SEO tekster? Hvordan skriver man de bedste SEO tekster, og hvad skal man huske, når man arbejder med SEO og online markedsføring

“SEO marketers are liars! – No, SEO marketers tell stories” Seth Godin.

Det første man skal tænke på, når man skriver SEO marketing tekster er, hvordan man kan inspirere læseren bedst muligt. Tiden hvor med høj sgeordsdensitet er long gone. Google har selv meldt ud, at man i højere grad bør tænke markedføring og ikke manipulation af søgemaskiner.

Kort sagt er det centrale her, at man skal skrive til læseren og ikke til søgemaskinen. Herudover skal man fokusere på at hjælpe læseren bedre end sine konkurrenter. – Ellers skal man simpelthen gøre noget helt anderledes.

Google måler dig på relevans – Analyser din målgruppe

Er dit indhold relevant for dine læsere? Hvis ikke kan du glemme alt om at rangere godt på konkurrenceprægede søgeord. Sørg for at analyser din målgruppe så nøje så muligt.

Hvorfor skal man gøre det?

  • Ved at analyse din målgruppe, har du mulighed for at danne dig et overblik over, hvad de reelt efterspørger og søger på nu.
  • Med den viden kan du udarbejde en plan for, hvordan du vil differentiere dig med dine SEO tekster, som skal være de mest relevante, spændende, inspirerende og informerende.

Få styr på Google Panda, Google Penguin og Google Phantom

Google vil gerne sælge ads. Derfor gør de det svært for SEO specialister at manipulere med søgeresultater. Hvordan gør de det? – De lancerer løbende algoritmiske opdateringer, som går direkte ind og sorterer i hjemmesider ud fra en lang række kriterier.

Det vigtigste er, at man ikke må have dårlige indgående links til sin hjemmeside. Backlinks bør have en høj Domain Authority og komme fra brancherelevante domæner.

Godt eksempel på informerende SEO tekster? – Skriv specifikt til en målgruppe

Guides er altid en god ide. Guides giver typisk en god dwell time på din side, og folk vil typisk læse igennem de fleste punkter hvis altså overskrifterne er gode nok.

Det handler om ikke at spilde sin tid. Ved at skrive specifikt til kvinder, som er interesseret i netop dit emne, sikrer du dig en bedre konverteringsrate og kvalitetsbesøgende organisk. Det værste man kan gøre er at skrive generelt.

%d bloggers like this: