Links der peger mod din hjemmeside tæller i Googles øjne som eksterne anbefalinger

Links der peger mod din hjemmeside tæller i Googles øjne som eksterne anbefalingerHvorfor linkbuilding er vigtigt er de fordi: Links der peger mod din hjemmeside tæller i Googles øjne som eksterne anbefalinger af din hjemmeside. Jo flere kvalitetslinks der peger mod din hjemmeside, desto mere anerkendelse kan du høste. Det vil direkte sige, at din linkprofil og mængden af links til din hjemmeside påvirker dine placeringer på Google. Det er derfor ikke nok at have en SEO-optimeret hjemmeside, du skal også have eksterne sider til at anbefale netop din hjemmeside.

Mens nogle hjemmesider automatisk høster mange links, kan det for størstedelen være en udfordring at få andre sider til at skrive om netop ens hjemmeside. Det er ikke kun mængden af links der er vigtig, tværtimod er det kvaliteten af de indgående links der tæller. Oprigtige anbefalinger af din side, der bygger på godt indhold er meget mere værd end en masse links uden værdi. Kunsten er at skabe kvalitetslinks med godt indhold og af god værdi. Praktiserer du linkbuilding forkert kan det have den helt modsatte effekt, og Google kan tildele dig en straf.

Forsøg altid at få links fra de leverandører i benytter.

Fordele ved at lade os stå for din linkbuilding

Fordele ved at lade os stå for din linkbuildingHos os har vi stor erfaring med linkbuilding. Vi giver din virksomhed omtale på relevante sider, med fokus på at styrke din link-profil. Ved at foretage linkbuilding på relevante sites sikrer vi at dine links er af høj kvalitet og derfor kan påvirke dine placeringer på Google, samtidig med at de kan bidrage til en opbyggelse af dit brand og lede til ekstra trafik.

Vi tilbyder landsdækkende service.

Hos os vil du opleve en åbenhed omkring vores arbejde, simpelthen fordi vi ikke har nogle problemer med at dokumentere, hvordan vi skaber links til din hjemmeside. Blackhat SEO vil du ikke opleve hos os, hvilket vil sige, at vi følger Googles retningslinjer. Linkbuilding er et vigtigt parameter som mange hjemmesider ikke udnytter optimalt. Hos os står vi klar til at skabe ekstern omtale for netop din hjemmeside. (Hvorfor linkbuilding er vigtigt).

Linkbuilding er en vigtig del af jeres optimeringsarbejde – læs her hvorfor.

%d bloggers like this: