Ny hjemmeside Fredericia ?

Ny hjemmeside Fredericia – Vi er landsdækkende indenfor webdesign og foto. Derfor har vi lavet denne side, der gør opmærksom på vi leverer en super god kvalitet indenfor design af ny hjemmeside / webdesign i hele Danmark. Smukke og historiske Fredericia er for os altid indbydende og man kan i byen opleve mange flotte seværdigheder. Blandt andet volden, der omkredser byen. Det hvide vandtårn, Landsoldaten, Prinsens Port og Madsbyparken.

Når i tager kontakt til os, vil i møde et ungdommeligt, men erfaren team. Vi servicerer jer indenfor hjemmesider, grafisk design samt flotte erhvervsfotos i Fredericia. (webdesign Fredericia)

De sociale medier

De sociale medier – Vi har stor erfaring med de sociale medier. Vi har kørt 100vis af kampagner for vores kunder online med stor succes og pæne afkast. Vores primære fokus vil hele tiden være at følge udviklingen indenfor de sociale medier og herigennem sikre os vi er med på beatet, når der sker ny udvikling indenfor området. Vi var med i branchen da Facebook, Pinterest, Google+, Instagram, Twitter osv havde deres spæde start. Så vi kender til gamet og ved hvor i skal satse, afhængig af hvilken branche i kommer fra. (Webdesign Fredericia).

Læs mere om vores erfaringer med de sociale medier her.

Ny hjemmeside Fredericia

SEO også kaldet søgemaskineoptimering

SEO siger sig selv er en essentiel del af ens online markedsføring. Vi tilbyder naturligvis søgemaskineoptimering (SEO) af de hjemmesider vi designer for vores kunder i Frederica og med masser erfaring fra mange andre kunder, ved vi hvad, der fungerer og hvad man skal holde sig fra. Søgemaskineoptimering er mange ting, det handler blandt andet om opsætning af gode tekster med masser af relevans i de rette mængder. SEO er også at lave links, både interne links på jeres hjemmeside, men også en stærk ekstern link building, hvilket kan få enorm betydning for hvordan jeres hjemmeside ranker på Google, Bing og Yahoo etc.

Erhvervsportrætfoto i Fredericia

Erhvervsfotografering af erhvervsportrætter i Fredericia er en af de mange serviceydelser vi tilbyder. Vi er et stærkt team af dygtige folk i brand-design.dk. Vi kan herfor tilbyde vores inhouse fotograf til fotografering hos jer i virksomheden. Fotografen kommer simpelthen ud til jer og medbringer eget studio, kamera grej og baggrunde, så i ikke behøver afsætte tid til at køre ind i et fotostudio et sted, og bruge arbejdstiden på dette. Professionel fotograf i Fredericia.

Webdesign Fredericia og Online Markedsføring

Webdesign og Online Markedsføring hos vores kunder i Fredericia er vores helt store passion. Vi arbejder med WordPress og bygger hjemmesider på en spændende og grafisk måde. Vi inkorporere selvfølgelig de sociale medier i denne proces. Vi sætter også gerne jeres ad-words kampagner flot op. Vores designere kender alt til html kodning og kan hurtigt tilrette sites. Vi brænder hele tiden for en spændende udfordring og vi er på ingen måde tilfredse før vores web kunder også er det. Vores filosofi er simpel: vi vurderer en hjemmeside skal være grafisk indbydende have gode load tider. Gør vi tingene på vores måde, så tror vi på i får en god placering på søgemaskinerne.

Der findes mange spændende virksomheder i Fredericia:

  • Fredericia Bryggeri
  • Fredericia Dagblad
  • Kløver Mælk
  • Voss
  • Olieraffinaderiet i Fredericia
  • Danish Pilot Service
  • osv…..

Kontakt os her:

[contact-form-7 404 "Not Found"]
%d bloggers like this: