Online marketing

Online marketingHar du et klart mål med din onlinestrategi? Eller har du slet ingen? Hvis nej, er det på tide, du får en nu. Online Marketing – bliv klogere på hvordan du får succes med din hjemmesides markedsføring på internettet.

Hos os tilbyder vi strategisk rådgivning i forhold til dine online aktiviteter, og vi har specialiseret os særligt i udvikling af en række specifikke online marketingstrategier indenfor:

SEO

SEOMed SEO – også betegnet som søgemaskineoptimering – af dit site kan vi optimere det i en sådan grad, at brugerne lettere finder netop dig. Effektiv SEO – Yderst erfarne specialister i søgemaskineoptimering (SEO). Vi leverer professionel SEO til nogle af de mest digitalt ambitiøse virksomheder.

SEO handler om at blive set, vi hjælper dig derfor med øget trafik og flere ordrer med Searchminds skræddersyede SEO-løsning.

PPC

PPCMed hjælp af Google AdWords og Open AdExchange kan vi opsætte PPC kampagner til jer. PPC eller Pay Per Click betyder at man betaler sin annoncekampagne pr. klik i modsætning til f.eks. pr. visning.

Vil du have flere kunder med Google AdWords? Så skal du have rigtige nørder til at varetage din Google AdWords konto. Få et tilbud af et professionelt Adwords.

SMM

SMMSMM bliver også omtalt som social medie marketing. Dette gøres via medier som Facebook, LinkedIn, Twitter eller YouTube. Bestil et uforpligtende tilbud på SMM eller bedre kendt som Social Media Marketing. Vi giver dig det bedste tilbud på Social Marketing som virker.

Ved I hvilke segmenter og målgrupper der giver jer mere værdi online?

Ved I hvilke segmenter og målgrupper der giver jer mere værdi online?Ved I hvilke segmenter og målgrupper der giver jer mere værdi online, så giver Facebook reklamer en fantastisk mulighed for at ramme denne gruppe af potentielle kunder.

Vi er et online reklamebureau der har specialiseret sig i internet reklamer som Facebook, og vi leverer hver dag markedsføring der fører til salg og konverteringer. Det vil sige forbedringer af vores kunders resultat på bundlinien.

Indenfor Facebook reklamer tilbyder vi…

  • Indenfor Facebook reklamer tilbyder vi…Sociale reklamer direkte mod dine målgrupper
  • Sociale reklamer direkte leveret på Smartphones
  • Facebook annoncer
  • Profilsider og Facebook Apps

Hvad er en Facebook reklame

Hvad er en Facebook reklameHar du/I allerede en Facebook-konto, så ved du sandsynligvis også hvordan Facebook reklamer ser ud. Facebook reklamer er små billedeannoncer der bliver vist ude i højre side sammen med en tekst.

Med en Facebook reklame er det muligt at vise reklamer overfor meget specifikke segmenter, hvilket f.eks. kunne være grupper af personer som f.eks. synes godt om ting der er relevante i forhold til det som I sælger. Derudover er der mange “normale” segmenteringsmuligheder, såsom alder og geografi, som det er muligt at segmentere sine reklamer efter.

Hvornår bør du reklamere på Facebook

Hvornår bør du reklamere på FacebookFacebook reklamer har sin fordel ved, at du allerede ved rigtig meget om vedkommende du reklamere overfor. Derfor bør Facebook reklamer helt sikkert være med i dine overvejelser, hvis du har en god ide om hvordan din kunde ser ud, og hvor i verden vedkommende befinder sig.

Derudover er Facebook et oplagt valg, hvis du f.eks. vil have flere til at kende til et bestemt arrangement, eller til at du kører udsalg i en bestemt periode. I forhold til f.eks. Google reklamer, så giver det også mere branding af din virksomhed ved annoncering på Facebook.

Bliver der kørt kampagner på Facebook, er det normalt også værd at få gjort mere ud af ens fanside med mere.

Sociale Medier

Sociale MedierHos os har vi specialiseret os i markedsføring gennem sociale medier. På baggrund af strategiske overvejelser omkring budskab og målgruppe, kan vi rette annonceringen meget præcist.

De sociale medier er også gode kanaler til at opbygge et bedre varemærkekendskab og på samme tid have en løbende dialog med din målgruppe om dine produkter.

I princippet kan alle oprette sig i de sociale netværk og skabe en social platform. Det kræver blot et par enkelte klik.

Udfordringen er imidlertid at finde:

  • De rette succeskriterier
  • Et fornuftigt formål
  • En troværdig og sigende kontekst
  • En kommunikation, der er afstemt til brugerne og deres behov
  • En strategi for tilstedeværelse – også fremadrettet

Netop dette har vi specialiseret os i, og vi har efterhånden hjulpet flere virksomheder til en synlig tilstedeværelse på de sociale medier med succes.

Hvis du overvejer at arbejde med en social strategi

Hvis du overvejer at arbejde med en social strategiHvis du overvejer at arbejde med en social strategi som en del af dit marketingmix, så kontakt os for en uforpligtende samtale. Vi vil hjælpe jer med at finde frem til, hvordan den rette vej vil se ud for jer.

Som med al anden markedsføring er en strategi en uvurderlig investering, og netop en strategi for sociale medier er noget vi kan hjælpe dig med hos os.

Læs mere om godt Webdesign her.

%d bloggers like this: