+4542679011 mail@brand-design.dk

Når du bevæger dig rundt på nettet

Når du bevæger dig rundt på nettet er der mange ting der kan ske der bringer både din PC men også dine data i fare, derfor er det ekstrem vigtig at du går så meget som muligt for at beskytte dig mod disse farer. Det kan være svært at følge med i alt der kan gøres for at beskytte dig og din PC, heldigvis findes der nogen som altid er på forkant med dette så du ikke behøver at være det.

Der findes en række gode og meget nyttige programmer som kan hjælpe dig med at blive ordentlig beskyttet. Her på siden finder du gode råd og links til sider hvor du kan finde disse programmer. Der er ingen undskyldning der er god nok til at du ikke skal beskytte dig når du surfer på nettet, for gør du det ikke kan det gå galt.

Læs mere om hjemmeside design her.

Eksempler på hvad der kan gå galt på nettet:

Virus: din PC kan få en virus som i bedste fald kan give dig problemer med dine programmer og i værste fald helt kan gøre din PC ubrugelig og ødelægge gemte data.

Adware: som er kode gemt i blandt andet programmer og som uden dit samtykke kan sende information om dig og dine vaner med henblik på at vise dig reklamer og andet.

Spyware: som spionerer på din pc og kan sende fortrolige oplysninger omkring hvad du indtaster på for eksempel kodebeskyttede sider med intentioner om at kunne lave økonomisk kriminalitet med dig som offeret.

Trojanske heste: som kan give andre adgang til at kunne kontrollere din pc og bruge den uden du reelt ved det.

Dette er bare nogle få ting som kan skade dig og din PC, så gør hvad du kan for at undgå at det sker!!!

Tune up

Er din PC gået hen og blevet for langsom? Så er der noget nemt og simpelt du kan gøre!
Få din PC renset og optimeret!!

Ofte hænger problemer med en langsom PC sammen med at der er systemfejl, gamle data i registreringsdatabasen og andre ugyldige data som tilsammen giver din PC problemer med at fungere ordentligt. Som almindelig bruger kan det være meget svært at finde og fikse disse fejl.

En hurtig og utrolig nem løsning på en langsom PC er at bruge et program som MYPCTuneUp, MYPCTuneUp er ikke bare nem at bruge, men er også effektiv og kan hurtig finde problemerne og fikse dem for dig.

MYPCTuneUp scanner din PC, finder og reparerer disse fejl som kan være årsagen til at din PC er blevet langsom:

 • Ugyldige stier
 • Ubrugelige filnavne
 • Forældede software listninger
 • Ugyldige custom controls
 • Ugyldige fonte
 • Ikke eksisterende delte DLL filer
 • Ugyldige filassociationer
 • Ikke-eksisterende opstarts programmer
 • Ugyldig tilføj/fjern programmer
 • Tomme afinstallerede filer
 • Tomme registreringsnøgler
 • Ubrugte hjælpefiler

Virus beskyttelse

Hvis du gerne vil beskytte din PC mod virus, så er det et godt Anti-Virus program du skal have fat på. Et godt anti-virus program er program som løbende bliver opdateret med de seneste virus profiler så programmet hurtigt kan identificere og fjerne virus fra din PC. Et godt anti-virus program kører i baggrunden af din PC så du ikke bliver forstyrret når du arbejder på den.

Betegnelsen Virus dækker over flere ting som for eksempel spyware, orme og trojanske heste, men fælles for dem alle er at de er skadelige for din PC og kan potentielt gøre dig sårbar mod identitets tyveri og kan koste dig mange penge hvis du er så uheldig at få en virus infektion.

Med et anti-virus program installeret på din PC øger du din beskyttelse betydeligt uden at du skal foretage dig noget, anti-virus programmet sørger for at du er beskyttet.

Virus kommer ofte indpakkede i andre filer eller skjult som værende et andet program. Ofte vil du ikke være klar over at din PC er ramt før det er for sent. Så vær på forkant og lad dit anti-virus program klare virus før det er for sent og skaden ikke kan gøres god igen.

Har du en mistanke om at din computer er angrebet af en virus og du ikke allerede har installeret et anti-virus program.

Online Backup

Gem dine vigtige filer i et sikret miljø så du altid har de filer, uanset hvad der sker med din PC. Din PC kan meget nemt komme ud for et uheld som går at du mister alle de data som befinder sig på computeren. Ved at gemme dine filer på nettet har du altid adgang til dem igen, uanset hvad der sker med din egen computer.

Noget så simpelt som at købe en ny PC gør at du ofte skal gennemgå din gamle PC og finde de filer som du vil gemme og flytte dem over, ved at bruge online backup har du altid dine filer centralt og sikkert og kan nemt finde dem frem når du har brug for det.

MYSecureOnlineBackup laver et backup af dine filer hver dag uden at du skal huske på det, og selvom du ikke har tændt din computer hver dag finder MYSecureOnlineBackup selv ud af det og laver backup hurtigst muligt. MYSecureOnlineBackup er nemt at bruge og giver dig en god sikkerhed.

Specielt sådan noget som digitale billeder er noget som mange gerne vil gemme, de er oftest uvurderlige og kan ikke bare erstattes hvis der sker noget med dem, og til det formål er online backup rigtig godt.

Sørg for at lave backup af din blog.

%d bloggers like this: