Hvordan fungerer SEO?

Hvordan fungerer SEO?Søgemaskineoptimering hjælper søgemaskinerne til nemmere at finde og indeksere dit website eller din webshop.

Det fortæller også personen som søger, hvad siden handler om (titel tags) og hvad de kan forvente at finde på siden.

Websitet eller webshoppen kommer dermed frem på Google, når en bruger fortager en søgning.


Hvad opnår min virksomhed med SEO?

Hvad opnår min virksomhed med SEO?Din virksomhed opnår kvalitetstrafik til dit website i form af brugere som fortager en brugbar handling eller et køb på dit website. Dit website bliver fundet i specifikt valgte områder samt målrettede markeder og din virksomhed kommer op på et internationalt plan.

Vores SEO vil få din virksomhed til tops på Google

Vores SEO udføres af et team med mange års erfaring og vi holder os løbende opdateret med de nyeste søgemaskineopdateringer. Desuden tager vores team SEO-uddannelser for at sikre kunderne den bedste placering på Google.


Hvorfor skal mit website eller min webshop have SEO?

Hvorfor skal mit website eller min webshop have SEO?Det er altafgørende, at ens virksomhed nemt kan blive fundet på Google via de rigtige søgeord. Første sides resultater på Google er synonym med relevante kvalitetsresultater for brugeren. Det er normalt, at 90 % af al søgemaskinetrafik kommer fra de første resultater på Google.

En placering på side 1 vil skabe resultater som kan mærkes på bundlinjen, da Google og andre søgemaskiner sender handlings- og købsaktive brugere videre til dit website eller din webshop.

Vores SEO vil få din virksomhed til tops på Google


SEO-udviklingen

SEO-udviklingenHver SEO-kampagne er unik og priserne vil variere, afhængigt af flere faktorer, herunder størrelsen af projektet, konkurrence, mål og målsætninger.

Vi tilbyder skræddersyet service og månedlige pakker, som passer til dit behov. Kontakt os venligst for flere oplysninger og mulighederne for prissætningen.


Eftersom flere og flere mennesker går på internettet for at finde information om produkter

Eftersom flere og flere mennesker går på internettet for at finde information om produkterEftersom flere og flere mennesker går på internettet for at finde information om produkter, ting og virksomheder er det yderst vigtigt, at kunne findes. Hos os ved vi hvad der skal til og vi har alt hvad du behøver for at få din virksomhed op i toppen af søgeresultaterne.

Vores SEO-arbejde er noget af det mest omfattende på markedet og det er ligeledes fuldt opdateret. Vi sørger for, at din virksomhed bliver fundet på Google, Bing, Yahoo og andre søgemaskiner.


Vores SEO-arbejde fungerer således

Vores SEO-arbejde fungerer såledesVores SEO-arbejde fungerer således, at vi opstiller nogle mål for din virksomhed. Det betyder, at vi f.eks. sætter som mål at få jer til at rangere på side 1, på et valgt søgeord (f.eks. biler), så du dermed kan se resultatet af vores arbejde. Vi har endnu ikke oplevet, ikke at have opfyldt de opstilte mål.

I Brand-Design fokuserer vi på at udvikle og opdatere din SEO løbende så din virksomhed forbliver konkurrencedygtigt. Desuden opretter vi din virksomhed på platforme som Google Places og Krak/Eniro samt skriver artikler og pressemeddelelser for at øge dine backlinks til dit website eller din webshop.


Hos os er din SEO i gode hænder. Læn dig blot tilbage, mens vi sørger for, at din virksomhed dukker op i toppen af Google.

%d bloggers like this: