Ny Hjemmeside?.

En ny hjemmeside skal gøre det bedre end den gamle, hvis der har været en tidliger side i jeres virksomhed – Hvis det er den første skal den leve op til alle de krav i har til en ny hjemmeside.

Ny hjemmeside eller webshop?

Står du der hvor din virksomhed mangler en ny hjemmeside, eller et facelift af en i allerede har – Så står du et sted hvor det kreative design skal smelte sammen med det tekniske. Det første der bliver vigtigt når en ny hjemmeside skal bygges, er en klar strategi og overblik over hvad siden skal give virksomheden? Taler vi om hjemmesider kan de for virksomheden, have et overordnet formål og en masse delundermål og disse skal alle beskrives, før sitet bygges.

Det sikkre at virksomheden får den hjemmeside der dækker de behov i har, samtidig sikkre processen og strategien, at alle forventninger til hjemmesiden bliver indfriet.

k

Tekster & Indhold

En essential del af en hjemmeside, der betyder meget på en del fronter. Indhold på siden handler om to ting, dine kunder og din markedsføring.

Brand Indentitet

En hjemmeside såvel som en virksomhed, skal have en klar identitet og et tydeligt brand. Vi kan hjælpe hvis i ikke har en brand identitet.

Design & udvikling

At design betyder alt for jeres hjemmeside er nærmest logik, men design handler ikke kun om smukt design, det er også en teknisk process.

Strategi & mål

Strategi og mål for hjemmesiden, er den vigtigeste process da det danner fundamentet for hele den fremtidige process og sikre i sidste ende at hjemmesiden, giver virksomheden det den skal.

Markedsføring

Hjemmesiden skal gerne levere kunder og servicere dem virksomheden allerede har. Det indgår allerede når vi arbejder med strategien, fordi det betyder meget for hvordan hjemmesiden skal bygges op og designes.

Fotografi & præsentation

Den visuelle præsentation af jeres hjemmeside, er en stor del af design processen. Der skal bruges mange billeder til en design process, både af virksomheden, produkter og medarbejder – Vi kan hjælpe jer med alt dette også.

Ny hjemmeside eller webshop?

Hos Brand Design har du 2. muligheder, du kan leje eller eje. Hvilken løsning du vælger er helt op til dig og virksomhedens behov – Vi laver danske såvel som internationale sider og du vælger selv om du vil lave meget eller lidt. Følg linket herunder og se de løsninger vi tilbyder samt vores priser.

Erhvervsfotografi

“Make a statement the rigth way” Billeder til hjemmesider, reklame, events, medarbejder portrætter og alt øvrig erhverv.

Markedsføring!

Markedsføring af din hjemmeside kan bestå af mange ting, her igen er strategi og mål de vigtigeste værktøjer. Hvor du og virksomheden skal hen, er fundamentet for fremtiden, vi hjælper med de langsigtet planer.

Produktfotografi & webshops!

Produktfotografi til webshops og erhverv, vi hjælper med alt fra selve shootet til fritlægning, tilpasning til sitet og stilfuld redigering af billederne.

Er det første gang?

Se de 10. mest essentielle spørgsmål til hvordan du forholder dig til dem, inden virksomheden tager kontakt til et reklamebureau.

Projekter vi har lavet!

Vores kerne kunder er nystartet iværksætter samt små og mellemstore virksomheder. Vi er specialister i netop den gruppe og kender de udfordringer i står over for. Vi har samlet et lille udsnit af vores kunder igennem tiden, så du kan se vores arbejde men samtidigt for en fornemmelse af processen, omkring anskaffelsen af en ny hjemmeside.

Ny hjemmeside?

Vi hjælper dig med alt fra strategi og målsætning, til design, fotografi og markedsføring af din hjemmeside bagefter. 

Ny webshop?.

Mauris non tempor quam, et lacinia sapien. Mauris accumsan eros eget libero posuere vulputate.

Designfasen 1. 2. 3.

Mauris non tempor quam, et lacinia sapien. Mauris accumsan eros eget libero posuere vulputate.

Etiam elit elit, elementum sed varius at, adipiscing vitae est.Mauris accumsan eros eget libero.

Besøg os

Sellerupvej 50

7100 Vejle

Kontakt os

+45 4267 9011

mail@brand-design.dk

Åbningstider

M-F: 09.00 - 16.00

Weekend:  Lukket