Linkbuilding guide

Linkbuilding guide – Linkbuilding er en vigtig del af den samlede søgemaskineoptimering. Linkbuilding går ud på at få lavet gode indgående links til din hjemmeside. Både Google og de andre søgemaskiner vurderer bl.a. hjemmesider ud fra, hvor mange kvalitetslinks der linker til ens side. Hvis der er mange kvalitetslinks, vil søgemaskinerne få en bedre opfattelse af siden, og dermed vil din side få bedre placeringer på søgemaskinerne.

Links kan have forskellige værdier!: 

Det er bedst at få emnerelaterede links fra respekterede sider. Du kan ofte hurtigt se om det vil være et godt sted at få et link fra, hvis der Pagerank er høj, og de har mange indgående links. Eks.: hvis du sælger damekjoler, vil et link på en køreskoles hjemmeside ikke have lige så stor værdi, som hvis dit link er på en f. eks modeside for kvinder.

Indgående og udgående links: 

  • Indgående links: Links der peger mod din hjemmeside.
  • Udgående links: Links som du har på din hjemmeside, og som peger mod andre hjemmesider.

Mange tror at det kun er indgående links, som hjælper på ens placering på søgemaskinerne. Dette er dog forkert, da udgående links bliver belønnet, da søgemaskinen anerkender, at du har fundet relevante og gode kilder frem, og derfor bliver du belønnet, så derfor kan det godt betale sig at have emnerelaterede udgående links.

Intern linkstruktur: 

Det er en god ide at have en god linkstruktur på hjemmesiden. Det vil både gøre det nemmere for brugeren og søgemaskinen at finde rundt på din side. Hvis du gør det ordentlig, vil din side være mere søgemaskinevenlig, og det vil derfor typisk hjælpe på din placering. Du kan også hjælpe søgemaskinen rundt på din side ved at linke på forskellige keywords rundt på siden, så længe du sørger for at det giver mening!

Tilmelding til linkkataloger: 

Når du har udvalgt de linkkataloger, du vil tilmelde din hjemmeside på, skal du forberede dig på at bruge en del tid på tilmeldingen. Husk altid at læse reglerne da der altid er nogle regler for at få sit link optaget.

Hvis du lader os udføre arbejdet for dig, kan du bruger dine kræfter på de steder, hvor du er eksperten! (Linkbuilding guide)

Pas på med antal links!:

Linkbuilding tager tid, og du kan derfor ikke lave det hele på 2 dage. Hvis du vil have mest muligt ud af din linkbuilding, bør du lave en plan for, hvordan du vil gøre.

Hvis din hjemmeside er forholdsvis ny, vil det virke opsigtsvækkende for søgemaskinerne hvis din hjemmeside på en dag får 1.000 backlinks (indgående links). Du bør ikke tilføje mere end 2-3 links per. dag i starten, og derefter kan du arbejde det opad.

Unikke tekster & titles til hvert link !: 

Ved hver tilmelding på linkkatalogerne, skal beskrivelsen af din hjemmeside være unik. En unik beskrivelse er langt mere værd, end hvis du kopierer den samme beskrivelse til mange kataloger. Hvis beskrivelsen er for ensartet eller præcis den samme som på andre linkkataloger, er chancen for at dit link, bliver afvist linket langt større. De fleste linkkatalog-ejere inklusiv mig selv tjekker de forskellige hjemmesider der tilmelder sig! Husk at varier dine titles da det giver det bedste resultat!

Linkbuilding på forskellige måder:

Der er flere måder at få lavet linkbuilding på til din hjemmeside.

  • Hvis du har en succesfuld hjemmeside, som mange læser og linker, laver andre folk linkbuildingen for dig.
  • De fleste vælger at betale et firma for at finde nogle gode linkkataloger og lave linkbuildingen. Men hvis du selv vil prøve, skal du sørge for, at du får læst nogle guides, som du er i gang med nu. Du skal holde dig fra at betale for at få dit link optaget på linkkataloger, da Google ikke er glade for det, og det kan skade din sides placering, hvis Google finder ud af det.
  • Få lagt dit link op på forummer, blogs osv. Du kan nemt lave en signatur med et link til din hjemmeside på de fleste fora.

Jeg vil anbefale at du ikke lader tilfældighederne tage over, når du laver linkbuilding, og at du derfor selv sørger for at tilmelde en god portion kvalitetslinks til din side. (Linkbuilding guide)

Brug dit link på blogs og forummer: 

Hvis du ofte blogger på f. eks Amino, er det altid en god ide at efterlade et link til din hjemmeside. Effekten er ikke stor på søgemaskinerne, men det vil oftest give dig flere besøg, og flere kommer til at kende din hjemmeside.
Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller bestil et uforpligtende tilbud på linkbuilding / søgemaskineoptimering.

%d bloggers like this: