Introduktion til søgemaskineoptimering

Det er ikke en tilfældighed, hvilke hjemmesider der har en topplacering i søgemaskinerne, og som løber med de fleste potentielle kunder. Topplaceringen skyldes, at der er gjort en aktiv indsats, for at netop de hjemmesider ligger øverst.

Hvis man driver virksomhed, er det vigtigere end nogensinde at være synlig på internettet. Det er her, de potentielle kunder søger efter de produkter og ydelser, som de skal bruge.

konkurrencen om synlighed på nettet er hård

Men konkurrencen om synlighed på nettet er hård. Problemet er, at dine potentielle kunder stort set alle sammen ser på de hjemmesider, som har en topplacering på første side i fx Google. Af de hjemmesider, der har en placering på første side, løber de fem første med de fleste potentielle kunder.

Derfor er det helt afgørende, at din virksomheds hjemmeside er optimeret til søgemaskinerne, så den overhaler konkurrenterne med en topplacering.

Søgemaskineoptimeringen kan sagtens overlades til os eller et af de andre bureauer i branchen.

Men hvis du selv har lyst til at stå for søgemaskineoptimeringen, eller hvis du vil klædes på til at vælge en god SEO-konsulent, skal du have den basale viden. Derfor tilbyder vi kurser i søgemaskineoptimering.

Hvis tidspunktet eller kursets niveau eller planlægning ikke passer til virksomhedens behov, arrangerer vi gerne foredrag og kurser, der er planlagt efter jeres ønsker. Kurserne kan vare fra to timer til hele dage og finder sted i virksomheden.

Mindre virksomheder kan slå sig sammen, eller man kan måske få den lokale erhvervsforening til at stå for arrangementet.

Tilmeld dig vores Søgemaskineoptimering onlinekursus

Bliv meget klogere på, hvordan din hjemmeside får en bedre placering.

Du kan bruge fyraftenskurset, hvis du selv vil søgemaskineoptimere din hjemmeside eller blot vil klædes på til at hyre den rigtige SEO-konsulent.

  • Hvorfor må man ikke bruge leverandørens tekster på sin hjemmeside?
  • Hvordan tjekker jeg konkurrenterne?
  • Hvad kan jeg gøre for at få en bedre placering i Google og de andre søgemaskiner?
  • Hvorfor er teksten på hjemmesiden vigtig?
  • Hvordan får jeg links til min hjemmeside?
  • Hvordan skriver jeg en god titel og beskrivelse til Google
  • Hvorfor, hvordan, hvor meget …

Ja, spørgsmålene kan være mange, når man gerne vil overhale konkurrenterne i søgemaskinerne.

Dette kursus varer 3 X 1,5 timer og foregår på internettet (webinar). Du kan altså se og høre underviseren via computerskærmen og dine højtalere eller hovedtelefoner.

Kurset kører LIVE. Du kan stille alle de spørgsmål, du vil, og du får svar med det samme, som var du på kurset fysisk.

Du er velkommen til at deltage, selvom du ikke har kendskab til søgemaskineoptimering i forvejen. Det er et kursus for målrettet dig som ingen eller næsten ingen erfaring har med søgemaskineoptimering.

%d bloggers like this: