At øge dit websteds placering på søgeresultatsider omfatter brug af søgemaskine optimering. Website ejere fordel, da deres websteder har større synlighed, øge visitation og måske indtægter. Følgende oplysninger vil fortælle dig meget af, hvad du behøver at vide, når det kommer til SEO.

Når du bruger SEO på en side, der har billeder, skal du sørge for at gøre rigelig brug af tag. Søgemaskiner kan ikke vise billeder og kan derfor ikke indeksere dem. Men hvis du medtager relevant tekst i -tagget, kan søgemaskinen basere det på at gætte om billedet på teksten og forbedre dit websteds rangering.

Hvis du bruger SEO, tage sig tid til at sikre, at koden på dit websted er godt skrevet. Hvis dit websted primært bruger JavaScript til indhold, for eksempel, og koden er rodet, vil søgemaskinespiders ikke være i stand til at indeksere den. Vær opmærksom på, at flash har begrænsninger, og at du skal tilføje tekst i beskrivelsen af dit indhold.

Hvis du ejer en lokal virksomhed og ønsker at gøre dig mere synlig for søgemaskiner, skal du sørge for at angive din virksomhed på Google Places. Dette trin vil opdrage din virksomhed til toppen af en Google-søgning og vil vise alle oplysninger, du inkluderer (adresse, telefon, hjemmeside), samt et kort. Du vil i høj grad øge besøg på din hjemmeside-og besøg i din virksomhed.

Under din første SEO Setup, undgå at tænke, at reklame er den primære måde at få din placeringer op. Reklame er en fantastisk måde at øge momentan trafik, men ikke som den trafik, der er bygget gennem boostede Rankings.

Hvis du vil hjælpe med søgemaskine optimering, skal du sørge for at medtage nøgleord i webadresserne for relevante sider i stedet for at bruge tal eller irrelevante ord. Dette er nøglen ikke kun til hoveddelen af webadressen, men også i filnavne. Dette vil øge din placeringer, som søgemaskiner er på udkig efter relevante søgeord.

Vær tålmodig for resultater fra SEO. Ændring tager tid, og det vil ikke ske med det samme. Hvis dit websted er nyt, kan det tage måneder for dig at få mere trafik på webstedet. Ligesom i en fysisk virksomhed tager det tid at opbygge et navn.

En af de bedste måder at optimere din hjemmeside er ved at få indgående links. Du kan få links fra hjemmesider af venner og familie, kan du tilmelde dig online link deling grupper eller du kan blive affilierede med lignende hjemmesider. Ikke alle backlinks er skabt lige, så fokus på at få kvalitet links fra højt ratede sites.

Dit Websted

En af de nemmeste måder at optimere din tilstedeværelse i søgemaskinens resultater er at registrere med Open Directory Project, eller “DMOZ.” Når du tilmelder dig, har du en chance for at vise op højere i brugernes resultater, da websteder som Google og AOL bruger DMOZ til at styrke deres database.

Hjælpe web edderkopper i deres mission, hvis du forventer at blive rangeret højt. Edderkopper er konstant kravler gennem dit indhold og trække dit websted op baseret på ting som søgeord, men de er nødt til at vide, hvordan man navigerer dit websted. Du er nødt til at understrege, hvad omkring dit websted er vigtigt ved at oprette et webstedkort, der giver en edderkop at forstå hierarkiet af dine sider.

Hvis du vil gøre dit indhold online mere synligt, skal du sende nye oplysninger uden for myldretiden. Det betyder, at hvis andre bloggere eller website ejere er alle udstationering deres nye ting i morgen og aften efter arbejde, så skal du sigte efter eftermiddagen. Udstationering på disse tidspunkter vil betyde, at der er mindre konkurrence for folks opmærksomhed og en større chance for de vil se dine ting.

Gå til konkurrenternes websteder, og se deres kildekoder. Dette vil vise dig de bedste søgeord, som du kan bruge. Mens du måske ikke ønsker at efterligne deres metoder, denne smule detektivevner kan få dig til at tænke på andre søgeord og ting at prøve.

Mens du skal bruge søgeord til dit websted, skal du ikke udfylde dit websted til randen med søgeord. Søgemaskiner som Google har sofistikeret system, der kan afgøre mellem en normal sætning skrevet af et menneske og en sætning fyldt med så mange søgeord, at det føles kunstigt. Jo mere menneskelig og realistisk dit indhold lyder, jo bedre er chancerne for, at det vil opnå en højere Rankin den SERP.

Kig efter non-profit eller uddannelse websteder, der vil linke til dit websted. Søgemaskiner se tilbage-links til velrenommerede kilder positivt, og de vil belønne din tilknytning til dem. Bruge kvalitetsindhold til at tilskynde disse pålidelige, velrenommerede kilder til ønsker at funktionen et link til dit websted på egen hånd. Tilføj indhold, som denne type organisationer finder værdige og nyttige.

Før du tænder til de automatiserede programmer til rådighed til at puste en artikel i mange, Wise artikel Marketer vil gøre så meget individuelle skriftligt, som han eller hun kan. Håndlavede artikler giver altid læserne et meget bedre indtryk end automatisk genereret indhold. Søgemaskiner foretrækker originale menneske-skrevet artikler, også, og rangordne dem højere end automatiserede artikler.

Medtag udskrifter for alle videoer eller lyd, der er inkluderet på dit websted. Når du gør en indsats for at medtage udskrifterne, vil søgemaskinens webcrawlere kunne læse og rangere din side.

Mange mennesker forsøger at starte en blog for at øge mængden af besøgende på deres websted via backlinks. Det er fantastisk, hvis bloggen har godt indhold, der er på ét emne. Hvis du kender en masse om et par, er det bedst at starte et par Blogs og derefter have links tilbage til dit websted.

Duplikeret Indhold

Indsnævre dine søgeords vilkår vil gå en lang vej at optimere dit websted til søgemaskiner. Søgeord, der er for brede, har en chance for at fare vild blandt andre konkurrerende websteder, der bruger den samme term. Tænk på, hvordan du kan gøre dine termer stadig relevante for din side, men på en måde, der gør dem mere specifikke og unikke.

Undlad at sende duplikeret indhold. Duplikeret indhold kan forekomme, uden at du selv indser det. Hvis du for eksempel har den samme Produktbeskrivelse på flere sider, kan en søgemaskine “læse” det som spam.

For at få dit websteds sammenkædnings struktur til at give dig gode søgemaskineresultater, skal du undgå dybe link hierarkier, medmindre du er tryg ved, at siderne med lavt niveau klarer sig dårligt på resultatsiderne. Deep Sammenkædning betyder at bruge mange indlejrede sub-biblioteker til at organisere dit indhold. Søgemaskiner er usandsynligt, at grave mere end to eller tre sub-mapper dyb, så sørg for sider på denne dybde er ikke side, som du ønsker at optimere til søgemaskinerne.

Du tror måske, det er indlysende, selvom du helt sikkert nødt til at sørge for dit websted er registreret med centrale søgemaskiner. Mange mennesker tror, det sker automatisk. Du ønsker at tjekke tilbage ofte også for at sikre, at du stadig kan finde dit websted. Din hjemmeside kan ikke komme op som den mest populære side, men hvis det ikke kommer op på alle så har det ingen chance for at stige.

Title Tags er en kritisk del af søgemaskine optimering. Titel-Tags vises i dit browservindue i titellinjen. De Clue søgemaskinen i, hvad slags oplysninger er på din side. Du bør mærke hver sides titelkoder med forskellige søgeord for at få flere hits.

Selv om der er mange områder af SEO derude, skal du vælge blot én til at fokusere en. Ligegyldigt hvor meget tid og energi du lægger i at lære SEO, vil du aldrig blive en ekspert på hvert trick. Vælg en, der fungerer for dig, så du kan mestre den.

Hvis du bruger YouTube-videoer som en del af din SEO marketingstrategi, skal du sørge for at medtage dem på andre websteder så godt. Metacafe er en anden fremragende ressource for underholdende og informative videoer, som kan øge seertallet for din egen video. Jo flere mennesker tiltrukket af at se din video, jo mere sandsynligt er det, at du vil øge trafikken til dit website.

Det er en god ide at sørge for, at den første tekstblok på et websted kan bruges som beskrivelseskode til HTML. Søgemaskiner har mulighed for at bruge denne tekst i stedet for HTML-tag. Hvis du ikke er klar over denne mulighed, kan du ende med at beskadige din SEO med dårlig up-front indhold.

Brug værktøjer til at teste populariteten af dine valgte søgeord. Tjek populære Trendvisning websteder for at se populariteten af dine søgeord. Søgeord med for meget konkurrence og stor popularitet kan tage meget lang tid at belønne dig med trafik.

Hvis Du Bruger

Vær ikke bange for at oprette engagerende web-kopi, der ikke kan scannes og pænt indekseret af søgemaskiner. Du kan optimere dit websted ved at skrive unikke, roman, og interessant indhold, der vil fange øjet af besøgende på webstedet og andre websteder så godt. Dette fører til øget LinkBacks, som i sidste ende vil bidrage til dit websted relevans Rankings.

Hvis du bruger flertalsformen eller længere form af søgeord, vil du få flere programoversigter i søgeresultaterne. Søgeords resultat er en strategi, som nogle søgemaskiner bruger. Hvis du vælger en søgeterm som “bogholder” for dit søgeord, er dit websted muligvis ikke inkluderet i søgeresultaterne i forbindelse med “bogholdere”. Hvis du bruger den længere form af ordet, så vil dit websted blive inkluderet i de søgninger, der omfatter den kortere form af ordet så godt.

For at fokusere på søgemaskine optimering, vil dine søgeord og mest værdifulde links ikke altid være direkte på din hjemmeside. De kunne meget vel være i form af e-mail-kommunikation, såsom gennem nyhedsbreve eller tidsskrifter, eller blot mund til munden blandt venner. Få dine links på Facebook, og hvor som helst du kan finde en stor social gruppe, der vil øge din side rangeringer.

Må ikke dumpe en masse links på en enkelt side uden nogen sammenhæng. Tilføj dem i dit indhold, så de blandes med resten af siden. Husk, at links ikke hjælper dig i søgemaskine optimering, og at alt for mange kan overvælde folk at se på dit websted. Hvis dine links flow naturligt med dit indhold, vil det forbedre dit forhold til både menneskelige læsere og søgemaskine bots.

En måde, du kan altid sørge for du viser sig i søgeresultaterne er ved at betale Google og har et resultat på den første side af søgeresultaterne som et sponsoreret link. Dette sikrer, at din virksomhed er bemærket af mange på den første side ud til siden.

Ved at oprette en søgemaskine, der har klart definerede parametre, kan en person virkelig optimere egenskaberne af den søgemaskine, de har skabt. Ryd kommandoer og søgeparametre forbedrer ofte funktionaliteten i en spirende søgemaskine.

Når det kommer til søgemaskine optimering, øve tålmodighed, når de søger resultater. Der er meget lidt øjeblikkelig tilfredsstillelse i SEO, nogle effekter af dit hårde arbejde kunne tage måneder at høste synlige fordele. Dette gælder især, hvis dit websted er relativt nyt. Tålmodighed er nødvendig, når de søger efter disse resultater. De vil komme med konsekvent, kvalitet SEO arbejde.

Brugte domænenavne kan allerede have et omdømme, du kan handle på. Hvis du har et domænenavn, der har været omkring et stykke tid (i hvert fald i to år), vil det blive givet mere opmærksomhed af søgemaskinerne. Kig efter domæner, der blev droppet for nylig, og Find ud af, om nogen af dem er egnet til dit websted.

Dit søgeord er det ord eller den sætning, som du gerne vil have vist på og for Google-søgning. Når du er kommet op med sådan et søgeord, så gå videre til at drysse det gennem artiklen, især i starten og i slutningen. Men ikke overdrive dette, da det kan ødelægge kvaliteten af artiklen, og du kan være mærket som en spammer.

Pepper alle dine webstedsindhold med relevante søgeord for at forbedre dit websteds søgemaskine ranking. Må ikke overdrive søgeord i begyndelsen passager, men indarbejde dem til at optimere søgeresultaterne. En god strategi er at placere dit søgeord mindst to gange i det første afsnit. Du skal bruge et nøgleord, når du kan, uden at forstyrre strømmen af indholdet.

Et godt forslag til at forbedre din søgemaskine ranking er at bruge mange forskellige video-sites ud over YouTube. YouTube er en vigtig video site, men for at dukke op i Googles blandet søgeresultater, skal du have videoer sendt til andre video-sites. Eksempler kan nævnes MSN, Yahoo og AOL.

Hvis du har planer om at bruge en virksomhed til at optimere din SEO Sørg for, at du forskning dem på forhånd. Find ud af, hvad de ved om den branche, du er i, og hvad de gør for kunderne. Du vil gerne kende omkostningerne og hvor længe, indtil du ser resultater. Bed om at se eksempler på tidligere arbejde og til at snakke med nogle af deres kunder. En hæderlig, lang seriøs kompagni vil nyde ikke opgave hermed.

En stor aflæsse nemlig ransage maskine optimering er hen til prøve hen til blive “klistret” befordring selv om jer skridt hen til en ny gebet. Grunden til dette er, fordi det giver brugerne mulighed for midlertidig videresendelse fra det gamle domæne til den nye, som vil holde den nye URL i adresselinjen. Ved at gøre dette, kan brugerne vænne sig til den nye URL i et gradvist tempo, hvilket vil gøre det mindre sandsynligt, at du vil miste dem.

Som du kan se, SEO forbedrer et websteds placering i søgemaskinens resultater. Dette er en velsignelse for hjemmesiden ejere, da større eksponering betyder større trafik, popularitet og indtægter. Ved hjælp af tips fra denne artikel, kan du bruge søgemaskine optimering på din egen hjemmeside.

Vær meget opmærksom på de søgeord, du bruger, og hvor ofte de er placeret i din artikel. Du ønsker ikke at proppe artiklen med alt for mange ord, fordi det lyder forfærdeligt og sætter off røde flag i søgemaskinen, der vil såre din placeringer. Et godt tal at huske er mellem 3-5% tæthed af sidens samlede tekst.

SEO
søgemaskineoptimering
SEO analyse
SEO tekster
SEO hjemmesider

%d bloggers like this: