Ny hjemmeside Haderslev lavet i CMS

Ny hjemmeside Haderslev lavet i CMSVi designer jeres hjemmeside Haderslev i CMS, der står for Content Management System. Det er et stykke software til at organisere og lette samarbejdet med at oprette dokumenter.

Hvorigennem enkeltpersoner eller grupper kan håndtere en mængde elektronisk indhold, for eksempel dokumenter, filer og billeder.

Content management

Content managementContent management systemer er et system, der er en del af begrebet Information management. CMS bruges også til opbevaring og single sourcing af et firmas dokumenter bestående af, men ikke begrænset til, manualer, salgsguides, tekniske manualer osv.

Alle vores hjemmeside kommer med CMS og for det meste i WordPress, som er nemt at bruge, skulle du have lidt eller ringe erfaring med hjemmesider.

Søgemaskineoptimering Haderslev / SEO Haderslev

Søgemaskineoptimering Haderslev / SEO HaderslevSøgemaskineoptimering, også tit benævnt som SEO (på engelsk: Search Engine Optimization) er en metode eller et sæt af metoder, hvormed man kan fremme en websides placering i diverse søgemaskiner.

Søgemaskineoptimering foretages både gennem den måde et website programmeres og hvordan andre websites linker til den. Derudover er det også vigtigt at teksterne på de enkelte websider passer til de forskellige søgemaskiners søgekriterier.

Vi udbyder 2 former for SEO i Haderslev

Vi udbyder 2 former for SEO i HaderslevVi udbyder 2 former for SEO i Haderslev. En billigere løsning med diverse søgeord og en korrekt kodet hjemmeside, således søgemaskiner kan indeksere og rangere din hjemmeside.

Vi har også en særlig søgemaskine optimering som ingen andre har. Den er naturligvis dyrere end ovennævntre, men indeholder også særlig programmering, 2 programmer, en side for hvert søgeord, en artikel for hvert søgeord samt at alle disse søgeord linker i et stort matrix på kryds og tværs.

WEBSHOP HADERSLEV

WEBSHOP HADERSLEVWEBSHOP er den ultimative løsning vi udbyder. Denne løsning henvender sig til firmaet der sælger produkter online, og som ønsker at disse rent faktisk bliver fundet via eksempelvis Google. Du får altså her en fuld funktionsdygtig butik/webshop på nettet, med styrbart administrationsmodul, hvor du kan styre, rabater, ordre, kunder, produkter og meget mere.

Udover dette får du et lækkert og nutidigt design, der gør at dine kunder får lyst at shoppe hos netop dig.

Til sidst og ikke mindst får du vores GIGA søgemaskine optimering mulighed, som er unik på mange måder. Ingen andre har dette produkt, som udover hemmelige koder, indeholder to indbygget programmer, en side for hvert søgeord samt en tilknyttet artikel til hver. Alle søgeord bliver linket på kryds og tværs i et stort matrix.

Alle hjemmesider har naturligvis et nemt-at-bruge CMS system, således du nemt kan rette, tilføje eller slette selv.

– Webshop med administrationsmodul til styring af produkter, kunder og ordre.
– CMS (D.v.s. du har mulighed for selv at kunne gå ind og redigere i din tekst og billeder)
– Betalingsmodul til bankoverførsel, Amex, Mastercard og VISA. (PayPal)
– Produktion og design af egen hjemmeside
– Op til 50 menu punkter
– Udvidet Flash
– Logo (op til 3 logo forslag)
– Forslag til tekst på hjemmesiden
– Køb domænenavn og/eller redelegering af domænenavn
– Email (op til 35 email adresser på domænet)
– Galleri
– Kontakt formular
– Gæstebog
– Søgemaskine optimering
– Fri hotline service og gratis opdatering

Produktion af logo Haderslev

Produktion af logo HaderslevDet er vigtigt at have et godt logo i Haderslev, da det er virksomhedens varemærke og ansigt udadtil.

De fleste virksomheder har idag allerede et logo. Skulle det ikke være tilfældet, kan vores professionelle grafikere designe flotte logoer, der skaber genkendelighed hos dine kunder. Loget formidler din virksomheds budskab og kompetencer.

Vi designer et kreativ logo i tæt samarbejde med dig, så det færdige logo bliver tidssvarende og passer til din hjemmesides øvrige design.

Logo leveres i gængse formater, så du kan bruge logoet til visitkort, firmagaver, brevpapir, facade, firmabil, firmatøj eller andre grafiske elementer.

Individuelle løsninger

Individuelle løsningerVi hjælper dig gerne med individuelle løsninger såsom særligt tilpasset webshops og features, programmer, anordninger og lignende.

Det kunne være password beskyttet adgang, animeret bordplaner, Android / Iphone applikationer, hjemmesider til Ipads, Iphones og Android platforme, automatisk hentning af oplysninger/data fra andre hjemmesider, franchise aftaler vedr. webshops og meget andet.

Lad os høre hvad du måtte have af individuelle behov og løsninger, og vi giver gerne et uforplitigende og konkurrencedygtigt tilbud.

Øvrige produkter

Af øvrige produkter, udover vores pakkeløsninger, hjemmeside designs med CMS, webshops, søgemaskine optimering og andre løsninger kan vi også tilbyde andre mere individuelt tilpasset løsninger.

Det kunne være password beskyttet adgang, animeret bordplaner, Android / Iphone applikationer, hjemmesider til Ipads, Iphones og Android platforme, automatisk hentning af oplysninger/data fra andre hjemmesider, franchise aftaler vedr. webshops og meget andet.

Har du et behov – stort som småt – så ring eller skriv til os og hør om vi ikke kan løse opgaven. Det plejer vi nemlig at kunne.

Produkter

Vi er eksperter i brugervenlige hjemmeside designs med CMS, webshops med komplet og professionelt administrationssystem samt indenfor søgemaskine optimering.

Vore designs er nutidige, flotte og afspejler kundens virksomhed og ønsker. Vores CMS er nemt at bruge for folk som ikke har den store viden indenfor html og hjemmesider. NordicaWeb er kendte for vores webshops da de er meget fleksible, individuelle og yderst velfungerende. De er tilpasset den enkelt kundes behov.

Søgemaskine optimering er yderst vigtig for de fleste virksomheder, hvis man ønsker at tiltrække flere kunder og øge salget. En effektiv søgemaskine optimering fra os burde betyde flere kunder og mere salg, uden de helt store investeringer.

Vi anbefaler du ser vores store produkt sortiment, og har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at ringe til vores yderst venlige og kompetente kundeservice.

Support

Support er et utrolig vigtigt ord hos os. Support er din sikkerhed for at du aldrig står alene med et problem der omhandler din hjemmeside. Desværre har ordet ikke lige meget vægt overalt, men hos os vægter det meget meget højt.

Du kan med garanti altid få fat i os indenfor åbningstiden (9:00 – 17:00), men faktisk også udenfor – uden det skal koste dig ekstra. Vi sørger altid efter bedste evene at få ordnet dit problem indenfor 24 timer, medmindre det bare ikke kan lade sig gøre indenfor denne tidsramme.

%d bloggers like this: