Ny Hjemmeside i Randers ?

Ny Hjemmeside i Randers ?Skal jeres virksomhed har en ny hjemmeside i Randers? Vil i gerne have lavet et nyt spændende webdesign, der kan promovere jeres virksomhed i Randers eller resten af Danmark, så kan vi med garanti hjælpe med dette.

Vi laver vores hjemmesider i CMS systemet WordPress og alle siderne er responsivt og derfor også mobilvenlige. Brand Design har mere end 10 års erfaring med hjemmesider, HTML og webdesign.

SEO / Søgemaskineoptimering / Google / Randers

SEO / Søgemaskineoptimering / Google / RandersSEO i Randers eller Søgemaskineoptimering i Randers er sikkert et af de søgeord du har skrevet i Google og derfor er havnet på vores underside om Randers her. Vi er med snart 10 års erfaring i online markedsføringsbranchen en super solid sparrings og samarbejdspartner. Vi elsker at lave Google optimering for virksomheder i Randers.

SEO / Søgemaskineoptimering er blevet en nødvendighed i dagens online marked, hvis i ønsker at blive fundet på jeres søgeord. Vi hjælper med alt omkring både on-page og off-page optimering samt promovering på de Sociale medier. Velkommen til SEO eksperten i Randers.

Grafisk design Randers

Kreative løsninger, der vil hjælpe dig og din virksomhed med at blive synlige.

Grafisk design RandersGrafisk Design – Ja tak ? Hos os varetager vi gerne den visuelle fremstilling af din virksomhed i Randers. Vi har mulighed for at hjælpe jer med at få lavet et nyt logo, webdesign, brochurer eller bannere – faktisk kan vi være behjælpelige med alt omkring grafisk design.

Din virksomheds image i Randers

Din virksomheds image bliver på mange måder baseret og skabt på den fremtoning, I har over for besøgende på hjemmesiden, modtagere af visitkort eller læserne af jeres brochurer. Der skal være en rød tråd, som binder et grafisk design sammen, ellers vil det være med til at skabe mere forvirring end reel interesse for jeres potentielle kunder.

En verden af online markedsføring i Randers

Din virksomheds image i RandersVi kan fungerer som den kreative hjælper, der kommer med ideer og forslag til, hvordan I bør fange målgruppens opmærksomhed – både i form af de virkemidler I bør benytte, men også i form af selve udformningen af markedsføringen, hvis I ønsker at få hjælp til jeres brainstorming eller gerne vil have et tilbud på en specifik opgave.

Grafisk design – den kreative proces

I den kreative proces omsætter vi budskaber, information og værdier til færdige grafiske løsninger, som er tilpasset de relevante målgrupper. Afhængigt af dit ambitionsniveau kan vi deltage aktivt i hele processen fra opstart til endelig færdiggørelse og lancering.

Facebook – Skab mere vækst og engagement på dit website

Facebook - Skab mere vækst og engagement på dit websiteFacebook er en billig måde at optimere markedsføringen for Randers. Gode tilbud kan promoveres i din webshop, af dit kommende event, din nye butik, dit galleri eller af din nyeste gode idé.

Har du en webshop, er Facebook din mulighed for at flytte den gode service, du giver kunderne i din fysiske butik, online og med de rigtige posts og konkurrencer at lokke dine kunder med ind i din webshop.

Med Facebook kan du med en veltilrettelagt strategi øge deltagerantallet til dine events, antallet af besøgende i din nye butik eller galleri eller udbrede kendskabet til din næste geniale idé.

Facebook Markedsføring Randers – Reklame & Annoncer

Facebook Markedsføring – Reklame & AnnoncerOver 50 % af den danske befolkning (herunder Randers by) har en Facebook profil, og med suverænt flest Facebook profiler pr. indbygger bliver vi kaldt Facebook-nationen. Det vil sige, at du kan nå ud til størstedelen af din målgruppe igennem Facebook markedsføring.

De fleste logger ind på Facebook dagligt – for manges vedkommende flere gange end de tjekker deres e-mail. Med andre ord er der gode muligheder for effektiv reklame igennem Facebook til din hjemmeside eller webshop.

Kommunikation er også marketing på skrift

Kommunikation er også marketing på skriftHos Brand Design marketing handler det ikke kun om visuel kommunikation i Randers. For at din virksomhed kan få den bedste løsning, tilbyder vi også hjælp med tekstforfatning, hvad enten det er til din flyer, din brochure, din hjemmeside eller dit nyhedsbrev. Vi kan kort sagt hjælpe dig med alle former for kommunikation.

Med vores godt otte års erfaring med redaktion og virksomhedskommunikation til både trykte og digitale medier er vi din samarbejdspartner, hvis du gerne vil have hele den professionelle pakke til din virksomhed,

Kommunikationskurser til dine medarbejdere i Randers

Kommunikationskurser til dine medarbejdere i RandersVi tilbyder også kurser i skriftlig kommunikation. Kurserne tilrettelægges efter jeres behov og kan blandt andet hjælpe dine medarbejdere til at:

  • skrive mere målrettede og søgbare e-mails
  • skrive kort og godt til nettet
  • få budskabet frem hurtigt og præcist i breve
  • udfærdige nyhedsbreve, der bliver læst og ikke slettet
  • skrive pressemeddelelser, der bliver samlet op af medierne

Designmanual – designguide

Designmanual – designguideEn professionel designmanual eller designguide er ikke bare en retningslinje for virksomheden. Den er også en hjælp til eksterne samarbejdspartnere som trykkerier, skiltevirksomheder, tøjleverandører m.m.

Med de rette skabelonværktøjer bliver det muligt for alle i huset – uden forudgående grafisk kendskab – at producere produktblade, annoncer, visitkort m.v., uden at det ændrer på den grafiske identitet i virksomheden.

En designguide skal allerede i forbindelse med dens tilblivelse have en dyb forankring i hele organisationen. Netop ejerskabet til en ny visuel identitet beskrevet i en designmanual er nok det vigtigste punkt overhovedet.

Med en velfungerende og sammenhængende grafisk profil…

Med en velfungerende og sammenhængende grafisk profil...Uden jeres unikke grafiske profil – cooperative identity – er I uden visuel identitet og derved meget svære at få øje på eller huske. Specielt i et mediebillede, hvor konkurrencen er hård, og hvor det er vigtigt ikke at forsvinde i mængden.

Med en velfungerende og sammenhængende grafisk profil, der binder virksomheden grafisk sammen og viser en helhed, bliver I derimod svære at overse. Med en stærk visuel identitet distancerer I jer i forhold til jeres konkurrenter. I får en grafisk identitet og et ansigt, som kunder, leverandører og andre interessenter kan få øje på og forholde sig positivt til.

Læs mere om hvorfor vi anbefaler søgemaskineoptimering her.

Hvem ville du være uden et ansigt på nettet i Randers?

Vi laver effektiv grafisk profilering, tegner jeres visuelle identitet og samler det hele i jeres egen grafiske manual. Vi binder det hele sammen med den røde tråd og til jordnære priser.

Randers ifølge Wiki

Randers by skjoldRanders er en by i Østjylland, den er Danmarks 6. største by. I Østjylland er Randers den næststørste by efter Aarhus. Byen ligger 39 kilometer nord for Aarhus ved udmundingen af Gudenåens nordøstlige ende og samtidig i bunden af Randers Fjord med stejle bakker på nordsiden. Helt fra gammel tid har Randers været et vigtigt trafikknudepunkt for nord- og sydgående veje, der mødtes ved det smalle overfartssted ved Randers, hvorfra der også var adgang med skib ud i Randers Fjord. I dag er der togforbindelser til Langå og Hobro fra byens banegård, ligesom alle IC-tog på vej mod nord standser her. Randers ligger i den del af det nordøstjyske område, som i folkemunde benævnes Kronjylland.

Vi laver også hjemmesider i Aarhus.

Oplandet omkring Randers

Albæk  Asferg  Assentoft  Dalbyover  Fårup  Gassum  Gimming  Gjerlev  Hald  Harridslev  Haslund  Havndal  Helstrup  Hørning  Langå  Lem  Linde  Mejlby  Mellerup  Råsted  Spentrup  Stevnstrup  Sønderbæk  Tvede  Tånum  Udbyhøj Vasehuse  Uggelhuse  Værum  Ålum  Øster Bjerregrav  Øster Tørslev

Randers erhverv

Randers erhvervAdskillige danske og udenlandske virksomheder har afdelinger eller hovedkontorer i Randers.

Det multinationale selskab Bombardier har sin danske afdeling i Randers på Toldbodgade, hvor Hvide Mølle blev grundlagt allerede i 1862. Virksomheden producerede passager- og godsvogne til jernbanenettet i Nørrejylland og kom siden under koncernen.

NOPA blev grundlagt i Randers i 1964, men har i dag deres hovedsæde i Hobro. Vindmøllefabrikanten NEG Micon blev ligeledes grundlagt i byen, men fusionerede med Vestas i 2004. Andre virksomheder tæller i byen tæller bl.a. AGCO A/S, Dan Dryer og bryggeriet Thor.

Erhvervsfotograf i Randers

Erhvervsfotograf i RandersMangler i en dygtig erhvervsfotograf i Randers til fotografering af medarbejdere, firmaet, produkter etc. Så kan vi på det varmeste anbefale Randers fotografi. De laver også portrætfotografering, reklamefotografering og packshots samt madfotos. Klik ind på deres hjemmeside herunder og se flotte kreative billeder taget i Randers.

Randers erhvervsfotograf og reklamefotograf.

%d bloggers like this: