SEO Analyse

Få udarbejdet en gratis og uforpligtende SEO analyse

Få udarbejdet en gratis og uforpligtende SEO analyse, der belyser, hvad du kan forbedre på din hjemmeside for at blive mere synlig i Googles søgeresultater. Med en analyse får du med andre ord, et gratis tjek af din hjemmeside, så du ved, hvor du står i kampen for at vinde over dine konkurrenter ude i Google.

SEO Analyse

Hvad gennemgår vi med jer?

I analysen kommer vi godt rundt om hele din hjemmeside, og vi går blandt andet i dybden med følgende punkter:

  • Linkprofil
  • Synlighed på relevante søgeord
  • Sidetitler og meta beskrivelser
  • Duplicate content
  • Hjemmesidens hastighed
  • Mobilvenlighed
  • URL-struktur
  • Brug af ALT-tags
  • Kvaliteten af dit indhold

Ønsker du en gratis analyse?

Ønsker du en gratis analyse? Så udfyld kontaktformularen til øverst og få tilsendt din gratis analyse inden 5 hverdage. Vi følger analysen op med et uforpligtende og skræddersyet tilbud på SEO optimering af din hjemmeside.

Hvorfor få udarbejdet et gratis tjek?

En gratis SEO analyse kan først og fremmest være med til at belyse, hvilke problemer du har på dit website i forhold til SEO. Du får en overskuelig liste med ting, du kan gå i gang med at arbejde på at forbedre med det samme.

Ønsker du ikke selv at arbejde med at optimere din hjemmeside, følger der et gratis og uforpligtende tilbud på søgemaskineoptimering med en gratis analyse. Vi kender altså nu dit website, og vi ved lige, hvor jeg skal sætte ind for at øge dine placeringer.

Laver du SEO forkert, kan det faktisk skade mere, end det kan gavne

Laver du SEO forkert, kan det faktisk skade mere, end det kan gavne, og du risikerer, at Google straffer dig. Det er de færreste virksomheder, der har råd til ikke at kunne blive fundet i Google af deres kunder. Et gratis tjek kan altså være med til at belyse, om du er på rette vej med din SEO indsats.

Vi har igennem mit arbejde med seo set et hav af fejl

Vi har igennem mit arbejde med seo set et hav af fejl, der har påvirket hjemmesiders placeringer i søgemaskinerne. Vi ved altså, hvad vi skal kigge efter, og det er til gavn for dig. Vi har udarbejdet et hav af analyser til både webshops, konsulentvirksomheder samt andre hjemmesider, og vi er også klar til at lave en gratis SEO analyse til dig.

Når vi udarbejder et tjek til dig, så er det med tanken om, at din hjemmeside også skal være højt placeret i søgemaskinerne om 3-5 år.

Vi går ind for 360 graders SEO, og derfor tænker vi også hele din hjemmeside ind, når vi laver dit tjek. Vi kigger altså både på tekniske aspekter, onpage, offpage, linkbuilding med mere. Du får altså en dybdegående og grundig analyse.

Hvad kan en gratis SEO analyse bruges til?

Når du vælger at få lavet en gratis SEO analyse af dit website, kan du vælge at bruge den på flere måder. Alle kan have behov for at få lavet et gratis tjek af sin hjemmeside, uanset om du køber SEO i forvejen, eller om du ikke gør. Hvilken type hjemmeside du driver er også irrelevant. Vi laver både tjeks for webshops, konsulentvirksomheder, blogs og andre typer af hjemmesider.

Benytter du i forvejen et seo bureau eller en konsulent, kan den gratis SEO analyse til at få en objektiv vurdering af, hvordan kvaliteten af det udførte arbejde er

Benytter du i forvejen et seo bureau eller en konsulent, kan den gratis SEO analyse til at få en objektiv vurdering af, hvordan kvaliteten af det udførte arbejde er. Du kan altså her finde ud af, om din nuværende samarbejdspartner, gør arbejdet ordenligt. Er du tilfreds med din nuværende konsulent, kan du også vælge at give ham analysen, så han har en liste med ting at arbejde med.

Står du selv for at optimere din hjemmeside?

Står du selv for at optimere din hjemmeside til at ligge godt i søgemaskinerne, kan du benytte analysen som en statusrapport på din hjemmeside. Når analysen er lavet, har du en liste over ting, som du kan gå i gang med at løse med det samme. Du har altså en liste med ting, der kan være med til at øge dine placeringer og dermed genere mere trafik til din hjemmeside, der naturligvis gerne skulle ende ud i flere salg og henvendelser.

Inden et eventuelt samarbejde begynder…

Inden et eventuelt samarbejde begynder, kan vi benytte analysen til at finde ud af, hvad der skal forbedres på din hjemmeside. En analyse er nemlig et fantastisk redskab til at finde ud af, hvor du har fejl og mangler, og den er meget værdifuld at have, når vi skal sætte retningen for arbejdet med søgemaskineoptimering på din side. Vi udarbejder altid en gratis analyse til mine kunder, så du får mest værdi for dine penge.