Online succes afhænger af meget

Online succes afhænger af meget. Idag er konkurrencen tiltagende på nettet, der dukker mange nye ansigter op, der gerne vil forsøge sig i at skabe Online succes. Google optimerer tit også deres algoritmer af samme årsag. Google vil nemlig altid forsøge at sikre sig, at de søgeresultater de skaber er de bedste for den der bruger søgemaskinen. Google vil ikke se sider, der “bare lige skal tjene hurtige penge” mere. Den slags sider er yt. Det er nemlig sådan idag at Google, kigger på mange forskellige parametre når de skal vurdere topplaceringerne i deres søgeresultater. Derfor er der mange forskellige steder man skal optimere, og herunder ikke kun på selve hjemmesiden.

Hvad skal der så til for at få online succes ?

Først og fremmest bør man lade sig inspirere af hvad, der allerede ligger godt i søgeresultaterne. Hvilke søgeord er der brugt, hvordan er hjemmesiden præsenteret med billeder, tekster, overskrifter og grafisk look. Idag skal man meget gerne have en blog på sin hjemmeside, hvor man jævnligt poster nye indlæg, der omhandler de søgeord i har valgt. Det er også vigtigt at i benytter de sociale medier, og deler jeres nyheder og blogindlæg her. Google måler nemlig også på hvor mange mennesker, der aktivt deltager på din hjemmeside og dine sociale sider. Man kan sige, des mere aktivitet, des større chance for at blive fundet. Men skriv ikke bare for at skrive, sørg for godt indhold.

Indholdet er bestemt ikke ligegyldigt

For at opnå online succes, er det vigtigt at de tekster i skriver først og fremmest nævner jeres kernekompetencer (keywords), og at i samtidigt sørger for at skrive fra hjertet når i skriver tekster. I skal skrive teksterne således at i får folk til at læse dem. Folk og Google gider ikke tekster, der ikke er rig på indhold, mening og dybde. Idag kan google også måle på hvor længe folk opholder sig, på jeres hjemmeside, og dette får mere og mere betydning, da det er et signalement til Google om jeres hjemmeside indeholder emner folk faktisk gider beskæftige sig med. Derfor er det en super god ide at lave nogle videoer på sitet.

Brug videoer i jeres blogindlæg

Idag er det jo blevet super nemt at lægge en video på Youtube og derefter linke til videoen i et blogindlæg. Brug videoer i jeres blogindlæg, da det er med til at holde folk på jeres hjemmeside. I skal igen sikre jer at videoen ikke er lavet for søgemaskinernes skyld, men fordi i faktisk har noget i gerne vil vise eller fortælle med videoen. Vimeo, Youtube og Dailymotion tilbyder alle muligheden for at lægge gode videopræsentationer op på deres sider, så i slipper for selv at hoste disse store filer. Overvej at få en professionel til at lave en flot videopræsentation af jeres virksomhed. Mange fotografer tilbyder at lave både fotos og video i og af virksomheder rundt om i Danmark. Herunder kan i se et forslag til en videopræsentation i kunne forsøge at lave.

%d bloggers like this: