Lidt om hvorfor vi synes man bør vælge Google Shopping 

Lidt om hvorfor vi synes man bør vælge Google Shopping Gør det nemt og enkelt for kunder at finde dine produkter på Google via pay per click billedannoncer. Brugen af Google shopping sparer dine kunder for tid, og du forenkler beslutningsprocessen, da de kan se dine produktbilleder såvel som produktets pris øverst på Google. Sandsynligheden for at klik på dine billedannoncer bliver til salg er derfor langt større, da der kun klikkes på billedet, såfremt at kunden er interesseret i dit produkt.

Forestil dig hvor langt tid du selv bruger på at finde et produkt på nettet – og forestil dig hvor nemt det ville være, hvis netop det produkt du ledte efter var at finde som en billedannonce så snart du trykker enter i dit søgefelt. Google Shopping er et udstillingsvindue, som gør det let for dine kunder at finde dine produkter. Hvis du vil mærke resultater fra dag 1., og være repræsenteret øverst på Google, så er Google Shopping vejen til mere trafik til din side.

Læs om hvorfor gode produkttekster virker godt.

Når vi varetager Google Shopping

Når vi varetager Google ShoppingHos os kan vi prale af at være certificeret Google Partner. Flere beståede eksamener hos Google har givet os et klart bevis på, at vi hos os har hvad det skal til for at give vores kunder succes. Som kunde hos os vil du opleve at vi differentierer os meget fra andre virksomheder der arbejder med Google Shopping. Vi er nemlig hele tiden i dialog med vores kunder, da samarbejdet er en vigtig forudsætning for din succes. Hver 14. dag vil du altid modtage en statusmail, så du hele tiden er opdateret i forhold til processen og dine eksisterende kampagner.

Som kunde hos os tilknyttes du din egen faste Google Shopping ekspert, som du altid kan kontakte for spørgsmål og support. Vi går langt for vores kunder, og du vil opleve at både den rådgivning og service du tilbydes, strækker sig langt ud over blot den løsning du har valgt.

Læs også om gevinsten ved at have en online shop.

Google Shopping Pro

Google Shopping ProHar du en stor webshop, vil det give god mening med Google Shopping Pro. Her har du mulighed for at få størstedelen, hvis ikke alle, dine produkter med. Og har du et stort sortiment, af gode produkter, er det en god ide at få dem vist. Med Google Shopping får du nogle af de mest givende online annoncer på Google. Modsat AdWords, så kan den potentielle kunde se både et billede og prisen på dine produkter, inden at de kommer ind på din side.

Af denne årsag har Google Shopping oftere en højere succesrate end AdWords – i forhold til konverteringer på et specifikt produkt. AdWords er til gengæld rigtig godt til branding af din virksomhed eller til kunden, der endnu ikke har besluttet sig for, hvilket produkt de er ude efter. F.eks. vil Google Shopping være egnet til den, der er på udkig efter et par bestemte sneakers, hvorimod AdWords er oplagt til den, der leder efter sko generelt. Begge kanaler tiltrækker flere besøgende på hver sin måde. Du bestemmer selv over dit daglige budget, men vil blive vejledt af vores kompetente SEM Managers, så du får mest ud af dine kampagner.

Produktbeskrivelser og Google Shopping

Modsat AdWords, så har du med Google Shopping ikke mulighed for at indsætte tekst. Det eneste Google har at gå ud fra er dine billeder, dine priser, dine titler og dine produktbeskrivelser. Derfor er det en fordel at have en produktbeskrivelse, så Google Shopping kan vurdere, hvor relevant dit produkt er for den søgning, der bliver foretaget. Som med SEO tekster, så skal en produktbeskrivelse henvendt til Google Shopping sættes rigtigt op. Det kræver den rigtige længde og det rigtige indhold, for at det har den ønskede effekt.

Hvis du har Google Shopping, og ikke har nogle fyldige og relevante produktbeskrivelser, kan dette resulterer i højere budpriser/klikpriser. Det kan gøre at dine annoncer ikke bliver vist helt så ofte, og at dine visninger bliver mindre relevante. Derfor er gode produktbeskrivelser en vigtig del af Google Shopping.

Hos SEO Gruppen har vi stor erfaring med at lave relevante og effektive produktbeskrivelser, både almindelige og udgaver henvendt til Google Shopping.

%d bloggers like this: