Når du arbejder på søgemaskine optimering, kan det føles overvældende. Mens der er en masse råd online, kan det virke overvældende, når du lige er begyndt. Denne artikel vil give dig, hvad du behøver at vide for at gøre godt på den slags ting.

Når du opretter dit websted for SEO på engelsk, gøre brug af synonymer for dit mål søgeord. Søgemaskiner på engelsk er generelt smart nok til at genkende synonymer og vil lægge mere vægt på din side, hvis du har flere forekomster af søgeordet, mens du undgår den formindskende virkning af søgeord udstopning.

Dit Websted

Søgemaskine optimering er måske en af de største marketing værktøjer til at komme om online, men uden ordentlig artikel indlæg det vil ikke arbejde ud til din smag. Det er derfor, det er bydende nødvendigt at søge og finde den bedste artikel mapper til at indsende din hårdt tjente arbejde og se numrene begynde at tilføje op.

Det er vigtigt at holde din besøgendes opmærksomhed. Du vil have folk til at vende tilbage til dit websted og holde sig omkring, når der. Disse små ting kan bidrage til at øge dit websted Rankings til toppen.

At lære SEO, det bedste sted du kan gå er at Blogs og fora og læse rådgivning fra virkelige mennesker ligesom dig, der har bygget deres virksomheder fra jorden op. Disse såkaldte guruer i spillet er alle forsøger at sælge dig noget, så du bør undgå de fyre. Stick med folk, der startede ud ligesom dig. Det er her, du finder det bedste råd.

Gå til konkurrenternes websteder, og se deres kildekoder. Dette vil vise dig de bedste søgeord, som du kan bruge. Mens du måske ikke ønsker at efterligne deres metoder, denne smule detektivevner kan få dig til at tænke på andre søgeord og ting at prøve.

Brug header Tags til din fordel. Overskrifter er store til tider. Men, CSS kan bruges til at ændre størrelsen. Søgemaskiner gør brug af dem til at hjælpe med at rangere dit websted. Brug overskrifterne (H1 og H2) til at fremhæve vigtige elementer på dine sider.

Engagerende meta beskrivelse Tags for hver side på en hjemmeside kan være meget nyttigt, når opnåelse af søgemaskine optimering mål. Beskrivelse Tags give en god værdi for dig, da det vil blive brugt til at bagsidetekst om dit websted eller en side på søgemaskinens resultater. Gøre meta-tag indhold værdifuld og koncis. Dette vil hjælpe med at få besøgende på dit websted, selv over dem, der rangerer foran dig på søgemaskinens resultater.

Hvis webstedets webcrawlere bedre kan forstå dit websted, skal du bruge nøgleord som anker tekst til interne links. Ikke-descript links såsom “Klik her,” ikke hjælpe dit websted, da de tilbyder ingen oplysninger til søgemaskinerne. Dette vil også hjælpe dit websted til at fremstå mere sammenhængende til menneskelige besøgende.

For at udvide din kundebase og bringe mere trafik til dit websted, skal du bruge et produkt feed til at øge din tilstedeværelse online. Disse feeds vil liste detaljer om dine produkter og tjenester, såsom billeder, priser og beskrivelser. Send dem til store søgemaskiner og shopping sammenlignings sider. Kunder kan også abonnere på dit feed med en feed-læser.

Edderkopper genkender ikke sessions-id-navne eller dynamiske sprog, så sørg for, at du er opmærksom på dette, når du opretter url’s til dine forskellige websider. Put relevante søgeord og meningsfulde navne i dine webadresser for at hjælpe edderkopper.

øge Trafikken

Varieres i sidetitlerne på dit websted, men ikke for lange. Målretning af over 70 tegn vil begynde at mindske vægten af siden eller webstedet. Hold titlerne kondenseret og indflette en bred vifte af dine søgeord og sætninger blandt dem. Hver enkelt side vil tilføje sin egen vægt til den overordnede søgning.

Medtagelsen af et webstedkort er nyttigt i forsøget på at øge trafikken til dit websted. Dette vil knytte alle dine websider sammen. Hvis du lægger links på siden af hjemmesiden, vil det øge trafikken.

Building backlinks er en god SEO-teknik, men undgå at linke til dårlige kvarterer. Antallet af backlinks dit websted har normalt positivt virkninger dit websted søgemaskine resultater sideplacering, men enhver backlinks fra dårlige kvarterer kan gøre dit websted skyldig ved sammenslutning forårsager søgemaskiner til at straffe din hjemmeside. Det er bedst at undgå voksne websteder, gambling sites og Free-for-alle link gårde, når bygningen backlinks.

Hold dit fokus til kun ét emne pr. side. Aldrig gøre den fejl at forsøge at gøre absolut alt i en bestemt stilling. Dette kan nemt overvælde din side besøgende og få dem til at vende sig væk fra din side. Du har bedre succes med kun at have ét produkt fokus pr. side.

Et par store, web-baserede sites har kombineret til at starte en ny hjemmeside, Schema.org, for at hjælpe med søgemaskine optimering. Webstedet vil liste fælles ordforråd. Dette websted vil vise webmastere og udviklere SEO vilkår, og lære dem, hvordan man kan forbedre deres placering med søgemaskinerne. Målet med denne hjemmeside er at være en ressource for webstedsudviklere.

Du tror måske, det er indlysende, selvom du helt sikkert nødt til at sørge for dit websted er registreret med centrale søgemaskiner. Mange mennesker tror, det sker automatisk. Du ønsker at tjekke tilbage ofte også for at sikre, at du stadig kan finde dit websted. Din hjemmeside kan ikke komme op som den mest populære side, men hvis det ikke kommer op på alle så har det ingen chance for at stige.

Ældre Blogs og websites vil automatisk få højere placeringer på en søgemaskines rangerings liste. Jo ældre bloggen eller stedet, jo højere vil det være. Søgemaskiner tage alder i betragtning, fordi de ældre en hjemmeside er, jo mere sandsynligt er det at have en allerede etableret kunde sæt.

Prøv ikke at gå over bord, når det kommer til søgeord. Vælg en liste med omkring et dusin søgeord eller søgeordssætninger, så du kan gøre dit websted fokuseret. Hvis du vil vide, hvilke nøgleord der skal bruges, kan du prøve at bruge analytiske værktøjer.

Vær meget forsigtig, når du linker til indhold på andre websteder. Mens et direkte link til populære eller relevante indhold kan hjælpe din søgemaskine optimering indsats, ejerne af det websted, du linker til, kan ikke sætte pris på det. Ejerne af indholdsrige websteder (som dem i nyhedsmedier) kan ikke lide besøgende at få adgang til deres indhold uden at se deres hjemmeside.

Du Har

Sørg for, at dit websted er skrevet i tilgængelig HTML. Dette vil sørge for, at både edderkopper af en søgemaskine Crawl og læserne kan finde og læse dit websted. Et websted, der er designet til den ene eller den anden er aldrig kommer til at rangere i de bedste søgeresultater.

Du kan øge din rangering ved at bruge en video på dit website. Det er muligt at bruge videoer til at vise, hvordan et produkt bruges, eller til at lade folk vide, hvem du og dine medarbejdere er. Få den video indsendt til dit websted og sørg for at det har gode søgeord knyttet til det. Når du har oprettet et video-sitemap, skal du sende webadressen til Google ved hjælp af webmasterens webmaster værktøjer. Endelig post den video, du har foretaget på websteder som YouTube eller Yahoo. Slap af og se dine hits stige.

Hvis du er nødt til at slette eller flytte en artikel, efterlade en 301 omdirigering i det sted. En 404 side er som et stop tegn til en søgemaskine, instruere det til at fjerne den side (og det er SERP) fra deres lister. En 301 omdirigering vil i stedet overføre SERP til alt efter hvilken side det links til.

Linker til relevant indhold på velrenommerede websteder kan hjælpe med at få dig til at forbedre din søgemaskine ranking. Dette er en vigtig del at linke. Relevante links til andre hjemmesider er mere værdifulde fra en SEO perspektiv end de links, der forbinder din hjemmeside. Sørg for at søge efter link-muligheder, der giver et link tilbage til dit websted, så godt, for at maksimere virkningen på din rang.

Hverve din public relations og publicity-afdelinger i din søgemaskine optimering indsats. Giv detaljerede og klare instruktioner om strukturen af dine pressemeddelelser og medier bagsidetekst. Sørg for at medtage en liste over søgeord, der skal medtages i hvert stykke, og angiv derefter det antal gange, hvert søgeord skal medtages.

Hvis du bruger flertalsformen eller længere form af søgeord, vil du få flere programoversigter i søgeresultaterne. Søgeords resultat er en strategi, som nogle søgemaskiner bruger. Hvis du vælger en søgeterm som “bogholder” for dit søgeord, er dit websted muligvis ikke inkluderet i søgeresultaterne i forbindelse med “bogholdere”. Hvis du bruger den længere form af ordet, så vil dit websted blive inkluderet i de søgninger, der omfatter den kortere form af ordet så godt.

For at forbedre din placering på en søgemaskine, skal du sørge for at inkludere mange backlinks på din hjemmeside. Dette er et link, der sender den besøgende til en anden del af dit website. Dette link skal være relevant for den foregående side. For eksempel, hvis du har en berømthed sladder blog og du er udstationering om Paris Hilton, kan du linke tilbage til et tidligere indlæg om Paris Hiltons tv-show. De mere relevante backlinks, du medtager på din hjemmeside, jo mere relevant dit websted ser ud til en søgemaskine.

Disse Søgeord

Vælg relevante, specifikke søgeord. Vælg et hoved nøgleord for hver side, og arbejd derefter på siden, så indholdet er relevant, merværdi og indeholder gode Long-Tail-nøgleord. Hold dine søgeord specifikke for bedre resultater-enhver søgeord eller søgeordssætning, der er for generel, som “kid parter” eller “bryllupper” kommer til at vende tilbage så mange søgeresultater, du kan se nogen gøre det til dit websted med disse søgeord.

Tænk over, hvad en person kan indgå i en søgemaskine for at finde et website som dit, og sørg for, at disse sætninger vises flere gange i dit webstedsindhold. Disse søgeord skal tilføjes i indhold og titler, men vær forsigtig med at over bruge disse søgeord, da søgemaskinen kan mærke det som spam, hvilket ville droppe din placering.

Canada og Det Forenede KongeRige har en masse mapper, der viser websteder, der er baseret i disse lande. Hvis det er muligt, bør du forsøge at få en ekstra virksomhedsadresse, der er baseret i et af disse lande. Dette vil i høj grad øge din online tilstedeværelse.

Få flere besøgende på webstedet via websøgninger. Hvis dit websted er Spider-venligt, får du bedre søgemaskine resultater. Edderkopper er kun i stand til at læse tekst, så det er vigtigt, at du tagger hvert billede, der vises på dit websted. Gør dine beskrivelser søgeords rige.

Hvis du føler du ikke er klar til at gøre din egen SEO, så ville det være bedst for dig at ansætte en virksomhed, der kan gøre det for dig. Sørg for at gøre den rette forskning, så du ved, hvem du har at gøre med. Tøv ikke med at stille spørgsmål om de metoder, de bruger, og hvilken type resultater du bør forvente.

Lær om on-side SEO. En Google-placering, der er godt, vil betyde, at dit websted ikke vil blive overset, mens få en masse besøg. Dette er grunden til dit layout skal få optimeret, så det gør godt med din SEO-planer.

Når du arbejder på søgemaskine optimering, Sørg for at fokusere på dine titler. De skal fyldes med søgeord, der er overbevisende og unikke. Titler vil være en måde, hvorpå folk finder dit websted, og du vil sikre, at de er i stand til at tegne folk til dit websted.

Udgiv ikke en artikel to gange på det websted, du har. Google ser på dette som en snyd taktik, og vil droppe din placering for det. Også, at have det samme indhold i forbindelse med to forskellige sider vil udvande din indgående link totaler, også har en negativ effekt på din placeringer.

En af de bedste første skridt i søgemaskine optimering er at indsende dit websted til forskellige relevante mapper. Dette hjælper med at opbygge links til din hjemmeside, som igen hæver værdien af din hjemmeside fra perspektivet af søgemaskiner. En af de mest populære mapper, som du skal indsende din hjemmeside til, er Yahoo! Du kan også finde Biblioteks lister og Biblioteks Indsendelses tjenester online for at hjælpe dig.

Hvis søgemaskiner fange det faktum, at du manipulerer dit websted for svigagtigt at opnå top tilbage placeringer, vil de forbøn at manuelt undertrykke dine sider. Google og Yahoo er kendt for at have forbudt selskaber på lejlighed, forhindrer dem i at blive vist i deres resultater helt. Brug metoder, der ikke vil blive tolket som uetisk at finjustere din SEO indsats.

EN fantastisk måde at øge din søgemaskine optimering er at fokusere på 5 til 10 søgeord eller søgeordssætninger til hele din hjemmeside. Du vil ikke have dine søgeord til at være over det hele, snarere du vil have dem alle til at være relateret, så de kan hjælpe hinanden.

Hvis du har et under hostet websted, og du køber et domæne til det, skal du bede værten om at videresende det gamle websted til dit helt nye domæne. Dette giver brugerne adgang til dit websted fra de bogmærker, de allerede har oprettet. Du kan også vælge at bruge omdirigere sider, og disse vil bringe brugerne automatisk til det nye websted.

Tag dig tid til at bygge webadresser, der er SEO venlige. Sæt dine søgeord i selve URL’EN. For eksempel, hvis din artikel er på Grizzly Bears, så brug en webadresse, der ligner www.yourdomain.com/Grizzly-Bears. Vær forsigtig-at have en webadresse med alt for mange ord (som den fulde artikel tittle) kan skræmme potentielle besøgende, da de frygter linket kan være spam. Hold din webadresse søgeord til tre ord eller mindre for at afhjælpe denne risiko.

Selvfølgelig er det vigtigt at holde øge din viden om søgemaskiner. Der er masser af oplysninger derude, men du har lært meget af det, du behøver at vide i denne artikel. Heldigvis har du de rigtige oplysninger til at komme i gang og finde succes.

Forskning hvad SEO dominerende konkurrence gør. Disse to til tre konkurrenter, der bare synes at eje alle søgeord, du er interesseret i, analysere, hvordan de kom til, hvor de er nu. Lær af deres bestræbelser på at forbedre din egen SEO-strategi. Du bliver nødt til at kende deres indsats for at konkurrere.

SEO
søgemaskineoptimering
SEO analyse
SEO tekster
SEO hjemmesider

%d bloggers like this: