Professionel webdesigner i Vejle

Professionel webdesigner i Vejle med masser erfaring når det kommer til opsætning af hjemmesider i WordPress. Seriøs aktivitet på de sociale medier og Adwords, fotografering af i og af virksomheden og ikke mindst søgemaskineoptimering (SEO). Vejle er super smuk og ligger så skønt i dalen omgivet af den smukkeste natur. Vi elsker blandt Vejle for Vejle Kunstmuseum, Danmarks golfmuseum, Økolariet, Sirius Observatoriet, Udsigtspunktet Himmelpind og Nørreskoven og Dyrehaven. Vi elsker Vejle og vi holder meget af at bevæge os i Vejle erhvervsliv, hvor vi er med til at fremme disse via vores online markedsføring i det daglige. Når i tager kontakt til os, vil i møde et ungdommeligt, men erfaren team. Vi servicerer jer indenfor hjemmesider, grafisk design samt flotte erhvervsfotos i Vejle.

Det går bare ikke uden de sociale medier

De sociale medier er vigtige i jeres markedsføring. Vi har stor erfaring med de sociale medier, da vi har lavet mange online kampagner for vores kunder med masser succes og solide afkast. Vi fokuserer primært på søgemaskineoptimering, de sociale medier og følger selvfølgelig med når der sker ny udvikling indenfor områderne. Vi bruger aktivt Facebook, Instagram og Google+, Twitter. Vi kender gamet og ved hvor i skal satse, afhængig af hvilken branche i kommer fra. (Webdesign Vejle).

Hvorfor er de sociale medier så vigtige?

Søgemaskineoptimering (eller SEO)

Brand-design har stor erfaring med søgemaskineoptimering (SEO). Vi har igennem 12 år arbejdet med rankings på Google. SEO er meget mere end blot en enkelt ting, det er mix af mange faktorer, herunder opsætning af tekst i rigelige mængder (content is king). Det handler også link opbygning, både links på jeres hjemmeside, men selvfølgelig også links fra eksterne hjemmesider og sociale medier. Disse faktorer har alle stor betydning for, hvordan jeres hjemmeside placeres i søgemaskinerne.

Billeder af virksomheder i Vejle

Erhvervsfotografering Vejle er nu også noget vi kan tilbyde vores kunder. Vi vores egen fotograf til erhvervsfotografering hos jer i virksomheden. Fotografen kommer simpelthen ud til jer og medbringer eget studio, kamera grej og baggrunde, så i ikke behøver afsætte tid til at køre ind i et fotostudio et sted, og bruge arbejdstiden på dette. Professionel fotograf i Vejle. Vi tilbyder kort og godt : Fotografering af ansatte, virksomhed, produkter, portrætter af ledelse. Stemningsbilleder fra virksomheden.

Webdesigner i Vejle med stor erfaring indefor online markedsføring

Webdesign og Online Markedsføring er vores helt store kompetencer. Markedsføring i Vejle på nettet hvor vi arbejder med WordPress, de sociale medier, ad-words, html koder og fotografering er vores passion. Vi elsker en udfordring og er ikke tilfredse før vores kunder også er det. Vi mener de hjemmesider vi bygger bør være både overskuelige, grafisk indbydende og samtidig også have gode load tider, så vi ikke glemmer den fornuftige placering på søgemaskinerne. Velkommen indenfor hos en professionel webdesigner i Vejle

Kontakt os her:

[contact-form-7 404 "Not Found"]
%d bloggers like this: