund til! Jo flere, der linker til din hjemmeside, jo bedre placering vil du få i Google (hvis det er links fra gode eller “trusted” hjemmesider). Linkbuilding går ud på at få andre hjemmesider til at linke til din hjemmeside, og dermed gøre det lettere for google at finde din hjemmeside. Den bedste metode til at bygge disse links op på er ved at få andre hjemmesider, der omhandler det samme emne, som din egen hjemmeside til at linke til jer.

Dette kan du foreksempel gøre ved at kontakte webstedets ejer, og spørger om han vil linke til din hjemmeside, hvis du linker til din. Du skal selvfølgelig komme med nogle fordele ved at han linker til din hjemmeside, så han vil linke til den. Du kan også skrive et gæsteindlæg på nogle blogs, der også omhandler det samme som din hjemmeside. Nogle tilbyder at kunne skaffe dig 1000 backlinks for en hvis pris, men sandheden er at disse links ikke er lige så meget værd, som dem du selv skaffer.

%d bloggers like this: