Både enkeltpersoner og virksomheder bør tænke i Online Reputation Management

Det er ikke hvem som helst, som kan komme herind og bede os om at lave noget Online Reputation Management. Der er både enkeltpersoner og virksomheder, som har diskvalificeret sig selv, og som derfor bliver sendt ud af døren igen.

Vi sørger altid for at have etikken i orden, når vi går i gang med en online reputation management opgave. Virksomheder som ranker højt på Google med historier om, at de har snydt en masse kunder, tager vi ikke ind. For vi vil ikke selv associeres med denne slags virksomheder.

Hvis det i stedet er en virksomhed

Hvis det i stedet er en virksomhed, som har haft én uheldig episode med en kunde, som føler sig snydt og har udnyttet hjemmesider med stor styrke til at tilsvine en potentiel kunde, så hjælper vi naturligvis gerne. Én dårlig historie, som ranker højt på Google, kan nemlig være utroligt ødelæggende for en virksomheds omdømme på nettet, og i sådan et tilfælde, kan online reputation management være med til at rette op på skaden.

Vi tager altså ikke hvilken som helst kunde ind og laver reputation management. Vi kigger på hver enkelt sag, går den meget grundigt igennem og spørger så os selv om, om vi vil forsvare denne kundes omdømme på nettet. Vi skal have etikken i orden i alle den slags opgaver, så derfor er det sommetider en stor beslutning, om vi tager opgaven eller ej.

%d bloggers like this: