Spørgsmålet er der mange der stiller sig selv – hvordan skriver man egentlig en god SEO artikel?

Hvordan skriver man en god SEO artikel?- Spørgsmålet er der mange der stiller sig selv, da det i og for sig er en af de vigtigste ting, når man skal have sin side længere op på Googles liste. Og hvordan skriver man egentlig en god SEO artikel? Det vigtigste er, at Google finder værdi i dine tekster, og på den måde gerne vil videregive det til deres brugere. Man skal derfor koncentrere sig om at lave tekster, som har godt indhold, og hvor du ikke overfylder den med det pågældende keyword. Dette har Google lært at kigge på, og misbruger man sit nøgleord i en tekst, kan det faktisk gå hen og skade din placering, eftersom Google ser det som spam.

En anden ting der er vigtig er at man skal vide helt præcis hvilke nøgleord

En anden ting der er vigtig er at man skal vide helt præcis hvilke nøgleord man vil lægge vægt på i artiklen. For at få helt styr på hvilke søgeord de fleste brugere søger på, kan det være en god idé at slå ordene op på Google AdWords Søgeordsværktøj. På den måde kan du finde ud af hvordan din SEO artikel skal være, og hvilke keywords du skal fokusere på, så du får mest muligt ud af din søgemaskineoptimeringstekst.

En ting mange glemmer er at man også skal huske at fokusere på, at ens tekst skal være til gavn for læserne. Man skal finde en balance, hvor man både fodrer søgemaskinerne med sin SEO tekst, og hvor man samtidig også videregiver en god og let læselig tekst til de brugere, som er kommet forbi siden. På den måde sikrer man sig tilbagevendende brugere, som er tilfredse med ens hjemmeside samt indholdet.

Interne links

Interne links er også utroligt vigtige for dig, som gerne vil lave en god søgemaskineoptimeringsartikel. Det er disse links som linker frem og tilbage på selve din hjemmeside, og det er disse som danner en struktur. Det kan Google godt lide, eftersom det viser, at din side er struktureret og at du linker til ting som er relevante.

Gode SEO artikler vokser ikke på træerne, og de kan være meget svære at gå i gang med selv. Du kan derfor læse mere her, og lære meget mere om SEO, og om hvordan du kommer til tops hos søgemaskinerne.

%d bloggers like this: