Velkommen til et anerkendt Reklamebureau Vejle

Visuel identitet – virksomhedens fingeraftryk

Lone-PetersenReklamebureau Vejle – Din virksomheds visuelle identitet er dit ansigt udadtil – og det første som du bedømmes på.

Identiteten afspejler dine værdier, holdninger og måde at forholde sig til stil og kvalitet på. Kunderne er lynhurtige til at aflæse det – derfor er der god grund til at anvende ressourcer på det.

Husk i den forbindelse: der er ikke noget, der varer evigt – heller ikke din virksomheds visuelle identitet. De seneste 15 år har budt på så mange nye kommunikationsplatforme, at det stiller helt nye krav til det visuelle udtryk og den måde, der kommunikeres på.

Vi har gennem årene udviklet et stort antal identiteter og vi er klar til at give din virksomheds visuelle identitet et serviceeftersyn. Vi kan tilbyde:

 • Nyt logo/revitalisering af dit nuværende
 • Ny designlinie – forankret i designmanual
 • Ny papirlinie
 • Designkoncepter: Brochurer, flyers, annoncer, mapper etc.
 • Ny hjemmeside
 • Øvrige elementer såsom facadeskilte, profilbeklædning og merchandise

STRATEGI & FORRETNINGSUDVIKLING

Du kan kun flytte dig hvis dine kunder vil med!

Uanset hvilket marked du opererer på og hvilke produkter du tilbyder: Du kan kun få succes, hvis du er bevidst om den strategiske værdi og bruger den! Ikke din værdi målt i profit, men den ekstraværdi, som du tilbyder dine kunder og markedet – udover det faktiske produkt. Det kalder vi den »strategiske værdi«.

Kender du din strategiske værdi? Er den defineret? Er den kommunikeret? Er den opfattet? Skal den gøres skarpere? Skal den tilpasses markedet? Og hvis du skal i gang med det strategiske arbejde: Hvilke værktøjer og greb skal du så bruge over for dine kunder, så du kan hjælpe dem til at gøre en forskel i deres marked?

Alt dette vil vi gerne hjælpe dig med at få defineret, udviklet og implementeret i din markedsføring.

Vi gør det ved at tage afsæt i det helt grundlæggende for virksomheden: Kunderne og markedet. Redskaberne er bl.a. veltilrettelagte kundeanalyser, markedsanalyser og konkurrentanalyser. Med disse etableres nyttig viden, der gør det både lettere og mere sikkert at vælge den rigtige strategiske retning.

TEKST & PR (Reklamebureau Vejle)

Vil du tale til alle, taler du til ingen

Vi udvikler den kreative spillebane – og sikrer, at kreativiteten spiller optimalt sammen med de valgte medier. Altid med fokus på at skabe et udtryk, som den enkelte kunde kan finde sig selv i – og som giver et genkendeligt og huskværdigt koncept i markedet.

For det første: Vil du tale til alle, taler du til ingen. For det andet: Stil, tone og sprogligt abstraktionsniveau må nødvendigvis være forskellig – alt efter, hvem du taler til. Der er altså forskel på om du sælger røntgenudstyr til overlæger eller solrejser til teenagere.

Med andre ord: For os er god kommunikation karakteriseret ved, at den rammer målgruppen præcist! præcist.

Du har masser af gode historier

Du har det helt tæt på hver dag – derfor er du måske »blind« for den gode historie fra din virksomhed, som omverdenen faktisk gerne vil læse.

Naturligvis har du fokus på produkter, ydelser og kunder – i dit salg og din markedsføring. Men med den gode historie kan du skabe en mere helhedsorienteret opfattelse af din virksomhed. F.eks. fortælle noget om holdninger, værdier og mennesker.

Via pressemeddelelsen får du anlagt en anden vinkel på din virksomhed, og da det fremstår som redaktionel tekst i medierne, har budskaberne en høj troværdighedsgrad.

Der er altid læsere til den gode historie – og der er masser af medier at bringe den på.

Vi laver PR til såvel trykte som digitale medier. Her er der masser af muligheder for profilering, selviscenesættelse og præsentation af nye produkter.

 • Det, der måske ikke er den store nyhed eller gode historie for din virksomhed, kan sagtens være det for andre
 • Din historie skal være sand, relevant og velskrevet for at medierne finde den interessant

I markedsføring taler man tit om den gode idé, som bærende element. Idéer kan hurtigt udvikles og kreativiteten blomstre i fuldt flor. Men skal det give mening og resultater, skal idéudviklingen styres og tage afsæt i virkelighedens verden.

Vores udgangspunkt finder vi i strategien og målsætningen – og så krydrer vi det med dyb viden og indsigt om markedet, målgruppe og konkurrencemæssige præmisser. Sådan opstiller vi faste rammer, som idéerne så kan udfolde sig inden for.

Når idéerne på den måde er »rammet ind«, er der tale om et koncept, som alle efterfølgende kreative løsninger skabes ud fra. Det gør idéudviklingsfasen effektiv og sikrer mod »kreative vildskud«.

DIT SALG

Sælger du produkter? Ydelser? Adfærdsændringer? Holdninger? Og er målgruppen for din kommunikation slutbrugere, forhandlere eller interne medarbejdere – eller en blanding?

Uanset retning eller niveau for din kommunikation, så kan vi skabe kampagnen, der med de rette værktøjer – og det rette mediemix – sikrer dig den største effekt.

WEB & MOBIL

Effektiv markedsføring – i stadig forandring

Gennemtænkt design – præcis kommunikation – hurtig afkodning

Struktur, navigation, brugeradfærd, logik, design, tone og værdier – blot nogle af de ting, vi har med i betragtning, når vi udvikler nye hjemmesider. En god hjemmeside skal møde sine brugere, så de hurtigt finder det, som de søger. Hjemmesiden er virksomhedens primære ansigt udadtil, og et dynamisk værktøj til kommunikation med kunder og interessenter. For mange virksomheder er det samtidig en meget vigtig afsætningskanal.

Vi udvikler hjemmesider i de mest anvendte cms-systemer – Det er din garanti for et afprøvet system, som konstant bliver udviklet og tilpasset tidens krav, udfordringer og muligheder.

Alle typer hjemmesider

Vi udvikler alle typer hjemmesider: Lige fra den mindre »udvidet-visitkort-type« over den større virksomheds-/koncernpræsenterende hjemmeside til den teknisk avancerede webshop-løsning med integration til lagerstyring og bogholderi. (Reklamebureau Vejle)

Responsive Design

Vores løsninger er i »responsive design«, hvor hjemmesiden tilpasser sig det medie, den vises på (mere end 60 % af alle hjemmesider downloades og vises i dag på mobile medier).

Din hjemmeside – med mulighed for opgraderinger

Med den tekniske udvikling åbnes der løbende for nye funktionaliteter. Derfor er hjemmesiden en levende størrelse i stadig forandring. Med en løsning fra os kan du løbende lægge nye funktionaliteter på.

Hjemmesider i Open Source

Vi udvikler hjemmesider i de mest anvendte CMS-systemer, som WordPress, Joomla og Magento men vi kan også kan også levere løsninger i andre systemer, hvis det ønskes. Fordelen ved open source er:

 • Nem at bruge
 • Let at tilpasse
 • Valgfrihed med hensyn til hosting
 • Let at holde i luften: Billeder og tekst kan tilføjes uden kendskab til koder eller programmering

SEO-optimering

Eksperterne indenfor online markedsføringAt blive fundet via søgemaskiner er den vigtigste vej til trafik på din hjemmeside. Ved at SEO-optimere siden, gør du det let for søgemaskinerne at identificere din virksomhed og dens produkter og ydelser.

Populært sagt: Tidligere skete indekseringen på baggrund af en række delvist tekniske parametre. I dag ser søgemaskinerne på hjemmesidens indhold, brugervenlighed og frem for alt popularitet.

I Danmark står Google for ca. 90 % af trafikken og den er derfor den langt vigtigste søgemaskine at fokusere på. De fleste nye CMS-systemer – eksempelvis Joomla, som vi anvender til nogle af vores hjemmeside løsninger – er meget søgemaskinevenlige. Desuden laver vi en række SEO-tiltag – eksempelvis omkring struktur, tekst og links. En hjemmeside fra os er derfor rigtig godt klædt på til eks. Google og dens indeksering. (Reklamebureau Vejle)

Markedsføring af din hjemmeside

Til at øge trafikken på din hjemmeside anbefaler vi endvidere følgende fire tiltag:

 • Adwords/sponserede links på Google
 • Indgående links til din hjemmeside
 • Nyhedsbrevsfunktion
 • Oprettelse af virksomhedssider på LinkedIn og Facebook

Ting man ser, husker man kun 10 % af, når der er gået 72 timer

Trykt kommunikation skal pirre sanserne både visuelt og stofligt. Som læser af tryksagen skal man føle sig tilpas og stå tilbage med den opfattelse, at her er der et budskab som fortjener at blive gemt.

I en verden præget af bits og bytes, og hvor budskaberne med stor hast klikker ind på smartphone, tablet eller dit TV, udstråler papiret ro og kvalitet. En indirekte invitation til fordybelse.

At stå med en flot profilbrochure i hånden er noget ganske særligt. I mange tilfælde vil det være det perfekte valg for din virksomhed. I andre tilfælde vil en investering i et andet medie være at foretrække. Vi tager altid udgangspunkt i din verden og dine rammer for at sikre det perfekte medievalg, hvor din investering er sikret det bedst mulige afkast. (Reklamebureau Vejle)

Profil- og produktfilm – stor effekt for få penge

Med den ny teknik er det hele blevet både lettere og billigere.
Såvel film som animerede videoer kan fremstilles for få penge.

I samarbejde med eksterne partnere kan vi producere og levere mindre produktioner til:

 • Profilering af din virksomhed
 • Præsentation af ydelser
 • Præsentation af produkter
 • Præsentation af produktnyheder

Et medie, der vil gøre sig godt, når din virksomhed er på messe; i virksomhedens showroom; i udstillingen hos dine forhandlere eller på din hjemmeside. (Reklamebureau Vejle)

SOCIALE MEDIER

To ud af tre virksomheder bruger de sociale medier

De sociale medier som Facebook. Twitter og LinkedIn er kommet for at blive. To ud af tre virksomheder bruger i dag medierne aktivt.

Det er nødvendigt at tænke i nye mediebaner inden for kommunikation og markedsføring. Det er nødvendig at følge med it-udviklingen – for det er den, som sætter »medie-dagsordenen« i fremtiden.

Både Facebook og ikke mindst LinkedIn bruges flittigt af virksomhederne i dag – også til at præsentere produkter og ydelser. Medierne bruges også til at styrke dialogen med kunder, leverandører og interessenter.

Din virksomhed kan også bruge medierne i kommunikationen og salget på forskellige niveauer. Sørg for at afsætte ressourcer, der er afstemt efter det niveau, du vælger. Også her skal du være villig til at investere, hvis du vil have et udbytte.

Med andre ord: Dit produkt er det samme. Dine kunder er de samme. Og udfordringen den samme – øget salg. Men medierne er nye og her er dine kunder også. Tag det med i dine overvejelser, når din kommunikation og markedsføring skal planlægges. (Reklamebureau Vejle)

Rådgivning som første step

De sociale medier er meget forskellige – og skal bruges med omtanke. Tag en Snak med os og få vores bud på aktiviteter på de sociale medier, som både vil være realistiske og resultatgivende for din virksomhed.

Sandhedens øjeblik: Når kunden møder produktet i butikken

Undersøgelser viser, at ca. 70 % af alle beslutninger om køb træffes, når kunderne står ved hylderne og tjekker varerne ud. Skal dit produkt sælge godt, er det vigtigt at det differentierer sig og tiltrækker sig ekstra opmærksomhed – via emballage, skiltning, display m.v.

Også på messer og udstillinger er det vigtigt at »rage« op, gøre sig ekstra bemærket og få budskaberne klart igennem. En indbydende, anderledes stand med spændende aktiviteter kan sikre dig besøg, kontakt og dialog med de mange besøgende.

Synlighed og effekt – vi ved hvad der skal til.

%d bloggers like this: