Hos Brand-Design.dk tilbyder vi komplette løsninger, der er til at betale. Hvis du vil læse lidt mere om et produkt skal du klikke på ikonet eller i menuen til højre.

Rådgivning, strategi og strategisk kommunikation

Få en sammenhængende strategi for din virksomheds sociale medier og online marketing.  Uanset om der er tale om et enkelt socialt medie eller kommunikation på tværs af platforme og kanaler; kan vi skabe en strategi der giver større synlighed og skaber værdi for din målgruppe.

Skab værdi på sociale medier

Giv din virksomhed det bedste udgangspunkt for succes med Google+, Twitter eller Linkedin. Få en komplet løsning og skab værdi fra start.

Facebook

Kom godt i gang, kør kampagner for flere fans eller optimer jeres side til at blive værdiskabende og konverterende. Med strategisk kommunikation og en værdibaseret tilgang, kan facebook blive det stærkeste værktøj i jeres arsenal.

Kurser og workshops

Vi afholder kurser, workshops og foredrag omkring facebook, strategisk kommunikation, digital markedsføring, content marketing og branding. Vi hjælper både organisationer og virksomheder, men også små iværksættere kan få hjælp gennem vores åbne events.

%d bloggers like this: