Guide til at at finde nye kunder til din forretning!

Gæsteindlæg

Der findes som udgangspunkt to måder at finde nye kunder på. Hvis du vil have en effektiv forretning med et godt flow af kunder kan du med fordel arbejde lidt med begge dele hver eneste dag – det vil helt sikkert give dig rigtige gode resultater i forhold til det du gerne vil opnå, hvis du vel og mærke arbejder med det dagligt.

Den ene del, som du skal gøre er at lave marketing for det som du sælger. Din marketingsindsats kan være at du deler noget du ved inden for det område du beskæftiger dig med. Emner til dette kan du finde ved at google og dermed samle informationer ind til at kunne skrive enten et Facebook opslag eller et post på en blog. Dette er den passive måde at markedsføre dig selv på. Du kaster altså noget indhold op i luften, i håb om at andre ser det og reagerer positivt på det.

Den andel del, som du dagligt skal dyrke er rekruttering af kunder. Her rækker du aktivt ud efter andre for at få dem til at se på det du har at tilbyde. Der er mange måder at møde kunderne på det kan være folk du kender eller nogen du ikke kender, det kan være på e-mail, sms, Facebook eller telefonen eller blot personer du møder på din vej. Kun din fantasi og dit mod sætter grænsen.

Sådan fandt jeg min første Network Marketing kunde!

Da jeg i 2011 startede med Network Marketing var jeg meget usikker, på hvad jeg var gået ind til. Jeg havde en stor lyst til at dele mine produkter med andre, fordi jeg syntes at de var (og stadig er) de mest fantastiske produkter.

Jeg brugte dog noget tid på selv at afprøve dem først på mig selv og på alle andre inden for husets fire vægge. Da jeg følte mig tilstrækkeligt klædt på begyndte jeg at kigge mig omkring iblandt de mennesker, som jeg stødte på til daglig. Jeg begyndte at se på dem med nye briller. “Var der noget hun kunne bruge mine produkter til?”, “Sagde hun lige noget der, som kunne dækkes af mine produkter?” og så videre og så videre. Det var egentligt meget sjovt, meget nervepirrende og udviklende i forhold til at komme ud af comfort zone og øve mig i at tale med folk.

Jeg lavede derefter den klassiske Network Marketing rutine med at tale med min familie om produkterne. Fordelen ved dette er klart at de har fuld tiltro til hvad du fortæller dem om hvad du lige har fundet ud af er det mest fantastiske i verden. På grund af tilliden er der hos familien gode muligheder for at hente sine første kunder. Og det var præcis hvad jeg gjorde. Min svigerforældre havde et behov som produkterne kunne opfylde og vupti så havde jeg mine første kunder og dermed tjent mine første penge i Network Marketing. Med blod på tanden solgte jeg også til andre i min familie, det gik egentlig meget godt syntes jeg.

Da familiemulighederne var udtømte, indtraf virkeligheden og jeg indså at jeg manglede en del personlige egenskaber for at kunne blive en god netværker. Mine salgstal dalede til nul, hvilket egentlig var deprimerende, for nu troede jeg lige at jeg stod med et guldæg i hånden. Det gjorde jeg sådan set også, jeg havde bare ikke de nødvendig redskaber til at høste.

Hvis du vil have gode råd til hvordan du kan finde nye kunder til din network marketing forretning, så følg min blog, hvor der vil komme mange gode guldkorn fra mig.

Mvh

Jakob – web-creation.dk

%d bloggers like this: