Google er en af de store søgemaskiner. Hvis dit websted ikke er optimeret til Google-søgninger (eller Yahoo! eller Bing, for den sags skyld), dit websted ikke nå sit sande potentiale. Brug følgende tip til at starte dit websteds søgemaskine optimering-kampagne, og se, hvordan dine nye brugere ruller ind.

Hvis du driver en WordPress blog, den bedste måde at håndtere SEO er at få fat i en af serverens mange plug-in-muligheder. I stedet for at kigge rundt og læse artikler, kan du håndtere alt på stedet. En masse af de vanskelige trin i fortiden er blevet automatiseret på et site som WordPress, så fifle med stedet en lille smule, kan gøre dig til en SEO aficionado.

Dit Websted

Hvis du vil tiltrække mere trafik til dit websted, kan du se, hvilke ord folk bruger, når de søger efter dit website. Kunderne har en tendens til at foretrække søgeord, der er bredere og nemmere at huske. Find ud af, hvilke ord og vendinger der er mest populære, og brug derefter disse på dit websted for at tiltrække mere opmærksomhed.

Hvis du bruger SEO, tage sig tid til at sikre, at koden på dit websted er godt skrevet. Hvis dit websted primært bruger JavaScript til indhold, for eksempel, og koden er rodet, vil søgemaskinespiders ikke være i stand til at indeksere den. Vær opmærksom på, at flash har begrænsninger, og at du skal tilføje tekst i beskrivelsen af dit indhold.

Må ikke blot fokusere på din web-kopi til at bære dine søgeord. Inkorporere dit søgeord i alle aspekter af dit websted. Det betyder at være kreativ i dit domænenavn, mapper på webstedet og individuelle sidenavne. Søgeord i disse områder, sammen med søgeord og sætninger i hele din kopi, øger dine chancer betydeligt.

Vælg et domænenavn, der har dit ønskede søgeord i det. Hvis du vælger et søgeord, som folk søger efter som din webadresse, vil det sikre, at dit websted er nemmere at finde i søgemaskiner. Ikke alle vil komme til dit websted via links eller annoncer; Du skal være forberedt på, at brugere kommer ind gennemsøgninger efter dit produkt.

Når du byder på søgeord i en pay-per-click (PPC) affiliate marketing program, så husk at billigere er næsten altid bedre. Online-kunder er en vægelsindet ofte, og det er umuligt at garantere succes ved at købe dyre annoncer. Det er meget bedre at sprede dit budget ud på tværs af masser og masser af billige annoncer. Flere annoncer giver dig flere chancer for at gøre et salg og genvinde dine annonceringsomkostninger.

Hjælpe web edderkopper i deres mission, hvis du forventer at blive rangeret højt. Edderkopper er konstant kravler gennem dit indhold og trække dit websted op baseret på ting som søgeord, men de er nødt til at vide, hvordan man navigerer dit websted. Du er nødt til at understrege, hvad omkring dit websted er vigtigt ved at oprette et webstedkort, der giver en edderkop at forstå hierarkiet af dine sider.

Brug søgeord naturligt. Mange artikel Marketingfolk ønsker at proppe deres artikler med så mange søgeord som de kan, fordi de forsøger at få søgemaskiner til at “Se” deres artikel, men sandheden er dette: folk er nødt til at læse artikler også. Hvis du bruger søgeord i din artikel, være naturlige og konverserende, så folk bliver ved med at læse den.

Brug header Tags til din fordel. Overskrifter er store til tider. Men, CSS kan bruges til at ændre størrelsen. Søgemaskiner gør brug af dem til at hjælpe med at rangere dit websted. Brug overskrifterne (H1 og H2) til at fremhæve vigtige elementer på dine sider.

Tilføj din primære søgeordssætning i det første afsnit af indhold. Hvis du kan tilføje det to gange, vil det blive endnu bedre. Sørg dog for, at dit indhold stadig er læsbart og brugervenligt og undgå at gøre det kommer på tværs som spam. Hvis du kan passe det ind og stadig holde en god indhold flow så gør det.

Som en del af din SEO-strategi, overveje at oprette en blog med fokus på din virksomhed og kommentere i Blogs i forbindelse med dit emneområde. Fordi søgemaskiner som velorganiserede data og regelmæssig indhold opdateringer, kan det være let at flytte en blog op på sidstepladsen. Søgemaskiner vil reagere på backlinks ved at bringe flere besøgende.

Sørg for at inkludere links til andre sider på dit websted fra dit websted. Selv om det ikke rangerer helt så højt til motorerne som indgående links, der har links på din side vil give dig en lille Boost. Med søgemaskine optimering hver lille smule tæller plus det hjælper med at holde læserne på dit websted længere, da de udforsker ekstra indhold.

Du Kan

Når der beskæftiger sig med søgemaskine optimering er det vigtigt at udnytte Google trends. Google Trends viser dig, hvilke søgeord er Trendvisning og hvor populære de er. Dette, til gengæld, vil give dig mulighed for at vælge de mest populære søgeord eller søgeordssætninger, når du opretter dine sider for at få den mest mængden af trafik.

Du kan tage en gør-det-selv tilgang til at lære tips og tricks til at blive en SEO. Der er mange ressourcer derude, du kan bruge. Der er hjemmesider derude, der vil give dig mulighed for at lære mere, sammen med store bøger.

En fantastisk måde at øge søgemaskine optimering er at bruge dine søgeord eller søgeordssætninger i alle billeder, du har på din side. Mange mennesker er rettet til sider via billede søgninger på forskellige søgemaskiner. Sørg for, at alle billeder på din side har populære søgeord, der vil dirigere trafik til din side.

Hold dit fokus til kun ét emne pr. side. Aldrig gøre den fejl at forsøge at gøre absolut alt i en bestemt stilling. Dette kan nemt overvælde din side besøgende og få dem til at vende sig væk fra din side. Du har bedre succes med kun at have ét produkt fokus pr. side.

En søgemaskine skal opfattes som en maskine. Ligesom en maskine der er mange forskellige ting, man kan gøre for at optimere den præstation, man modtager ud af det. Ved at kende de fleste en eventuelt kan om deres maskine eller søgemaskine de kan gå videre til at optimere sin præstation.

Forsknings nøgleord, inden du begynder. Når du opretter din hjemmeside, finde ud af hvilke søgeord du bør fokusere på. Dine søgeord forskning vil hjælpe dig med at fastslå, hvad søge ord og sætninger bliver indtastet af dine potentielle kunder, da de ser online for produkter eller tjenester som din. Vær sikker på at fremhæve disse søgeord for at opbygge dit websted op i søgemaskine placeringer.

Ved at oprette en søgemaskine, der har klart definerede parametre, kan en person virkelig optimere egenskaberne af den søgemaskine, de har skabt. Ryd kommandoer og søgeparametre forbedrer ofte funktionaliteten i en spirende søgemaskine.

Selv om der er mange områder af SEO derude, skal du vælge blot én til at fokusere en. Ligegyldigt hvor meget tid og energi du lægger i at lære SEO, vil du aldrig blive en ekspert på hvert trick. Vælg en, der fungerer for dig, så du kan mestre den.

Du bør gøre dit bedste for at ansætte nogle SEO-metoder til dit websted for at øge mængden af trafik, som du modtager på regelmæssig basis. Disse metoder omfatter oprettelse backlinks til dit eget websted fra på Blogs og udnytte centrale sætninger, når du skriver artikler, der linker tilbage til dit websted.

Dit Websted

Når det kommer til at inkorporere dine søgeord i dit websted indhold, fokus på kvalitet frem for kvantitet; relevans er nøglen. Dit indhold skal være tematiseret omkring dit emne og dine søgeord på hver enkelt side. Generisk formulering, overflødige udsagn, og trætte klicheer tolereres ikke længere i fuldt optimeret site.

Når du arbejder på dit websted SEO, huske at overveje dine menneskelige læsere først. Mens søgeordssætninger for bots er vigtige, er de ikke dem, der foretager indkøb, så du kan optimere indholdet bagefter. Dit websted skal være let at læse. En, der ikke vil helt sikkert ikke gøre godt.

I sidste ende, en af dine SEO mål bør være at minimere de linjer kode, søgemaskine edderkopper skal evaluere for at afgøre relevans. En enkelt hjemmeside kan i høj grad reducere antallet af linjer kode med så meget som 20.000 ved at gemme kode og formatering af data i eksterne filer, snarere end indlejret i webstedets kildekode.

Sørg for, at den tjeneste, du bruger, ikke blokerer ejerskabs oplysningerne for dit domæne. Ellers kan søgemaskiner tror, du er en spammer.

Gør brug af sociale medier til at øge din placering på søgemaskinerne. Hvis du ofte sender statusopdateringer eller andet indhold til din virksomhedsprofil på sociale mediewebsteder og derefter linker tilbage til dit primære websted, øger du både antallet af links til dit websted og de chancer, som nogen vil se, og klikker på dette link. Undgå spamming sociale medier, men da dette vil skade din virksomheds omdømme.

Overvejer at ansætte en service til at hjælpe dig med dit websted søgemaskine optimering. Dette vil hjælpe dig markedsføre dit websted effektivt og øge din placering på søgemaskinerne betydeligt. Du kan ofte finde gode tilbud med disse tjenester.

Når du tænker på at få indgående links, så glem ikke steder uden for et websted. Twitter, Facebook, og endda e-mail er gode steder at overbevise folk til at linke til dig. Twitter og Facebook er meget vigtigt, da folk har en tendens til at stole på, hvad deres venner indlæg endnu mere end en ekspert hjemmeside.

Pepper alle dine webstedsindhold med relevante søgeord for at forbedre dit websteds søgemaskine ranking. Må ikke overdrive søgeord i begyndelsen passager, men indarbejde dem til at optimere søgeresultaterne. En god strategi er at placere dit søgeord mindst to gange i det første afsnit. Du skal bruge et nøgleord, når du kan, uden at forstyrre strømmen af indholdet.

Når det kommer til Blogs, prøv at indsende dem til mapper. Disse kan ikke være så populære eller så udbredt til seerne som social networking sites, men de kan give dig nogle af høj kvalitet backlinks du kan bruge til dit websted. Sørg for at forske i mapperne først, fordi du ikke ønsker at underkaste sig en, der ikke klarer sig godt.

Hvis søgemaskiner fange det faktum, at du manipulerer dit websted for svigagtigt at opnå top tilbage placeringer, vil de forbøn at manuelt undertrykke dine sider. Google og Yahoo er kendt for at have forbudt selskaber på lejlighed, forhindrer dem i at blive vist i deres resultater helt. Brug metoder, der ikke vil blive tolket som uetisk at finjustere din SEO indsats.

Hvis du beslutter dig for at gøre din egen SEO og ikke hyre en virksomhed til at gøre det, så skal du gøre dit bedste for at lære så meget som du kan om det. Der er masser af bøger og hjemmesider til rådighed, der vil vise dig nøjagtigt, hvordan alting fungerer, og guide dig gennem hele processen.

Hvis du har et under hostet websted, og du køber et domæne til det, skal du bede værten om at videresende det gamle websted til dit helt nye domæne. Dette giver brugerne adgang til dit websted fra de bogmærker, de allerede har oprettet. Du kan også vælge at bruge omdirigere sider, og disse vil bringe brugerne automatisk til det nye websted.

Hvis dit websted fokuserer på nyheder eller på anden måde konstant ændrer indhold, skal du oprette et par stående sider af høj kvalitet for at få direkte trafik til dit websted. Disse sider kan optimeres for relevante søgeord og giver en god base til at forbinde andre websteder med dette emne. For eksempel, at have en centraliseret “valg information” side, som alle dine valg nyhedshistorier er forbundet kan virkelig øge din søgemaskine ranking.

Din side rangerer gå op, når besøgende ophold på dit websted i længere perioder. At have interessant indhold folk ønsker at læse hjælper tiltrække gentage besøgende og holder site trafik høj.

Altid tjekke linket til din startside i hele hver side på din hjemmeside for at sikre, at det fungerer effektivt for at gøre din SEO bedre. Hvis nogle links er at forbinde til et sted og en anden er at forbinde til det andet sted end din opdeling dine links og dit websted er ikke at få så mange hits, som det burde være. Det betyder, at nogle af dine links vil www.Bob.com og nogle vil www.Bob.com/index.html. Dette vil få det til at fremstå som om dit hovedwebsted bliver mindre hits end det egentlig er.

Din Server

Prøv at forbedre link populariteten af din hjemmeside. En af de måder, hvorpå søgemaskiner bruger til at finde ud af, om dit websted er relevant for en bestemt søgesætning, er ved at se på, hvor mange websteder der linker til din hjemmeside. Hvis du kan øge antallet af websites, der linker til dig, kan dit websteds rangering blive bedre.

Det er vigtigt, at din server konfigureres til at skelne mellemstore og små bogstaver med webadresser. Hvis din server ikke er konfigureret korrekt til at være tilfældet følsom, er det muligt, at dit link juice vil blive beskadiget af edderkopper forkert indeksering dit websted.

For permanente omdirigeringer skal du sørge for at bruge 301 HTTP server-omdirigeringer. Dette vil fortælle søgemaskinerne, at du har lavet en permanent omdirigering, og de har brug for at ændre deres indeks til at bruge din nye webadresse. Spammere kan lide at bruge de andre omdirigeringer, så du sandsynligvis ikke ønsker at bruge dem og i stedet bruge 301 omdirigeringer.

Undlad at sende sider, der er for ens til hinanden. Vær ekstra forsigtig, når du beslutter dig for dine sidetitler. Titler får mest opmærksomhed fra søgemaskinerne og blive den vigtigste komponent for site ranking. Herunder dine fokuserede søgeord i dine titler vil bidrage til at øge din placering på søgemaskinerne.

For at få mest muligt ud af søgemaskine optimering, altid bruge billedtekster med dine billeder, ligesom du ser med avis billeder. Ved at have billedtekster, der har masser af søgeord i dem, vil dine billeder mere sandsynligt, være højere op på placeringen på søgemaskinerne.

Brug disse SEO Tips delt her for at holde op med online-verdenen. At være mere relevante resultater i højere placeringer på søgemaskiner. Brug disse tips hver eneste dag for at opnå en fordel. Udnyt disse tips, før konkurrencen kan.

Det første skridt til søgemaskine optimering succes er at gøre demografisk forskning om din målgruppe. Hvad søger de? Hvem er de? Hvor er de besøger lige nu? Bruger de sociale medier? Vil de købe dit produkt? Derefter kan du oprette en søgeordsliste, som vil være effektiv.

SEO
søgemaskineoptimering
SEO analyse
SEO tekster
SEO hjemmesider

%d bloggers like this: