Webdesign

Vi designer din næste hjemmeside og guider dig så du selv kan opdatere og styre den.

Logodesign

Er du ny iværksætter eller skal det gamle logo redesignes? Logoet er det vigtigste grafiske element du kan investere i.

Grafisk identitet

“Det du ser er det du får”! Snyd ikke dine kunder, men giv dem et ærligt indtryk af firmaets værdier og sælg mere.

Tryksager

Brochurer, flyers, visitkort, løsblade, plakater og standmateriale – vi kan hjælpe med design og produktion.

Sådan gør vi det

Projektstart – Afhængig af projektets størrelse er det altid en god idé at starte med at mødes til en briefing. Vi har et studie sammen med en fotograf hvor vi kan være, men kommer også gerne til jer. Vi er interesseret i at høre om jeres ønsker/tanker, inspiration, formål og om I har materialet klar.

Af er erfaring ved vi at vi ved opstart også skal sætte en endelig deadline og hvis det er et større projekt, skal der være delmål.

Samarbejdet

“God kommunikation” er afgørende for at holde budgettet og nå deadline.

Er det information om detaljer og materiale, benytter vi e-mail eller WeTransfer (til tunge filer). Det er vigitgt for os at have dokumentation på aftaler i udviklingsfasen og det har vi i en e-mail. Derudover kan vi kommunikere via Skype eller telefon.

Vi kan godt lide at have styr på projekterne og derfor går vi op i at vi bliver helt enige om detaljerne inden opstart.

Afslutning & levering

Tryksager: vi benytter for det meste Lasertryk, de er hurtige og leverer det de lover. Ved mere specielle opgaver, hvor det skal være eksklusivt og måske med effekter i papiret, finder vi det rigtige trykkeri til projektet. Tryksagerne bliver sendt direkte fra trykkeriet til din dør.

Hjemmesider: til hosting af hjemmesiden anbefaler jeg UnoEuro.com fordi de har en rigitg god support og de er pålidelige. Deres webhoteller er billige, men stadig med en høj sikkerhed. Vi kan hjælpe jer med oprettelse af webhotel og styring af domænet.

%d bloggers like this: