Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen mellem en almindelig hjemmeside og en mobil optimeret websted?
En almindelig hjemmeside er normalt designet til visning på en stationær computer. Når den ses på en mindre mobil enhed, er brugeroplevelsen ikke god. Nogle elementer fra webstedet vises muligvis ikke eller fungerer muligvis ikke optimalt.
Mobiloptimerede hjemmesider løser dette problem ved at skabe en version af hjemmesiden, som er specielt designet til at se godt ud på alle mobiltelefoner. Mobile websteder kan desuden indeholde funktioner, der udnytter den avancerede kapacitet i en mobiltelefon, såsom en Klik-og-Ring-Knap.  Klik på en knap og lav et opkald.

Hvad er fordelene ved at have et mobil optimeret websted?

Den største fordel ved en mobil optimeret hjemmeside er at give en god oplevelse til dine mobile brugere. Med mere end 58 millioner europæerne læser hjemmesider fra deres telefon hver måned. Det er blevet en nødvendigheden af ​​at levere en kvalitets mobil oplevelse og give hurtitg adgang til
oplysninger om din virksomhed. En mobil optimeret hjemmeside hjælper også med at konvertere mobiltrafik til kunderne ved hjælp af særlige mobil website funktioner som Klik-og Ring og Mobile Maps med rutevejledning.

Hvilke mobile enheder understøttes?
Alle mobile enheder med en HTML-aktiveret browser, der understøtter CSS og JavaScript er understøttet. Dette omfatter iPhone, Android-telefoner, nogle Blackberry-enheder, og Windows mobile

Hvordan finder folk min mobil hjemmeside?
Når en bruger typer i webadressen på din almindelige hjemmeside på deres telefon, vil de blive
automatisk omdirigeret til dit mobil websted.

Hvad er forskellen mellem en mobil app og en mobil hjemmeside?
En mobil app er en software program, der kan downloades og installeres på brugerens smartphone. Mobile apps kan omfatte nogle interessante funktioner, såsom push notifikationer.
En mobil hjemmeside er en smartphone-venlig version af dit website. Det mobile
websted vil gøre det nemt at trykke på knapper, og indhold er formateret til at passe korrekt
på en mobil skærm. Derfor behøver dine kunder ikke at knibe og zoome for finde det, de leder efter.

%d bloggers like this: