Går dit SEO ikke så godt, eller er det hjemmesiden?

Går dit SEO ikke så godt, eller er det hjemmesiden?Så kan det være at det er tid til en ny hjemmeside for dine kunder skal jo helst blive og så skal du jo også få flere kunder. Men det er ikke sådan du får mega mange kunder, via af din SEO.

Det er også sådan, det er hjemmesidens udseende, der har stor betydning for om du får solgt noget. Hvis man ikke kan finde rundt på din hjemmeside så er den ikke værd at bruge.

Skal man bruge for længe på at finde det produkt man skal bruge, smutter den besøgende igen

Skal man bruge for længe på at finde det produkt man skal bruge, smutter den besøgende igenSkal man bruge for længe på at finde det produkt man skal bruge, smutter den besøgende igen. Det er bevidst at hvis det tager mere end 1-2 minut(ter) at finde frem til produktet på din hjemmeside, så forlader over 60% at vælge en ny hjemmeside at finde produktet på.

Derfor er både hjemmeside struktur, webdesign og SEO en nødvendig kombination.

Det kan jo være at du skal have lavet en ny hjemmeside

Det kan jo være at du skal have lavet en ny hjemmesideSå det kan jo være at du skal have lavet en ny hjemmeside eller webshop, som kan sikre at dine kunder hurtigt kan finde frem til produktet. Webdesignet sikrer den besøgende nemt finde information omkring det produkt de skal købe.

Undersøgelser viser, der er større tendens til at kunderne køber produktet, des nemmere hjemmesiden er at bruge. Det er også vigtig at de kan læse om virksomheden, blandt andet hvordan det foregår med fragt, priser etc.

Oplever du det er sådan det går med din hjemmeside

Oplever du det er sådan det går med din hjemmesideOplever du det er sådan det går med din hjemmeside, så kunne det være at du skulle overveje en ny. Ved lækkert og nyt webdesign, designet på en overskuelig måde, kan dit salg stige meget mere.

Vi kan hjælpe med at få styr på det, så i får gang i salget gennem en solid solid SEO optimering af jeres hjemmeside. Kontakt os og hør mere om webdesign, SEO / søgemaskineoptimering og webshops.

%d bloggers like this: