Hvad er SEO

SEO – Search Engine Optimization. SEO er alt det optimeringsarbejde man laver for at forsøge så gode resultater på søgeord og sætninger i den organiske del på søgemaskinerne. Dette gøres ved at optimere on og off site til søgemaskinerns algoritmer lige nu og frem så godt dette er muligt, for de ændrer sig hele tiden.

SEO områder

Selve dit site/webshop gennemgås så søgemaskinerne kan læse dem og ikke stopper i processen. Når dit site er tilpasset og gennemgået for fejl optimeringsmuligheder, påbegyndes linkbuildingen og der skal oprettes sider på de Sociale medier. Linkbuilding betyder at der skal opbygges links og anbefalinger til webstedet via tekster og indlæg for at give webstedet mere værdi. Jo højere dit website bliver vurderet og ancinitet det har på nettet. Alder på sitet kan der ikke gøres så meget ved, men indlæg og links kan man selv være med til at lave.

Denne del af linkbuildingen

Denne del af linkbuildingen er meget vigtigt og at man ved hvad man laver for måden hvorpå man laver links, skiftes konstant i søgemaskinernes algoritmer. Man skal derfor helst være lidt fremsynet og “helt med” for at kunne udføre god linkbuilding. Gode placeringer tager lang tid og jo størrer konkurrence jo sværer er det at skabe resultater på dine udvalgte søgeord og sætninger. Man skal derfor nøje udvælge og starte med de rette opnåelige søgeord så SEO arbejdet konverteres til omsætning så hurtigt som muligt.

ON-PAGE SEO

On-Page SEO består bla. af at indarbejde søgeord naturligt ind titel-tags, Meta beskrivelser, Overskrift <H> tags og desuden optimere sidens Html kode, billeder, Sociale Medier integrationer, link strukturen og indholdet generelt.

Det kan lyde af meget, og det kræver også en del erfaring og tekniske færdigheder at optimere hjemmesider optimalt. On-Page SEO, er ofte den del af SEO de fleste mennesker kender til, men selv idag, er de fleste hjemmesider er ikke On-Page SEO optimeret.

I en nylig undersøgelse af op imod 1.000 hjemmesider, blev det konkluderet, at cirka 95% af alle hjemmesider ikke var eller er i nærheden af at være korrekt søgeoptimeret. Er dit websted blandt de 95%, eller vil du gerne være blandt de få -og komme langt foran dine konkurrenter?

SEO TILBUD

Har din hjemmeside haft faldene placeringer på søgemaskinerne, eller er den bare gået i stå på 2. side på Google, Yahoo, Bing, AOL mfle. og bevæger den sig ikke forbi dine konkurrenter?

Hvis ja, så lad os hjælpe dig!

Bed om et uforpligtende SEO forslag og fortæl os, hvad dine tanker er på dine givne SEO problemer. Så vil vi gratis analysere din hjemmeside og konkurrencen på dine søgeord – og derefter give dig et uforpligtende SEO eller SEM forslag på dette.

SØGEOPTIMERING – DER VIRKER

Hvis du vælger os, så vil du drage fordel af vores store erfaring og gennemprøvede strategier til at opbygge din virksomheds online tilstedeværelse og tiltrække yderligere kunder til dit website.

Vores SEO Service, består af søgeoptimerings- strategier, der vil blive bygget på en blanding af organisk SEO:

  • On-Page Optimering, Social Media Repræsentation, Tekst Optimering, Meta Kode Optimering, Hastigheds Optimering.
  • Off-Page SEO /-Linkbuilding, Optimering af Linkprofilen, vha. Linkbuilding og Outreach.

Du kan også assistere din Organiske SEO indsats med en betalt marketingskampagne:

  • SEM, Inkluderer Google Adwords Management og generel målrettet SEM Kampagner, på den måde kan du yderligere optimere din virksomheds online tilstedeværelse.
%d bloggers like this: