Du sandsynligvis har hørt masser fra formodede SEO-eksperter, men tiden er nu for dig at beherske det selv. Dette kan tage lidt mere indsats end før, men du høste hvad du sår. du kan finde nogle tips her.

Når du sælger et populært produkt på din hjemmeside, skrive en unik Produktbeskrivelse fuld af søgeord er en stor SEO-teknik. Hvis du sælger en vare, som hundredvis af andre online-forhandlere sælger, er alle sandsynligvis bruger den samme generiske producent beskrivelse af produktet. Du kan tilintetgøre din konkurrence ved at skrive din egen unikke produktsider, der inkorporerer de søgeord, som du kender potentielle købere vil være at skrive i en søgemaskine.

Prøv flere forskellige søgeord, når du forsøger at rangere højere i søgemaskiner. Søgemaskiner vil behandle søgeord i disse metatags, hjælper dig med at opretholde en tilstedeværelse i en større vifte af søgninger. For at demonstrere dette, lad os sige dit websted tema handler om knive. Du kan inkludere en række beslægtede søgeord, herunder: “knive,” “Nives”, og “kniv”, sammen med alle andre rimelige muligheder, du måtte ønske at overveje.

Vær smart med, hvor du placerer søgeordene i dit websted. Sørger for at placere dem i aspekter af dine websteder såsom titler, webadresser, indhold, billednavne, osv. Tænk over, hvilke vilkår dine besøgende ville bruge til at finde dit indhold, og hvad de ville forvente at se, når de ankom.

Lær, hvad slags erfaringer, de har i SEO. Du skal også være opmærksom på eventuelle risici med henblik på at gøre en kvalificeret ansættelse beslutning.

Vælg din hjemmeside farver klogt. Forskellige farver sætte folk i forskellige stemninger. Så hvis din hjemmeside farve ikke komplimenterer dit brand, så du kan skabe dissonans i sindet af din seer. For eksempel ville en brand sælger solcreme være smart ikke at vælge en tung, mørk-minimalistisk baggrund. En lysere farve, mere i harmoni med udendørs, vil sætte disse kunder i en bedre ramme i sindet.

Dit Websted

Jo lettere dit websted er at navigere, jo lettere vil det være at opbygge et publikum, og dermed jo bedre dine chancer er af ranking højere i søgemaskinens resultater. Har en ren, sammenhængende website, og gøre brug af enkle tilføjelser som tekst links i stedet for at bruge billeder eller drop-down menuer.

Kig efter non-profit eller uddannelse websteder, der vil linke til dit websted. Søgemaskiner se tilbage-links til velrenommerede kilder positivt, og de vil belønne din tilknytning til dem. Bruge kvalitetsindhold til at tilskynde disse pålidelige, velrenommerede kilder til ønsker at funktionen et link til dit websted på egen hånd. Tilføj indhold, som denne type organisationer finder værdige og nyttige.

Hvis du forsøger at få dit websted i gang og ønsker det til at dukke op øverst i søgeresultaterne, skal du sørge for, at du skriver fantastisk unikt indhold. Selv om jeres tilfredshed er ikke enestående, jer vil aldrig nogen sinde hæve ovenfor anden websites at nyde den samme genstand.

For at sikre at du har en side på dit websted, der gør det godt i søgemaskiner, bør søgeord sættes i webadressen på din side. Hvis en webadresse har symboler eller tal, der ikke skal søges efter, er det usandsynligt, at den rangerer højt i søgemaskinerne. Få søgeord, der er vigtige og har at gøre med webstedet vil give dig mulighed for at få flere besøgende.

Vedtage SEO stil, når du skriver. Dette betyder at gentage originale søgeord og relaterede en, men ikke på en stiv måde. Du kan bruge alternative søgeord eller ændre dine oprindelige søgeord lidt. Sørg for at medtage tilstrækkelig reference, så indholdet er kategoriseret som relevant for de søgeord, du vil have det tilknyttet.

Et webstedskort er en vigtig del af dit websted, hvis du ønsker, at søgemaskiner skal kunne oprette et indeks over dine webstedssider. Et webstedskort kaldes også navigationslinjen. Denne del af dit websted vil lade søgemaskiner vide, hvor mange sider dit websted har, og hvad hver enkelt indeholder. Webstedskort forbedrer søgemaskinens resultater, uanset størrelsen på dit website.

Hvis du har 50 ideer, som du ønsker at gøre indhold på så gør 50 forskellige steder. Forsøger at medtage alt på ét sted, vil få dine rækker til at falde på dem alle. Jo mere konsekvent du er i indholdet indersiden af dit websted, jo mere troværdigt dit websted vil blive overvejet.

Hvis du tilføjer søgeord på kommentarer vil du blive bedre anerkendt. Du bør fokusere på de ting, du slår op på dit websted.

Aldrig stoppe forsøger at få mere indgående links til dit websted. Hvis du kun gøre en indsats for at få indgående links én gang, vil du se en momentan boost i din placeringer, men det vil ikke vare. At have links, der kommer i over tid giver dig højere troværdighed og forbedrer din stående.

Du Har

For bedre søgemaskine optimeringer til din hjemmeside, bør du få din URL navn angivet i en online-bibliotek. Sig bare koster en ringe beløb at blive listet i steder lige Yahoo, firma bibliotek, bedst i web, gå i bøger, og Google bibliotek. Søgemaskiner scanner ofte disse websteder for nye links

Du kan øge din rangering ved at bruge en video på dit website. Det er muligt at bruge videoer til at vise, hvordan et produkt bruges, eller til at lade folk vide, hvem du og dine medarbejdere er. Få den video indsendt til dit websted og sørg for at det har gode søgeord knyttet til det. Når du har oprettet et video-sitemap, skal du sende webadressen til Google ved hjælp af webmasterens webmaster værktøjer. Endelig post den video, du har foretaget på websteder som YouTube eller Yahoo. Slap af og se dine hits stige.

Vælg et nøgleord for den artikel, du skriver. Det er ligegyldigt, hvor god din artikel er, hvis ingen kan finde den under en søgning på internettet. Brug lange hale søgeord så meget som muligt. Nogle søgemaskiner har et søgeordsværktøj, der vil give dig mulighed for at se, hvilke søgeord der er søgt mest; Vælg noget, der har et par hundrede hits hver måned.

Overvej at flytte ind i podcast verden. Podcasts kan enten være visuelt eller lydindhold, nogle gange streamet Live, med oplysninger, som en forbruger ønsker at høre. Disse bliver stadig mere populære blandt forbrugerne og drage fordel af denne popularitet, er så simpelt som at snuppe en båndoptager eller videokamera. Beskrivelser af dine podcasts, vises derefter for søgemaskiner.

Overskrifter og under overskrifter foretrækkes af både læsere og søgemaskiner, så sørg for at du altid giver din artikel en hoved titel. Husk også at give hver del af artiklen sin egen titel. Det er noget, der ikke tager lang tid.

Vær opmærksom på, at JavaScript ikke interagerer godt med alle søgerobotter. Java-brug er noget, som webstedsejeren skal tænke på, men vær sikker på, at du ved, at en søgemaskine vil se dit websted anderledes, fordi alle webcrawlere tager forskellige oplysninger.

Hvis titlen på din side er meget interessant, hjælper den stadig ikke dine vurderinger, hvis den ikke indeholder dit søgeord. Sørg for at nævne søgeordet i dit indhold en gang i titlen på din side for at gøre sit emne klart for søgemaskinerobotter og mennesker. Husk også at bruge dit søgeord i din meta beskrivelse af siden.

Din Hjemmeside

Hvis du vælger en virksomhed eller professionel til at hjælpe dig med din SEO indsats, ikke acceptere nogen uopfordrede tilbud, især via e-mail. Uopfordret e-mail tilbud om hjælp til din søgemaskine optimering er mere tilbøjelige til at være et fupnummer end nogen legitim virksomhed. Ligesom i off-line verden, reklamer virksomheder for dig at gå til dem og ikke den anden vej rundt.

Kom din hjemmeside i gratis lokale fortegnelser på Google og Yahoo er et vigtigt skridt til at tage i at forbedre din hjemmeside synlighed. Den omtale, der gives fra disse tjenester, vil øge din webstedstrafik. Må ikke nogensinde skrue ned for en chance for gratis reklame.

Brug en http 301-omdirigering i stedet for en meta opdatering eller en 302-omdirigering. 301 omdirigeringer fortæller søgemaskinen, at den nye placering for dit websted er permanent, og de bør indeksere den nye placering. Meta refresh og 302 omdirigeringer er beregnet til midlertidige re-steder, og bruges ofte af spammere, hvilket betyder, at bruge dem kan såre dine placeringer.

Hvis du sætter søgeord i din HTML-tag det vil hjælpe din SEO indsats. Søgeord, der vises i titelkoder, vægtes hårdere af søgemaskiner end søgeord i nogen anden position. Brug dine bedste søgeord i din sidetitler til at bringe i de besøgende!

Hvis du bruger YouTube-videoer som en del af din SEO marketingstrategi, skal du sørge for at medtage dem på andre websteder så godt. Metacafe er en anden fremragende ressource for underholdende og informative videoer, som kan øge seertallet for din egen video. Jo flere mennesker tiltrukket af at se din video, jo mere sandsynligt er det, at du vil øge trafikken til dit website.

Anker Tekst

En surefire måde at identificere de mest relevante søgeord til dit websted er at købe pay-per-click (PPC) annoncer. Disse annoncer, som købes fra selve søgemaskinen, giver indsigt i, hvilke specifikke søgeord der genererer mest trafik, samt hvilke søgeord der kan trække dit websted ned.

Brug anker tekst, når du opretter hyperlinks. Der er visse ord, du bør undgå, da de ikke hjælper i optimeringen. Nogen, der har specialiseret sig i søgemaskine optimering vil være i stand til at hjælpe dig med at finde den rette anker tekst at bruge.

Når du arbejder på søgemaskine optimering, Sørg for at fokusere på dine titler. De skal fyldes med søgeord, der er overbevisende og unikke. Titler vil være en måde, hvorpå folk finder dit websted, og du vil sikre, at de er i stand til at tegne folk til dit websted.

Når du arbejder på at forbedre søgemaskine optimering, er det afgørende at drage fordel af sociale medier websteder. Nogle websteder, som Facebook og Twitter, tillader direkte interaktion med kunder og potentielle kunder. Andre websteder, som YouTube, er gode måder at fremvise produkter.

I dag er den primære faktor i fastlæggelsen af din placering på søgemaskiner er “relevante LinkBacks”, som er kvaliteten og antallet af andre websteder, der linker til dit websted. At vurdere, hvor autoritative dit websted er, søgemaskiner tælle disse links, og bruge denne tæller til at bestemme din placering i forhold til andre websteder med den samme målgruppe. For at opnå de bedste resultater er det vigtigt, at disse LinkBacks er relevante for dit emneområde.

Bibliotek indlæg, Message Forums, Blogs, artikelskrivning og pressemeddelelser vil alle hjælpe dig med at få høj kvalitet indgående links, der er rettet til dit websted. Kom solid udgående links er blandt de mest kritiske tricks til succes i SEO.

Indsæt søgeord i en veludformet URL-adresse. URL-adressen bruges også, når en søgning gennemføres via en søgemaskine. Hvis du har et søgeord eller søgeordssætning i din webadresse, vil du få en større synlighed online gennem disse søgninger, som vil få større trafik og øge dine chancer for konvertering.

Søgemaskine webcrawlere er altid skure på internettet for nyt materiale og opdateret indhold. Når du opdaterer din blog eller dit indhold, gør du dit websted mere synligt for søgemaskiner. Desuden, hvis du skriver gode artikler, vil folk dele dem. De, der har delt artiklerne, vil fortsætte med at besøge dit websted eller din blog for at få opdaterede oplysninger og indlæg.

For virkelig at øge din søgemaskine optimering forsøge at fokusere på interessant indhold, der vil trække folk i. Giv dem noget at snakke om. Link-baiting i alle virkeligheden er simpelthen virkelig godt indhold, som du tvinger folk til at ønsker at klikke på og se længere ind i det.

Det er afgørende, når der beskæftiger sig med SEO at holde sig orienteret om dine stillinger i søgemaskinerne. Altid overvåge din søgemaskine placeringer for bedre optimering af din hjemmeside, ellers dit websted måske ikke gøre så godt som du tror, det gør. Overvåg din side ranking ved hjælp af Alexa eller google’s Toolbar.

Når du forbinder internt, bør du bruge dine søgeord som anker tekst. Anker tekst vil hjælpe dig med at fortælle edderkopper, hvad den side, du har linket til, handler om, og give den de oplysninger, den skal bruge for at få dit websted. Dette vil hjælpe dig med at tiltrække brugere til dit websted med blot et par ord.

Brug sætninger i din SEO-indsats. Hvor ofte søger du nogensinde med blot ét ord? Du er nødt til at vælge de sætninger, som folk bruger til at finde de typer af produkter, du tilbyder. Medtag oplysninger, der hjælper til at sætte en placering i teksten, såsom “Tjek salget på vores Toronto placering!” i modsætning til bare reklame et salg forsøge ikke at bruge, “vores butik er i besiddelse af et salg!” Brug en mere specifik sætning som, “vores Washington placering har et salg i gang!”

Sørg for at holde dig ajour med de seneste nyheder form søgemaskine optimering industri. Søgemaskiner ofte ændre de faktorer, der påvirker et websteds søgemaskine resultater side ranking, så det vigtigt, at du holder dig ajour med disse ændringer og ændre din SEO strategier og teknikker i overensstemmelse hermed.

Hvis du har et under hostet websted, og du køber et domæne til det, skal du bede værten om at videresende det gamle websted til dit helt nye domæne. Dette giver brugerne adgang til dit websted fra de bogmærker, de allerede har oprettet. Du kan også vælge at bruge omdirigere sider, og disse vil bringe brugerne automatisk til det nye websted.

Hver side skal have sin egen unikke meta-tag eller beskrivelse. Beskrivelsen skal have en sætning kaldet “en opfordring til handling”. Dette er en sætning, der begynder med en handling verbum, såsom “komme her” eller “Tjek”. Beskrivelsen vil blive placeret under din titel på mange motorer.

Du Har

Vær meget opmærksom på de søgeord, du bruger, og hvor ofte de er placeret i din artikel. Du ønsker ikke at proppe artiklen med alt for mange ord, fordi det lyder forfærdeligt og sætter off røde flag i søgemaskinen, der vil såre din placeringer. Et godt tal at huske er mellem 3-5% tæthed af sidens samlede tekst.

Du nu holde nogle gode tips til at komme i gang med søgemaskine optimering. Du har muligvis allerede kendt til noget af dette, men hvis det er tilfældet, så håber du, at du har lært et par nye ting. Du kan bruge disse oplysninger til at overtage styringen af din fremtid.

Når du bruger “You Tube” til din SEO-metoder, altid være meget opmærksom på videoens kategori. De har fire tilgængelige indstillinger, og når folk brugerkategori søgning, vises videoer på modsatrettede lister ikke. Mulighederne er ret indlysende, men sørg for at vælge, hvad du mener vil bedst passer og gavne video synlighed.

SEO
søgemaskineoptimering
SEO analyse
SEO tekster
SEO hjemmesider

%d bloggers like this: