Professionelle hjemmesider og webshops

WordPress er det CMS system vi bruger, til henholdsvis hjemmeside og webshop. WordPress er blandt verdens bedste opensource systemer, og på verdensplan er der mange hundrede tusinde brugere. Systemerne har stor fleksibilitet, og er derfor utrolig populære, da de samtidig er brugervenlige og meget driftsikre.

Fælles for begge systemer vi bruger er følgende:

Vi benytter os af verdens mest udbredte CMS (content management system), hvilket giver nogle åbenlyse fordel fremfor andre systemer:
    • Brugervenligt kontrolsystem så du selv hurtigt og nemt kan opdatere din webshop/hjemmeside, ved hjælpe af et meget let og overskueligt kontrolpanel.
    • Der er udviklet tusindvis af gratis plugins til systemerne til eksempelvis SEO, nyhedsbreve, kalenderfunktioner, lagerstyring, etc.
    • Der er løbende tusindvis af programmører verden over der både udvikler og tester alle dele af de her open source systemer, så de er meget driftsikre system

Vi er din professionelle WordPress og Prestashop partner

Vi har mange års erfaring i opsætning, programmering samt grafisk design til de systemer vi arbejder med. Vi udvikler vores løsninger fra bunden, på den måde kan vi garantere vores kunder en høj kvalitet.

Som sagt er der rigtig mange gratis plugins der allerede er udviklet til de her systemer, men alle kunders behov er forskellige, og til det formål kræver det ind i mellem, at vi udvikler plugins fra bunden. Vores ekspertise ligger i, at vi også har erfaring med løsninger der ligger udover standard funktionerne i systemerne, så vi altid kan imødekomme de ønsker vores kunder måtte have.

Priser
WordPress hjemmeside:
Vores priser for helt små løsninger ligger på konkurrencedygtige priser. Ved større løsninger kontakt os, og vi kommer med et uforpligtende tilbud bestående af en fast pris, så du ved hvad opgaven kommer til at koste.
%d bloggers like this: