Hvis du skal starte en virksomhed, som primært er på internettet

Hvis du skal starte en virksomhed, som primært er på internettetHvis du skal starte en virksomhed, som primært er på internettet, så kan du ikke se bort fra vigtigheden i søgemaskineoptimering og markedsføring i sociale medier.

Hvis du samtidig har et interessant produkt, som mange ville finde interessant og endda ville klikke på, så har du en sikker sællert.

Uanset hvilken branche

Uanset hvilken brancheUanset hvilken branche din virksomhed eller butik er inden for, så er online marketing altid interessant at gøre brug af.

Men dette indlæg skal dog kun handle om, hvordan du med kombinationen markedsføring i sociale medier og søgemaskineoptimering kan få succes med din forretning.

Hvis vi nu forestiller os, at du vil lave en online webshop

Hvis vi nu forestiller os, at du vil lave en online webshopHvis vi nu forestiller os, at du vil lave en online webshop, som sælger sportsudstyr til spotpris, så vil oprettelsen og opstarten ikke være det sværeste, selvom det i sig selv tager mange mandetimer.

Det sværeste vil blive at gøre opmærksom på sig selv og få kommunikeret ud til alle potentielle kunder, at du nu kan få dit sportsudstyr hos denne nye webshop til gode priser.

Vha. markedsføring fanger du en masse nye kunder

Vha. markedsføring fanger du en masse nye kunderVha. markedsføring fanger du en masse nye kunder og vha. søgemaskineoptimering kan du skaffe nogle kunder som måske allerede køber sportsudstyr på andre hjemmesider, men er interesseret i at finde det billigere et andet sted.

Når så du har bestemt dig for at satse på disse to

Når så du har bestemt dig for at satse på disse to, så skal du koordinere dem på en måde sådan, at de styrker hinanden ved at optimere på de samme søgeord. Det vil også kunne give genlyd når en potentiel kunde har set markedsføring i sociale medier for jer og jeres produkter og pludselig finder jer på Google, hvor søgemaskineoptimering har sørget for, at du dukker op øverst i søgeresultaterne på dette søgeord.

Med disse to typer online marketing kan du komme langt på internettet

Med disse to typer online marketing kan du komme langt på internettetMed disse to typer online marketing kan du komme langt på internettet, men det er bestemt også værd at overveje hvorvidt det skal understøttes med banners på relevante hjemmesider og evt. noget offline reklame i eksempelvis bybilledet.

SEO og markedsføring i sociale medier er bestemt et fantastisk udgangspunkt, men bør blot være et udgangspunkt der skal henlede til større og bedre ting.

%d bloggers like this: