SEO – Hvorfor er det vigtigt?

SEO – Hvorfor er det vigtigt? SEO er noget der i disse dage, bryder mere og mere frem. Mest fordi der hver dag dukker nye hjemmesider op hvilket skærper konkurrencen. Vi tør derfor godt sige at SEO er vigtigere end nogensinde. Søgemaskinerne, som Google og Yahoo generer hver eneste dag flere millioner brugeres svar på spørgsmål, efterspørgsel efter produkter, forskellige services, eller løsninger på deres søgen. Solid SEO kan derfor hjælpe jeres virksomhed til at være blandt dem, der stikker hovedet frem i første række når folk søger på jeres #keywords (relevante søgninger).

En bruger når sjældent videre end top 5 i søgningen

De fleste der bruger søgemaskinerne når sjældent videre end blandt top 5 i søgeresultaterne under de søgte keywords. Folk stoler på, at søgemaskinerne ofte viser de mest relevante indhold i toppen. Derfor vil SEO kunne hjælpe dig og din virksomhed med at fremme opmærksomheden omkring jeres online forretning.

Der er mange måder at nå top 5 på. Man kan blandt andet udvide de keywords man ønsker at blive fundet på. Vælger man keywords, der er i knap så hård konkurrence, er chancen for en god placering større.

SEO er naturligvis også relevant i forhold til de sociale medier

SEO er naturligvis også relevant i forhold til de sociale medier. Der foregår via Facebook, Linkedin, Twitter, Google+ og mange andre en masse reklameorienterede fremstød, som SEO også hjælper på vejen med. Når en bruger finder dit website via en søgemaskine, er denne mere villig til at dele den på de sociale medier end en bruger, som er kommet direkte ind på din site viser offentlige statistikker.

Derfor er det slet ikke til diskussion at ejer man en hjemmeside, bør man investere i god SEO. Uden SEO vil din side ligge og “samle støv” på siderne langt bagerst hvor, det ofte ikke er sjovt at ligge.

%d bloggers like this: