Søgemaskine optimering vil være noget, du hører en masse mennesker taler om. Hvis du starter ud med SEO, så er denne artikel er et meget godt sted at begynde. Du kan virkelig opbygge din konsekvent organisk trafik med bare en lille indsats fokuseret på SEO-strategier.

Hvis du planlægger at håndtere SEO selv, du er nødt til at fordybe dig i feltet og virkelig blive en elev af SEO. Tjek forskellige kurser rundt på nettet, og bede andre ejere af websteder for lidt tips af handelen, at du ikke kan være i stand til at finde ved at læse artikler. SEO er en proces, og du bør lære om det hvert skridt på vejen.

Vær tålmodig for resultater fra SEO. Ændring tager tid, og det vil ikke ske med det samme. Hvis dit websted er nyt, kan det tage måneder for dig at få mere trafik på webstedet. Ligesom i en fysisk virksomhed tager det tid at opbygge et navn.

For at gøre dit websted mere “Crawl-stand” for søgemaskiner, bør du sikre, at dit websted har et komplet Webstedkort. Hvis du ikke ved hvordan man laver en, kan du finde gratis site map generering af værktøjer online. Gør dit websted mere søgemaskine venlige vil give dig en bedre chance for at øge dit websteds placeringer.

Dit Websted

Udnytte sociale medier er en fantastisk måde at få mere eksponering for dit websted og til hurtigt at forbedre din placeringer. Deltag i sociale fællesskaber, der er de mest relevante for dit websted for at nå ud til en målgruppe. Med “Like Buttons” og lignende type widgets, har din trafikpotentiale til at forbedres eksponentielt.

Det er vigtigt at holde din besøgendes opmærksomhed. Du vil have folk til at vende tilbage til dit websted og holde sig omkring, når der. Disse små ting kan bidrage til at øge dit websted Rankings til toppen.

Sociale medier kan være et nyttigt redskab i søgemaskine optimering. Når du skriver noget nyt, tweet linket, opfordre dine tilhængere til at dele linket og sende det på sociale medier sites. Når et link er knyttet og sendt rundt Twitter, real-time søgninger vil være mere vellykket for din søgemaskine mål.

Markedsfør din ekspertise inden for dit specifikke område, så dine kunder er klar over dit niveau af viden. Dette kan virkelig øge din Internet markedsføring succes. Du opretter et websted eller et sæt websteder, der trækker brugere ud fra de gode oplysninger, du tilbyder. Gør brug af søgemaskine optimering at tiltrække dem til webstedet i første omgang. Ved at gøre dette, skal du sørge for dit websted er centreret om de faktiske behov i denne målgruppe, ikke kun på din opfattelse af deres behov.

Tilføj nyt indhold til dit website på en konsistent måde. Dette vil holde din søgemaskine placeringer op, fordi det vil holde folk kommer tilbage til dit websted for at se, hvad der er nyt på dine sider. Derudover, nyt indhold, der er godt skrevet med SEO i tankerne vil tiltrække søgemaskinen bots. Tilføjelse af godt indhold til din hjemmeside er en win-win proposition hele vejen rundt.

Som en del af din SEO-strategi, overveje at oprette en blog med fokus på din virksomhed og kommentere i Blogs i forbindelse med dit emneområde. Fordi søgemaskiner som velorganiserede data og regelmæssig indhold opdateringer, kan det være let at flytte en blog op på sidstepladsen. Søgemaskiner vil reagere på backlinks ved at bringe flere besøgende.

Konfigurer dit website, så dine ældste artikler stadig giver adgang til dit seneste indhold. Du kan lave et blog-indlæg, der går viral, så 2 år nede ad vejen, du stadig får hits på denne side. Hvis du sørger for, at den gamle post giver nem adgang til din hovedside og de seneste links, vil du få større succes med dine resultater.

Når du har besluttet dig for de søgeord eller centrale sætninger, der er mest relevante for din hjemmeside, skal du bruge dem i titlen på din webside. Din titel er din hjemmeside første håndtryk med søgemaskiner, så gør det venligt og relevant. Dette hjælper med at sikre, at dit websted matcher brugernes søgninger, hvilket giver dig flere klik.

Medtag en række indhold på dit websted, herunder podcasts, videoer og sociale indhold feeds (fra Twitter, for eksempel) for at hjælpe din søgemaskine optimering. Du vil opdage, at søgemaskiner placerer websteder med dynamisk indhold højere på søgeresultatsider. mange websteder begår den fejl at tænke links er den eneste vigtige faktor i at øge deres rækker.

For at sikre at du har en side på dit websted, der gør det godt i søgemaskiner, bør søgeord sættes i webadressen på din side. Hvis en webadresse har symboler eller tal, der ikke skal søges efter, er det usandsynligt, at den rangerer højt i søgemaskinerne. Få søgeord, der er vigtige og har at gøre med webstedet vil give dig mulighed for at få flere besøgende.

Find dine søgeord. Søg gennem andre websteder for at finde ud af, hvilke søgeord der vil være mest tilbøjelige til at linke tilbage til dit websted. Brug disse oplysninger til at planlægge de søgeord, du vil bruge til at øge lydstyrken til dit websted. Jo bedre kampe du har, jo mere sandsynligt vil du være at øge besøgende.

Hvis du tilføjer søgeord på kommentarer vil du blive bedre anerkendt. Du bør fokusere på de ting, du slår op på dit websted.

Leve af den regel, at ingen side på dit websted bør være mere end to klik væk fra din startside. Søgemaskiner hader dybe links og ofte gange ignorere dem. Så godt, ved at holde sig til denne regel, du hjælpe med at sikre, at alle dine sider kommer til at nyde nogle resterende sideplacering værdi fra din startside.

Medtag billedtekster for at optimere dine søgeplaceringer. Hvis du for eksempel har billeder på dit website, skal du indsætte billedtekster med nøgleord, som du kan tegne personer i.

Et vigtigt tip, som du skal huske er, at du aldrig bør genudgive en artikel på forskellige links på dit websted. Google placerer sider i sin SERP baseret på kvalitet og mener forskellige links til artikler med lignende indhold som en lav kvalitet link. Brug i stedet referencer til ét enkelt link.

Dit Websted

Hvis du forsøger at øge synligheden af dit websted alt på din egen, du vil få brug for at blive en elev af søgemaskine optimering. Der er flere store bøger, som du kan læse for at begynde at få introduceret til en verden af søgemaskine optimering.

Din titel tag vigtigt, så giver det masser af tanke. Dette er den første ting, de fleste mennesker vil se. Det bør være en entydig beskrivelse af det indhold, der findes på dit websted, og indeholde søgeord, der er relateret til dit websted. Derudover holde denne beskrivelse kort og sødt.

Undgå dybe Biblioteks hierarkier for at optimere dit websites placering på søgemaskinerne. Når en søgemaskine er nødt til at trawl i dybe sub-mapper for at finde alt dit indhold indekseringsprocessen bremser til en gennemgang. Sørg for, at intet af dit webstedsindhold er placeret mere end tre sub-directories dybt, så søgemaskiner kan indeksere hele dit websted hurtigt.

Linker til relevant indhold på velrenommerede websteder kan hjælpe med at få dig til at forbedre din søgemaskine ranking. Dette er en vigtig del at linke. Relevante links til andre hjemmesider er mere værdifulde fra en SEO perspektiv end de links, der forbinder din hjemmeside. Sørg for at søge efter link-muligheder, der giver et link tilbage til dit websted, så godt, for at maksimere virkningen på din rang.

Når du opretter eksterne links til at fremme dit websted, den anker tekst, du bruger, er afgørende for at fastslå effektiviteten af de links i at hæve din placering på søgemaskinerne. Sørg for, at anker teksten bruger præcis den nøgle sætning, som søgemaskinerne skal rangere, når du finder dit website. For eksempel, hvis du kører en kontor forsyningsselskab og ønsker søgemaskiner til at finde din hjemmeside med udtrykket “kontor Supply store,” så er dette den centrale sætning, du skal bruge som din anker tekst. De mere eksterne links, der peger på din virksomhed ved hjælp af denne sætning i anker tekst, jo højere din placering for sætningen.

Brugte domænenavne kan allerede have et omdømme, du kan handle på. Hvis du har et domænenavn, der har været omkring et stykke tid (i hvert fald i to år), vil det blive givet mere opmærksomhed af søgemaskinerne. Kig efter domæner, der blev droppet for nylig, og Find ud af, om nogen af dem er egnet til dit websted.

Med hensyn til søgemaskine optimering, bør du undgå at bruge flash i dit website design. Selv om det kan gøre dit websted mere interessant ved at give smukke grafik og iøjnefaldende bevægelse, søgemaskinespiders kan ikke læse Flash-indhold. Som et resultat, hvis du har flash i din hjemmeside er det ofte ikke vil blive indekseret godt i søgemaskinerne. Ved at holde sig til standardgrafik og tekst i stedet, du står en langt bedre chance for at få dit websted er opført nær toppen af resultaterne for dine søgeord.

Pepper alle dine webstedsindhold med relevante søgeord for at forbedre dit websteds søgemaskine ranking. Må ikke overdrive søgeord i begyndelsen passager, men indarbejde dem til at optimere søgeresultaterne. En god strategi er at placere dit søgeord mindst to gange i det første afsnit. Du skal bruge et nøgleord, når du kan, uden at forstyrre strømmen af indholdet.

Prøv at undgå at have for mange links, der kommer fra de samme IP-adresser. Det er fristende at tilføje i links fra andre websteder, som du ejer i håbet om, at det vil øge din placeringer, men det normalt bagslag. Nogle motorer straffe dig for det, og andre kan begynde. Bare undgå at gøre det for at være på den sikre side.

Lær om on-side SEO. En Google-placering, der er godt, vil betyde, at dit websted ikke vil blive overset, mens få en masse besøg. Dette er grunden til dit layout skal få optimeret, så det gør godt med din SEO-planer.

Udvikl og Implementer en solid social mediestrategi, eller Bliv efterladt af søgemaskiner. Alle, fra små mursten og mørtel virksomheder, til Mega-selskaber, er om bord på de sociale medier toget. Ikke at have en tilgang til denne vinkel Internet markedsføring, er certainb Business Suicide med søgemaskiner. Så har en levende og konstant tilstedeværelse i de sociale medier.

Udgiv ikke en artikel to gange på det websted, du har. Google ser på dette som en snyd taktik, og vil droppe din placering for det. Også, at have det samme indhold i forbindelse med to forskellige sider vil udvande din indgående link totaler, også har en negativ effekt på din placeringer.

Beslutningen om at konsolidere nær-duplikerede sider, bør nøje overvejes, med hensyn til antallet og kvaliteten af indgående links, såvel som, populariteten er forbundet med hver enkelt side. Hvis du konsolidere, er det uundgåeligt, at på et tidspunkt, en tidligere besøgende på webstedet vil nu have et brudt link til det websted, der blev absorberet. Derfor skal du bevare den side, der oftere har været besøgt og sammenkædet.

Hvis du har et websted, der er skrevet på et ikke-engelsk sprog, skal du bruge metatagget Language. Dette vil opbygge din rang, når nogen søger på dette sprog.

Hvis dit websted indeholder indhold, som du hellere ikke vil have indekseret af webcrawlere og søgemaskinespiders, bør du oprette en robots. txt-fil som en del af dit websteds hovedbibliotek. De oplysninger, du vil gemme skjult, skal derefter flyttes til den pågældende fil i rodmappen.

Brug sætninger i din SEO-indsats. Hvor ofte søger du nogensinde med blot ét ord? Du er nødt til at vælge de sætninger, som folk bruger til at finde de typer af produkter, du tilbyder. Medtag oplysninger, der hjælper til at sætte en placering i teksten, såsom “Tjek salget på vores Toronto placering!” i modsætning til bare reklame et salg forsøge ikke at bruge, “vores butik er i besiddelse af et salg!” Brug en mere specifik sætning som, “vores Washington placering har et salg i gang!”

Når du optimerer indhold til søgemaskiner, er det vigtigt at tænke på dine billeder. Da søgemaskiner ikke er i stand til at se på billeder selv, de er afhængige af beskrivelser og omgivende ord for at få en idé om den kontekst omkring billedet. Altid gøre din filnavne og alt tekster beskrivende, og giver en god billedtekst.

Den markedsføring sigt SEO, er en forkortelse for søgemaskine optimering. Du benytter flere værktøjer og teknikker til at få dit websted til toppen af søgemaskinerne. Dette sikrer, at personer, der leder efter dine produkter, kan finde dit website.

Fokusér hele dit website på et udvalgt antal søgeord. Hvis du forsøger at sprede dig på tværs af et bredt udvalg af emner, vil du ikke rang så godt. Men hvis du holder dig til 5-20 specifikke og lignende søgeord, kan du “eje” dette emne og få meget højere rækker. Du vil også opbygge et bedre omdømme på motivet som en bonus.

Din side rangerer gå op, når besøgende ophold på dit websted i længere perioder. At have interessant indhold folk ønsker at læse hjælper tiltrække gentage besøgende og holder site trafik høj.

Udvikle en velformet søgeordsliste startende med forskning og udnytte Internet-værktøjer. Der er forskellige søgeord, der er meget populære i forbindelse med dit websted, og disse er dem, du ønsker at generere større trafik til dit websted. SEO afhænger af søgeord forskning og evnen til at bruge værktøjer, der tilbydes online for at udvikle høj kvalitet søgeord.

Dit Websted

Fremragende indhold er den bedste måde at øge din placering på søgemaskinerne. Hvis du blot sætte interessante, relevante oplysninger på din hjemmeside, vil du i sidste ende få en god målrettet trafik, takket være brugen af latent semantisk indeksering (LSI), som leder efter relevante og beslægtede ord og sætninger til din niche. Denne nyskabelse i SEO gør det lettere for folk blot at sætte ud god information om et produkt eller en tjeneste uden at være slaver til nogle algebraically komplekse SEO formel.

Dette vil øge din rang på søgemaskiner. Disse meta-tags vises under dit websted på søgemaskine placeringer, så gør dem noget overbevisende for kunder, der ikke er sikker på, om at klikke på dit websted. De fleste systemer giver dig mulighed for at justere metabeskrivelsen for hver side.

Hvis du er på udkig efter øjeblikkelig tilfredsstillelse i SEO, overveje at bruge pay-per-click muligheder. Disse PPC-værktøjer placere din søgemaskine resultater nær toppen af placeringerne (afhængig af den pris, du betaler per klik.) To store muligheder er Google AdWords og Microsoft adCenter. Selv hvis du ikke ender med at bruge pengene på PPC, tjek dem ud, da de tilbyder fantastisk søgeord værktøjer, som du kan bruge til din fordel i din egen SEO indsats.

Da denne artikel har skitseret, søgemaskine optimering er en ideel måde at bringe trafik til dit websted. Uanset om dit websted er nyt eller gammelt, vil du se enorme fordele fra din søgemaskine optimering indsats. Disse tip, som du har lært, kan hjælpe dig med at komme i gang.

Vær sikker på at gøre dine webadresser søgemaskine optimering venlige. Placer dine søgeord i webadresserne, men ikke overdrive det. Hvis din fil har mere end tre bindestreger det vil se spammy og kan gøre seerne sekunder tror at klikke på det. Undgå at bruge understregningstegn, og brug i stedet bindestreger.

SEO
søgemaskineoptimering
SEO analyse
SEO tekster
SEO hjemmesider

%d bloggers like this: