Skal i bruge en ny hjemmeside eller nyt Webdesign og SEO i Grenaa ?

Skal i bruge en ny hjemmeside eller nyt Webdesign og SEO i Grenaa ?Vi kan hjælpe dig med at markedsføre din hjemmeside i Grenaa og resten af Danmark. Der er mange måder at markedsføre sin hjemmeside på. Vi kan både hjælpe dig med søgemaskineoptimering (SEO), Google Adwords og Sociale medier og meget mere indenfor online markedsføring.

Vi designer din nye hjemmeside i CMS systemet WordPress, og vi har mange års erfaring med dette skønne og grafisk lækre program. I kan stort set få jeres hjemmeside lavet i Grenå fuldstændig, som i ønsker det.

SEO i Google (søgemaskineoptimering)

SEO i Google (søgemaskineoptimering)Google bruges til mere end 90% af alle søgninger i Danmark. Det er derfor vigtigt at din hjemmeside er synlig i søgemaskinen. Dette kan du sikre dig igennem SEO i Grenaa. Vi kan hjælpe dig med at øge din synlighed på Google og dermed nå frem til dine kunder.

Det er et grundlæggende forhold at hvis man eksempelvis søger “billige cykler” i Google – så er det fordi man er på markedet efter en billig cykel. Derfor er det vigtigt at dine kunder hurtigt ser netop din hjemmeside – og ikke konkurrentens. Hos os kan vi hjælpe dig med SEO i Grenå. Vi tilbyder:

  • SEO – analyse af din hjemmeside
  • SEO – tekstforfatning
  • Snippet – optimering
  • SEO – via integration af sociale medier
  • SEO Grenaa via linkbuilding
  • Optimering af billedtekster – den tekst der vises på google som link til din hjemmeside.

Sociale Medier Grenå

Sociale Medier GrenåMange undervurderer betydningen af sociale medier i markedsføring i Grenå. De sociale medier kan både hjælpe din virksomhed med at skabe netværk, men også med at komme tættere på dine kunder.

Vi kan hjælpe dig med at oprette profiler på de sociale medier såsom Facebook, Google+, Youtube, Twitter osv., vedligeholde dem og integrere dem med din hjemmeside.

Google Adwords Grenaa

adwordsGoogle Adwords er en omkostningseffektiv måde at reklamere på. Fordelen ved markedsføring gennem Google Adwords Grenaa er, at du rammer kunden idet han leder efter dit produkt eller din service.

Desuden betaler du ikke hver gang din annonce vises – men hver gang der klikkes på den. Du betaler altså kun, når nogen rent faktisk besøger din side.

Grenaa (Grenå) ifølge Wiki

Grenaa eller GrenåGrenaa eller Grenå er en havneby og købstad i Østjylland. Byen er Djurslands største by og har en havn med færgeruter til Anholt i Kattegat og den hallandske by Varberg i Sverige. Byen er desuden også den østligste by i Jylland. Fra Grenaa er der ca. 18 kilometer til Bønnerup Strand, 31 kilometer til Ebeltoft, 34 kilometer til Rønde, 55 kilometer til Randers og ca. 60 kilometer til Aarhus.

Den er gammel købstad og naturligt handelscenter

Den er gammel købstad og naturligt handelscenterDen er gammel købstad og naturligt handelscenter for det østlige Djursland. De ældste bydele ligger omkring Skt. Gertruds Kirke, og udgør centrum for byen. Udvikling har imidlertid betydet at omkringliggende landsbyer er blevet en del af det større byområdet, hvilket betyder at områderne Åstrup, Dolmer, Bredstrup, Hessel, Fuglsang, Grenaa Havnog Grenaa Strand i dag er en integreret del af byen.

Allingåbro  Auning  Balle  Bønnerup Strand  Fjellerup  Gjerrild  Gjesing  Glesborg  Grenaa  Holbæk  Lyngby  Nørager  Ramten  Stenvad Trustrup  Vivild  Voldby  Ålsrode  Ørsted  Ørum  Øster Alling

Grenaa var indtil kommunalreformen i 2007 en del af Grenaa Kommune, hvorefter byen kom med i Norddjurs kommune, der hører under Region Midtjylland. Byen er hovedby i Norddjurs Kommune, og var i 2015 Danmarks 46. største by.

%d bloggers like this: