Linkbuilding

Linkbuilding – er essentielt for jeres søgemaskineoptimering

linkbuilding

Kontakt os idag og få et uforpligtende tilbud

Linkbuilding – den eksterne reference

Linkbuilding har en utrolig stor impact inden for søgemaskineoptimering. Det har en enorm effekt på placeringerne i søgeresultaterne på søgemaskinerne som Google, Yahoo og Bing. Set udfra en søgemaskines perspektiv virker ethvert link, som en direkte anbefaling af det site man smider linket til.

Derfor kommer det ikke som en overraskelse, at ethvert link, kan have positiv betydning for et hvert website der ønsker at ranke godt i søgeresultaterne.

Lav ikke links for enhver pris

Selvom antallet af online anbefalinger naturligvis er essentielle, må man på ingen måde glemme at kvaliteten og relevansen af de links, der peger ind på ens hjemmeside har større betydning. For år tilbage, var antallet af links af største betydning.

I dag er der mere fokus på de steder hvorfra links kommer og sidernes troværdighed fra de linkende kilder, det er pt den altovervejende faktor inden for linkbuilding.

 

Læs om søgemaskineoptimering

Linkbuilding er en essentiel del af søgemaskineoptimering. Læs hvorfor!

Få links fra leverandører

En super god måde at få et “on topic” links på, er fra jeres leverandør. Læs her!

Hvordan laver man HTML links?

Læs dig til lidt teknisk insight om hvordan man laver HTML links til og fra hjemmesiden.

Vi laver en grundig analyse af jeres link-profil

Har jeres hjemmeside været online nogle år, eller har i selv lavet ekstern linkbuilding, så er det altid en god ide, at få lavet en link-profil analyse.

Denne analyse vil identificere om der foreligger nogle problemer med jeres nuværende link-profil. Analysen vil vise om og komme forslag til, hvordan vi sammen kan rette op på den linkprofil og selvfølgelig forstærke den med mere relevante links. Analysen er med til, at sikre jer en naturlig og reel link-profil.

Linkbuilding strategien

Det siger sig selv at intelligente søgemaskiner hurtigt opdager hvis jeres link-profil ikke er varieret og naturlig lavet. For at sikre vi sammen skaber en naturlig og varieret link-profil er det essentielt, at vi udvikler forskellige former for ekstern linkbuilding.

Når vi indgår et samarbejde med jer om en linkbuilding strategi, vil denne indeholde en grundig beskrivelse af alle de aktuelle metoder, vi vurderer det vil være en god ide at arbejde med på jeres website.

Når vi arbejder med linkbuilding

Når vi arbejder med linkbuilding, handler det for os om hvilke søgeord (keywords), den enkelte hjemmeside man skal bygge links til går efter. Herunder kommer relevansen igen ind.

Vi har kun fokus på relevante links. Vi har mange kontakter hvor vi har mulighed for at udveksle links af relevante karakterer. Vi tilbyder ofte at lave gæsteindlæg, bytte links, skrive artikler om emnet vi ønsker links fra osv.

Læs flere artikler om opbygning af links her.

Brand Design sikrer jer organisk linkbuiding

Hos Brand Design går vi altid efter den organiske linkbuilding. Det er vores filosofi at Googles automatiserede robotter udemærket er klar over et nyt site ikke kan opnå 100 eksterne anbefalinger på 3 uger. Derfor handler det om at gøre det “organisk”. Processen er naturligvis mere langsommelig, men til gengæld mere sikker og stabil ved nye opdateringer hos søgemaskineproducenterne.

Skriv en mail til os og lad os tage en seriøs dialog om vi kan tilbyde din virksomhed en bedre placering på søgemaskinerne under de søgeord i gerne vil findes under.

Kontakt os
TELEFON
+ 45 42 67 90 11
ADDRESS