Det er uklogt IKKE at investere i SEO

SEO for de kræsne – Der er nok mange som tror, at det ikke kan betale sig at investere i SEO, men de tager så grueligt fejl. Især Webshops er ikke gode til at indse, at søgemaskineoptimering er vejen frem. Særligt nu, hvor Google foretager ændringer i sin algoritme, er det essentielt, at man har Google optimeret sin hjemmeside eller webshop. Har man ikke forholdt sig til ændringerne i Googles algoritme, kan man risikere at miste sine placeringer.

Unikke titler, meta descriptions og meta keywords er vigtige og især unikt indhold

Med den nye algoritme, vil der komme meget fokus på on-site optimeringen af hjemmesider og webshops. En ordentlig on-site optimering skal indeholde en lang række faktorer, som skal være i orden i forhold til SEO. Unikke titler, meta descriptions og meta keywords er vigtige. Unikt kvalitetsindhold på siderne er også noget af det som vil komme til at vægte meget højt, når Google fremover skal kvalitetsvurdere hjemmesider.

Læs mere om Brand Design her.

webshopsystemer og CMS systemer er ikke gearet til SEO

Mange webshopsystemer og CMS systemer er ikke gearet til SEO. Det er i hvert fald de erfaringer vi har. Især dem som udvikler webshops har ikke fået øjnene op for at der er visse funktioner, som brugerne af deres løsninger bør have stillet til rådighed. Dermed kan vi vende tilbage til muligheden for fx at tildele sider unikke titler. Det er i dag ikke muligt på en lang række CMS og webshop systemer og de som har webshop, som kører på denne slag systemer vil blive ramt, når Google implementerer sine algoritmeændringer i Europa.

%d bloggers like this: