Har din hjemmeside Ebeltoft brug for flere besøgende?

Øget eksponering i Ebeltoft og resten af Danmark

Giv din virksomhed den opmærksomhed den fortjener ved at dominere søgeresultaterne på Google.

Større kundebase

Vores services hjælper dig med at sende flere kunder til din hjemmeside, hvilket resulterer i øget kendskab til dine produkter og services.

Bedre indtjening

Du kommer til at opleve, hvordan din virksomhed vil vokse i takt med, at flere kunder efterspørger og køber dine produkter og services.

 

Vores gennemtestede strategi kan hjælpe din virksomhed med at overskygge konkurrenterne i søgeresultaterne.

SÅDAN ARBEJDER VI

ROI

Vores strategi er både langsigtet og fremtidssikret således, at DU får størst muligt udbytte af din investering. Vi sætter ikke prisen højere end, at din investering er tjent hjem ved kun nogle få ekstra salg om måneden.

Fokus på samarbejde

Du får vores direkte telefonnumre og mailadresser. Vi er åbne og ærlige om, hvad vi gør, og hvorfor vi gør det. Har du brug for hjælp, eller har du et spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe. Hos os er der ingen tung organisation og lange svartider.

Månedlige rapporter

Hver måned modtager du en rapport med status på dine placeringer i søgeresultaterne. Rapporten vil også indeholde de vigtigste nyheder om, hvad der sker i markedet og anbefalinger til nye tiltag, der kan forbedre din virksomheds synlighed.

Nytænkende

Vi holder os konstant opdateret med alle de nyeste trends indenfor SEO. Det gør vi blandt andet ved at deltage i seminarer, kurser og mastermind-grupper med de bedste SEO eksperter i verden. Her diskuterer vi strategier, hvilke tiltag, der virker bedst lige nu, samt hvilke tiltag, der ikke længere er effektive.

Vores services

Vores vigtigste opgave er at understøtte din virksomheds fortsatte vækst, hverken mere eller mindre. Vi kan hjælpe dig, uanset om du driver en nystartet virksomhed, eller du allerede har et succesfuldt firma og vil øge kendskabet online!

Prisen afhænger af hvor stor konkurrence, der i dit markedssegment. På den måde afspejler prisen hvor mange ressourcer, vi skal bruge på at få din side i toppen af søgeresultaterne.

Vi kan hjælpe dig med flere forskellige aspekter af din online markedsføring så som Søgemaskineoptimering, Konverteringsoptimering, Reputation Management og opsætning af mobilvenlig version af din side.

Uanset om du befinder dig i Aalborg, Aarhus, København eller et helt fjerde sted, så kan vores SEO-eksperter hjælpe dig med at øge din virksomheds online synlighed!

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige services, vi tilbyder.

SEO Ebeltoft

SEO / Search Engine Optimization eller på dansk søgemaskineoptimering Ebeltoft, er en proces, der har ét formål: Nemlig at forbedre din hjemmesides position i søgeresultaterne for de søgeord, du gerne vil findes på. F.eks. hvis du har en tandlæge klinik i Ebeltoft, så vil du gerne findes i søgeresultaterne for søgeordene “tandlæge Ebeltoft”. Vi er eksperter inden for dette felt, vi kigger både på hvad, vi kan forbedre på din side (onpage), og hvordan vi kan få flere til at henvise til din hjemmeside (offpage).

Mobiloptimering Ebeltoft

Mobile enheder som f.eks. mobiltelefoner og tablets står for en stadig større del af den samlede internettrafik. Faktisk er mængden af trafik, der kommer fra mobile enheder større end for computere. Mobile enheder har en mindre skærm og ingen mus. Derfor stiller de helt andre krav til din hjemmesides funktionalitet. Vi kan hjælpe dig med at optimere din hjemmeside til mobile enheder sådan, at alle besøgende på din hjemmeside får en god oplevelse uanset hvilken enhed, de kommer fra.

Konverteringsoptimering Ebeltoft

At få besøgende på din hjemmeside er vigtigt. En anden ting, der er lige så vigtig er at kunderne finder det, de leder efter på din side, og at der ikke er problemer med f.eks. at foretage køb eller at finde kontaktinformationer på din side. Derudover er tekst, opbygning af siden og design vigtige faktorer, som du skal være opmærksom på. Lad os hjælpe dig med at forbedre din konvertering, så du får mest muligt ud af din hjemmeside!

Reputation Management

At blive fundet på de rigtige søgeord kan betyde alt for din virksomhed. Forestil dig, hvad det vil betyde for din virksomheds omdømme, hvis det første resultat, der dukkede op i søgeresultaterne, når man søgte på dit virksomhedsnavn var en kunde, der udtalte sig negativt. Reputation Management handler netop om at sikre, at din virksomhed ikke bliver associeret med sådanne negative anmeldelser. Hvis du har sådanne anmeldelser, så kan vi være behjælpelige med at få dem fjernet fra søgeresultaterne.
%d bloggers like this: