FÅ EN SØGEMASKINE OPTIMERET LØSNING HERNING

FÅ EN SØGEMASKINE OPTIMERET LØSNING HERNINGVores hjemmesider Herning er bygget op over en søgemaskine venlig løsning, der sikrer at din hjemmeside kan blive fundet af søgemaskinerne.

SEO og hjemmesider Herning – Ja tak eller ?

Search Engine Marketing / Search Engine Optimization i Herning

Search Engine Marketing / Search Engine Optimization i HerningFremtrædende positionering i Google kan betyde hele forskellen på, om din virksomhed opnåt succes eller ender som en fiasko. Det er  nemlig helt afgørende, at dit website dukker op blandt de første søgeresultater i Google, når dine potentielle kunder søger på bestemte søgeord. Vi er eksperter i at opnå de såkaldt organiske links for vores kunder. Disse links er de gratis søgeresultater, som fremtræder i Google på baggrund af specifikke søgninger.

Gennem årelang erfaring med søgeoptimering / SEO i Herning

Gennem årelang erfaring med søgeoptimering / SEO i HerningGennem årelang erfaring med søgeoptimering / SEO af en lang række markedsledende websites og webshops har vi fået et indgående kendskab til Googles algoritmer – de gældende kriterier, som Google bruger ved indeksering af søgeresultater. Det betyder i praksis, at vi kender alt til de værktøjer, vi skal tage i anvendelse, for at få dit website til tops i Google. Opnåelse af organiske resultater er vores spidskompetence, men vi rådgiver dig også gerne om brug af Google Adwords kampagner – de betalte annoncer på Google.

Hver for sig er såvel SEO som Google Adwords særdeles stærke værktøjer

Hver for sig er såvel SEO som Google Adwords særdeles stærke værktøjerHver for sig er såvel SEO som Google Adwords særdeles stærke værktøjer til brug for din markedsføring. Og hvis du bruger både SEO og Adwords, vil du kunne drage fordel af en naturlig synergieffekt omkring din synlighed på nettet. Vi kan love dig, at du i løbet af kort tid tydeligt vil kunne se effekten af vores indsats på både besøgstal og størrelsen af din omsætning. Typisk vil vores indsats dog bl.a. omfatte teknisk analyse af dit website, søgeordsanalyse og ranking analyse.

SØGEMASKINE VENLIGE URL’S Herning (SEO)

SØGEMASKINE VENLIGE URL'S Herning (SEO)Alle URL’s (sidenavne) består af beskrivende tekster der typisk vil være hjemmesidens overskrift. Dette sikrer at man kan lave en beskrivende URL som Google og andre søgemaskiner kan se er relevante for din hjemmeside.

Dårligt programmerede hjemmesider har eks. en URL der hedder “Domæne.dk/P15d&sdf=99.php” eller lign, hvor det i vores system vil kunne hedde “Domæne.dk/vi-er-de-bedste”

BRUG H1 OG H2 OVERSKRIFTER

Vores system er baseret på faste overskrift typer der er kodet som såkaldte H1 og H2 overskrifter. Dette er noget Google benytter i deres vægt af hvor vigtige søgeord er. Ved at bruge H1 som overskrift kan du indikere over for Google at dine ord er vigtige.

META ORD OG BESKRIVELSER

På alle dine sider kan indsættes META ord og META beskrivelser hvilket fortæller Google at den pågældende side er relevant for netop disse søgeord. Du har mulighed for at indsætte unikke META ord og beskrivelser i vores løsning.

Få et webdesign med CMS, der vinder hjerter & markedsandele i Herning

Få et webdesign med CMS, der vinder hjerter & markedsandele i HerningVil du løfte dit salg, have et lækkert design, sænke dine omkostninger? Fortæl os hvad dit website skal gøre. Så klarer vi resten.Vi har forretningsforståelse og vi starter alle projekter med at spørge, lytte og lære.
Typisk starter vi med et møde i vores lokaler eller hos jer i Herning, hvor vi hører lidt om din virksomhed, dine visioner og dit behov.

Holdninger er gode. Analyser er bedre

Holdninger er gode. Analyser er bedreHoldninger er gode. Analyser er bedre. Vores webløsninger virker, fordi de bygger på analytiske resultater frem for holdninger. Vi finder ud af, hvem dine kunder er, hvad de leder efter, og hvad der får dem til at købe. Store websites har det med at overskride deadlines og budgetter.
Det skyldes ofte mangel på erfaring & workflow hos webdesigneren. Vi har over 15 års erfaring med udvikling af websites i WordPress, så vores proces og CMS-system er efterhånden helt tør i lakeringen.

Smukt og brugervenligt webdesign Herning

Smukt og brugervenligt webdesign HerningSmukt og brugervenligt design Herning – Indtryk skabes ekstremt hurtigt på nettet. Dine kunder bruger 4 sekunder på at beslutte, om dit website er værd at blive på. Dit design skaber en instinktiv reaktion i kundens hjerne, allerede inden de læser dine budskaber. Vi har stor erfaring i at skabe koncepter, der taler til fornuft og følelse hos dine utålmodige kunder. En kombination af brugervenlighed og æstetik gør, at brugeren har lyst til at forblive på dit site, kontakte dig eller købe dit produkt.
Vi har markedets mest fleksible standardteknologi (proCMS) med mulighed for specialudvikling og lækre features.

Hvad er Reklame? – Hvad siger Herning ?

”Reklamer” defineres ifølge mediejuraen som ”tilkendegivelser fra private og offentlige virksomheder, der har til formål at fremme afsætningen af varer eller tjenesteydelser.” Det er præcis det, vi er benhårde til hos os. Dit mersalg vil være et resultat af vores indsats, og vi ELSKER at levere resultater.

Ønsker du seriøs reklame på nettet?

Personlig kommunikation – SEO og hjemmesider Herning

Personlig kommunikation - SEO og hjemmesider HerningGennem en tæt personlig kontakt med vores klienter fører vi kommunikation i øjenhøjde. Vi er loyale og inspirerende, og vi skaber topresultater i et konstruktivt samspil med vores kunder. Vi ønsker vi at være din kompetente sparringspartner omkring webudvikling, salg og markedsføring. Desuden tilbyder vi produktion og optimering af hjemmesider & webshops.
“God kommunikation er lige så stimulerende som sort kaffe, og det er akkurat lige så svært af sove bagefter.” – Lindbergh

Herning ifølge Wiki

Herning ligger i Midtjylland og er hovedby i Herning Kommune. Byen er den fjerdestørste i Region Midtjylland og har 49.229 indbyggere (2017) inkl. Tjørring, Snejbjerg, Lind, Birk, Hammerum og Gjellerup, som via industrikvarterer er vokset sammen med selve købstaden.

Herning ligger som et vej- og jernbaneknudepunkt

Herning ligger som et vej- og jernbaneknudepunkt på den tyndt befolkede vestjyske hede, der i dag for størstedelen er opdyrket. De nærmeste nabobyer er Ikast (11 km mod øst), Brande (25 km mod syd), Ringkøbing (45 km mod vest), Holstebro (34 km mod nordvest), Silkeborg (35 km mod øst) og Viborg (48 km mod nordøst). Længere bort er der 79 km til Aarhus, 66 kilometer til Vejle og 128 kilometer til Aalborg.

Husk på at vi også leverer hjemmesider og online markedsføring i Holstebro.

Erhverv i Herning

Herning er kendt som kongres- og messeby på grund af Messecenter Herning. Den store multiarena, Jyske Bank Boxen som er blevet bygget ved MCH Messecenter Herning, er pt. Danmarks eneste. Den store arena med plads til 12- 15.000 tilskuere blev indviet af Lady Gaga i oktober 2010, men fik sin ilddåb med udsolgte mellemrunde- og finalekampe i forbindelse med europamesterskaberne i kvindehåndbold i december 2010. Den traditionelle tekstilindustri præger ikke Herning og nabobyerne på samme måde som tidligere, og mange af arbejdspladserne er flyttet til udlandet. I Herning ligger en stor Danish Crown-filial, et af Danmarks største svineslagterier. (SEO og hjemmesider Herning)

Fotograf til erhvervsfoto i Herning

Fotograf til erhvervsfoto i HerningSkal i bruge nogle nye medarbejderfotos af jeres ansatte eller direktionen? Skal i afholde en event eller et kursus og vil i derfor gerne have billeder herfra? Vi kan på det varmeste anbefale Herning fotografi.

Dygtig og kompetent fotograf med masser erfaring indenfor portrætfoto, erhvervsfoto, reklamefoto og meget mere. Læs mere her om Herning erhvervsfotografi.

%d bloggers like this: