MØD VORES TEAM & VELKOMMEN TIL BRAND DESIGN

Brand Design er en virksomhed lidt anderledes end de andre. Hos os skal du ikke bruge mere en en samarbejdspartner, for at nå hele vejen rundt om din online markedsføring. Det giver mening på mange måder, fordi tanker i kasser ikke skaber et godt fundament online. Hvis i som virksomhed bruger for mange “kokke” til at styre jeres online indsats, vil strategien halte. Vi tænker altid 360 grader, uanset om dit projekt er stort eller lille. Langt de fleste virksomheder har et ønske om vækst, og din online indsats skal kunne vækste med dig.

Det kan den dog ikke, hvis den ikke er sammensat rigtig fra starten af. Det betyder i sidste ende at indsatsen online kan blive meget dyr, fordi du hele tiden skal optimere og lave om, for at komme videre.

Med os på sidelinjen i din virksomhed, får du ikke bare sparring, du får en sikkerhed for at stå med et stærkt fundament.

Brand Design

Er til daglig ledet af duoen Rene Terp og Lone Petersen, begge havde egen virksomhed med online markedsføring og valgte at de var stærkere sammen. Kompetencerne spænder vidt med sammenlagt 30 års erfaring fra on/off line markedsføring, selvstændigt virke, SEO, Sociale medier, salg, webdesign og meget mere.

Mød Lone i videoen herunder:

  Rene Terp

  Rene Terp

  SEO & Teknisk ansvarlig

  Rene Terp er den ene halvdel af Brand Design og ansvarlig for virksomhedens SEO og teknik. Rene har mere end 15 års erfaring med online markedsføring, han har været med siden starten i denne agile udvikling. Han har en evne til at se alt i et større perspektiv og binde alle led sammen, så grundlaget bliver optimalt. Han er kreativ og tænker uden for kassen, dette gør ham til en værdifuld spiller, i en agil verden hvor man hele tiden skal være et skridt foran.

  Lone Petersen

  Lone Petersen

  Salg, webdesign & blæksprutte

  Lone er den anden halvdel af Brand Design og virksomhedens salgsansvarlige, hun er den i møder ude i jeres virksomheder. Med 15 års erfaring fra både dansk og internationalt miljø i salg og markedsføring, er hun en stærk spiller indenfor branding og socialemedier. Som virksomhedens ildsjæl og blægsprutte er webdesign også under hendes vinger.