Professionelt website design Holstebro

Professionelt website design HolstebroVi udvikler dynamiske og professionelle hjemmesider for firmaer og private i Holstebro, som er brugervenlige og informative for den besøgende. Alle vores hjemmesider er baseret på vores kunders behov og krav.

Brugervenlige CMS-systemer WordPress hjemmesider

Brugervenlige CMS-systemer WordPress hjemmesiderAlle hjemmesider, er lavet i de meget brugervenlige CMS-systemer WordPress. Som nævnt vil vi altid designe hjemmesiden til dine ønsker, men vi vil naturligvis også give dig rådgiver om, hvordan det måske bør se ud og fungere. Alle vores design er baseret på de danske designtraditioner; fantastisk at se på og meget funktionelt på samme tid.

Flere og flere handler ind på nettet, og der bliver også købt dyrere produkter på nettet end for bare 10 år siden. Så det kan være en god forretning, at have en webshop. Men for arbejdet skal være på plads ellers kan det blive en meget dyr fornøjelse!

Webshops der faktisk sælger

Et af de vigtigste valg, er valg af platform. Skal din webshop bygges på en webhost´s eget kodet system eller skal det være en Open Source løsning?

Som udgangspunkt anbefaler Scanpol Media, at bruge den sidste nævnte løsning. Det skyldes, først og fremmest, at der meget ofte er langt flere muligheder for udvidelser til din webshop, modsat en ikke Open Source løsning.

Hos os arbejder vi derfor udelukkende med webshopløsninger til WordPress i Holstebro. Er det til en mindre webshop evt. til digital salg anbefaler vi WordPress samt til mellem-og store webshops.

Vi rådgiver vores kunder i Holstebro, således at webshoppens endelige design og funktionalitet, er i tråd med jeres planer om markedsføring. Designet bør signalere, hvad du sælger og være indbydende især for jeres specifikke kundesegment. Endvidere sørger vi for, at både webshop og hjemmesider er søgemaskinevenlige.

Få flere besøg og potentielle kunder i Holstebro

Få flere besøg og potentielle kunder i HolstebroKonkurrencen om at være i toppen på søgemaskinernes resultatsider, SERP i SEO sprog, har aldrig været hårdere end i disse år.

Det skyldes flere forhold. For det første kommer der flere og flere hjemmesider og webshops til, også indenfor samme handelsområde mv. For det andet bliver kendskabet til søgemaskineoptimering bedre og bedre.

For det tredje er søgemaskinernes algorytmer ikke statiske, så arbejdet med søgemaskineoptimering er alt andet end en gangs arbejde. Således opdatere f.eks. Google jævnligt, og kommer nu og da med nye tiltag, såsom Authorrank og Publisher rank.

Hvad betyder så disse ændringer?

Google og andre lignende store spillere på søgemaskinemarkedet, holder som bekendt kortene tæt ind til kroppen, så reelt set kan man først analysere dem, efter de har haft deres effekt et stykke tid.

Da langt hovedparten af søgninger foregå i Google, er det også mest interessant at se nærmere på Googles opdateringer. Google har med Google Panda strammet skruen, hvad angår sider der er ramt af duplicate content.

Endvidere har opdateringerne indtil videre betydet, at link kateloger har fået ingen eller meget ringe betydning. Så kvalitet links er, om muligt blevet endnu vigtigere.

Få styr på din søgemaskineoptimering Holstebro

Få styr på din søgemaskineoptimering HolstebroDer er som bekendt meget, at holde styr på i forbindelse med søgemaskineoptimering og som nævnt en disciplin, der er under løbende forandring. Vi tilbyder, at lave jeres søgemaskineoptimering for dig. Udover Google søgemaskineoptimerer naturligvis også til Bing m.fl.

Vi tilbyder alt indenfor søgemaskineoptimering, minus Black Hat SEO. Så vil du have fjernet duplicate content fra din webshop og/eller hjemmeside, få en rigtig god ranking af dine keywords, en SEO analyse af dine konkurrenter mv. så kontakt os i dag.

Uanset hvilken type hjemmeside eller webshop du har i Holstebro

Uanset hvilken type hjemmeside eller webshop du har i HolstebroUanset hvilken type hjemmeside eller webshop du har i Holstebro, kræver det meget ofte, at der foretages hjemmeside vedligeholdelse. Det kan være ganske tidskrævende, tid du eksempelvis kunne have brugt på din forretning, og tid er som bekendt penge.

For nogle mennesker kan det desuden være en vanskelig opgave. Men alt dette behøver du ikke, at tænke på, da vi tilbyder, at vedligeholde din webshop og/eller hjemmeside for dig, og det til en meget rimelig pris.

Hvad dækker denne ydelse?

Vi tilbyder at opdatere din hjemmeside eller wordshop, lave backups, indsætte billeder osv. Denne service omfatter ikke vores udvikling af nye webshops eller nye hjemmesider, eftersom der altid følger 10 timers support til disse projekter.

Hovedsageligt arbejder vi med WordPress hjemmesider og webshops, men kontakt os for at høre, om du kan bruge vores hjemmeside vedligeholdelses service.

Hvordan fungerer det ?

Når du gerne vil have opdateret din hjemmeside eller webshop, f.eks. med ny tekst og billede kontakter du os per mail. Inden for normalt et døgn, løser vi opgaven og orientere dig per mail. 

Uanset hvilken type hjemmeside eller webshop du har, kræver det meget ofte, at der foretages hjemmeside vedligeholdelse. Det kan være ganske tidskrævende, tid du eksempelvis kunne have brugt på din forretning, og tid er som bekendt penge.

For nogle mennesker kan det desuden være en vanskelig opgave. Men alt dette behøver du ikke, at tænke på, da Vi tilbyder, at vedligeholde din webshop og/eller hjemmeside for dig, og det til en meget rimelig pris.

Vi kan levere stort set alt web baseret i Holstebro

Det kan eksempelvis være grafisk arbejde og/eller søgemaskineoptimerings opgaver. Endvidere vil dit evt. firma spare momsen, såfremt at din virksomhed er registeret i et EU land. Det samme gør sig naturligvis gældende, hvis du vil have os til at lave din webshop.
Efter underskrivelsen af kontrakten, går vi i gang med arbejdet og undervejs vil vi have løbende kontakt via mail og/eller Skype. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere informationer.

Holstebro ifølge wiki

HolstebroHolstebro er en by i det nordlige Vestjylland og er med sine 35.867 indbyggere (2017) den største by i Holstebro Kommune. Byen ligger ved Storå og er en betydelig handelsby med et net af gågader, heriblandt Danmarks ældste permanente gågade (anlagt 1963), som er strækningen fra Store Torv til Brotorvet. Byen har en betydelig industri inden for fremstilling af fødevarer, jernvarer og maskiner, træ og møbler samt kemisk industri.

I byen er Regionshospitalet Holstebro, som hører under Region Midtjylland, og en kaserne med Jydske Dragonregiment. I byen ligger endvidere Retten i Holstebro og hovedkvarteret for Midt- og Vestjyllands Politi. Den lokale nyhedsavis er Dagbladet Holstebro-Struer. Holstebro er en kulturby, kendt for bl.a. Odin Teatret, og gadebilledet er præget af en række moderne skulpturer og kunstværker.

I Holstebro findes følgende uddannelsesinstitutioner:

 • VIA University College Campus Holstebro
 • Holstebro Gymnasium og HF
 • Uddannelsescenter Holstebro (UCH)
 • Produktionsskolen Nordvestjylland
 • VUC Holstebro-Lemvig-Struer
 • Dansk Talentakademi
 • Holstebro Elitesport
 • Erhvervsakademi MidtVest Holstebro
 • Mercantec Ulfborg Kjærgård
 • Social & Sundhedsskolen Herning, Holstebro-afdelingen
 • Det Kgl. Teaters Balletskole i Holstebro
 • Holstebro Musikskole
 • Jydske Dragonregiments Uddannelsesbataljon

Oplandsbyer ved Holstebro:

 • Ulfborg
 • Vinderup
 • Vemb
 • Tvis
 • Nørre Felding
 • Skave
 • Sevel
 • Krunderup
 • Borbjerg

Brug for en professionel fotograf i Holstebro til erhverv og privat?

Portrætfotograf i Holstebro – portrætfoto i høj kvalitet til en fornuftig pris. Fotograf Holstebro løser foto opgaver for private og erhverv. Portræt, bryllup, produktfoto, ejendomsfoto, medarbejderfoto m.m. Erhvervsfotograf Holstebro. Reklamebilleder og portrætter der styrker jeres visuelle identitet og øger salget af jeres produkter.

Se fotografen Holstebros hjemmeside lige her.

%d bloggers like this: