Det kommer selvfølgelig an på, om man synes, at det er hyggeligt at skrive små artikler

Kommunikation og Det kommer selvfølgelig an på, om man synes, at det er hyggeligt at skrive små artiklerDet kommer selvfølgelig an på, om man synes, at det er hyggeligt at skrive små artikler. Men hvis man har lidt sproggener og flair for grammatik, så kan det være en rigtig hyggelig ting at lave på en gråvejrsdag eller en kedelig aften – at skrive SEO artikler.

Det kræver selvfølgelig, at man lige sætter sig ind i, hvad disse artikler er for noget, og at man har nogle, der vil købe ens artikler, ellers er der jo ikke meget pointe i at gøre det.

Kort sagt handler SEO….

Kort sagt handler SEO....Kort sagt handler SEO – eller søgemaskineoptimering, som det hedder – om at optimere en hjemmesides placering på en søgemaskines – oftest Googles – hitliste. Det kan være et firma, der leaser biler, som gerne vil have en bedre placering på Google, når der søges efter ”leasing af Toyota” eller ”privat leasing”.

Det, de kan gøre for sig selv, kunne være at foretage noget intern og ekstern linkbuilding som det første – altså sørge for, at det internt på deres hjemmeside findes links fra én underside til en anden underside (det skal stadig have relevans).

Eksternt kan de udveksle links med andre hjemmesider, der har samme tema, sådan at de ”reklamerer” for hinanden. De kan også købe sig til nogle pladser i et linkkatalog.

Og så kan de udføre den type SEO, der ikke ”bare” er linkbuilding

Og så kan de udføre den type SEO, der ikke ”bare” er linkbuildingOg så kan de udføre den type SEO, der ikke ”bare” er linkbuilding. Det foregår ved, at de ansætter nogle til at skrive nogle blogindlæg-agtige artikler, hvor de ord, der skal optimeres, indgår. Disse småartikler bliver så placeret rundt omkring på internettet – det kunne være på relevante fora eller blogs eller på nogle SEO-blogs til formålet.

Næste gang nogen så søger på ”privat leasing” og Google bedømmer hvilke hjemmesider, der skal have hvilken placering, fungerer disse eksterne links til leasingfirmaets hjemmeside som en form for anbefalinger af hjemmesiden, og dermed får de en højere ranking end tidligere.

Der er altså et marked for freelance skribenter, der skriver SEO-artikler

Der er altså et marked for freelance skribenter, der skriver SEO-artiklerDer er altså et marked for freelance skribenter, der skriver SEO-artikler, idet teknikken er meget udbredt og brugt.

Så hvis du sidder derhjemme og tænker, at du godt kunne tænke dig en lille hobbybeskæftigelse, en nebengeschäft, og du har talent for skrivning, kan du prøve at undersøge mere præcist, hvad SEO går ud på, og så tilbyde din arbejdskraft over for diverse firmaer, der arbejder med emnet.

Eller prøve dit held på et iværksætterforum som Amino – det skulle nok kunne lade sig gøre, og man kan faktiske tage sig pænt betalt for det.

%d bloggers like this: