Ny hjemmeside 10. ting der garantere dig et bedre produkt

Ny hjemmeside, Er i ude i overvejelser om at få udviklet en helt ny hjemmeside, kan det være fedt at vide, hvad koster en ny hjemmeside. Når der skal udvikles en ny hjemmeside, så skal i først vurderer hvor mange sider den skal indeholde, og om der skal kobles en fotograf på, så billederne på siden er helt up to date.

Der kan også tilkøbes andre essentielle dele til din nye hjemmeside – mange af dem i forhold til markedsføring. Markedsføring i form af Adwords via Google, Facebook, andre sociale medier. Vi hjælper med det hele og har et simpelt og let gennemskueligt system herfor

Hvad koster en ny hjemmeside?

Ofte et bredt spørgsmål – hvad koster det? Akkurat son alle virksomheder kan være forskellige, kan en hjemmeside også være det. Derfor er det essentielt vi får snakket jeres behov og krav igennem, inden vi påbegynder arbejdet for jer. Når vi har alle detaljer på plads og udformet kravspecifikation, kan der laves en handlingsplan og herefter et pris tilbud.

En typisk hjemmeside starter fra omkring 3.000kr + et månedligt abonnement hvor i kan tilkøbe de markedsføringsmæssige behov derigennem. Et budget under dette beløb vil, som ofte ikke give jer ret meget hjemmeside. Husk!! Du betaler ikke nødvendigvis for hjemmesiden i sig selv, men også de arbejdstimer fra indledende samtaler, det  grafiske workflow, den tekniske udvikling og den konstante vidensopdatering der kræves for at vide hvordan søgemaskinerne arbejder og dagligt næsten justerer deres algoritmer, så der står en del arbejde bag udvikling af en tidssvarende hjemmeside.

Vælg den rigtige udvikler af hjemmesiden

Stod det til os, skulle du selvfølgelig være kunde hos Brand-design.dk, men vi anbefaler altid at vores kunder mærker efter om de synes vi er det rette match, så alle er glade og tilfredse når projektet afsluttes. En ny hjemmeside er nemlig en stor beslutning, og for at opnå et knivskarpt visuelt online brand, skal man være sikker på, at man indgår et samarbejde med ligesindede partnere, der magter at løfte opgaven for jer. Sund fornuft er nøgleordet.

Vi anbefaler et par emner, i bør få på plads med bureauet eller udvikleren af jeres hjemmeside, inden i indgår en fast aftale.

  • Sikrer jer i kender til alle udgifter, ellers kan det hurtigt blive rigtig dyrt for jer.
  • Undersøg også om der indgår en supportaftale, eller om det er noget i skal betale ekstra for. Uanset hvad slipper du ikke uden dette, da der hele tiden sker mange sikkerhedsmæssige justeringer, der kræver nyeste opdateringer.
  • Når du indgår en aftale med en udvikler, så sikrer dig du er med indover udvikling og justering af hjemmesiden, inden den ligger færdig. Vores erfaring viser, at jo mere involveret vores kunder er i startfasen med design og udvikling, desto større chance er der for, at produktet rammer spot on.
  • Undserstøttes din nye hjemmeside af alle enheder og browsere? Sørg for i ikke betaler for en hjemmeside, hvis den ikke fungerer på alle typer enheder (I skal kræve et : Responsive design). Når vi siger alle enheder, så mener vi primært alle de smartphones og tablets. Hvis ikke din hjemmeside er tilpasses disse enheder, kan du risikere at miste værdifulde besøgende og potentielle kunder.
  • Det kan for mange være attraktivt at betale en månedlig ydelse til din hjemmeside. En lang binding på en ny hjemmeside virker for de fleste mere overskueligt og i får derigennem en solid og sikker partner, der passer og justere jeres hjemmeside, mens i kan koncentere jer om det i er bedst til.

Er der andre omkostninger ved en ny hjemmeside?

Som nævnt ovenfor kan, der være flere omkostninger forbundet med det, at have en hjemmeside. De fleste er selvfølgelig frivillige, og i vurderer selv hvor meget en hjemmeside er værd for jer. Der skal dog aktivt gøres noget ved hjemmesiden både på den og eksternt før folk finder frem til lige netop jeres hjemmeside, blandt de millarder af andre sites derude i webspace. Som med alle andre steder, så er markedsføringen essentiel, denne er ofte en post der hænger sammen med indkomsten. Og i bør derfor tage en snak med jeres udvikler om hvilke tiltag, der kan gøres for at fremme jeres online tilstedeværelse på nettet (Google).

Webhotel + domæne

Et webhotel og domæne er oftest inkluderet i den pris, udvikleren tilbyder jer. Derfor kan det altid være rart lige at vide mere om ens muligheder, da et webhotel og domæne er en hel grundlæggende ting for en hjemmeside. Webhotellet er der på en server, hvor udvikleren placere alle din hjemmesides filer. Domænet er selve adressen hvor hotellet ligger. Denne starter med www…..!!  Et domæne kan fås i mange afskygninger, men vi kender det nok bedst som et .dk domæne.

Google Adwords

Google Adwords er Googles markedsføring på deres søgemaskine, de reklamer der kommer i toppen af sitet og i siden. Jo mere man betaler, des mere synlig er man. Den er kortsigtet, og du kan i princippet få kunder indenfor få minutter. AdWords udbydes af Google, og giver dig mulighed for at få vist din annonce/hjemmeside frem i udvalgte søgninger. Vi anbefaler naturligvis at i får professionel og erfaren udvikler til at kigge på det for dig, da det kan blive rigtig dyrt selv at rode med selv, da i betaler pr. visning. Med en erfaren udvikler i ryggen, kan i sørge for at jeres annoncer bliver skarpere, og mere målrettet.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Hvis du overhovedet vil have en chance for at komme frem i google søgningerne, bør du overveje søgemaskineoptimering, også kendt som SEO (Search Engine Optimization). SEO er svær at mestre, da søgemaskinerne konstant justerer og stiller krav til hjemmesidernes design og udformning og ikke mindst tekst indhold + interne og eksterne links. I anbefales igen at alliere jer med et professionelt webbureau der kan klare dette for jer. Udgifterne ved SEO kan variere, og de kan for mange også virke lettere uoverskuelige, da SEO ikke skaber resultater nu og her. Det er nemlig en langsigtet, men utrolig effektiv strategi!

Kontakt os herunder, hvis i vil vide mere:
[contact-form-7 404 "Not Found"]
%d bloggers like this: