Brand Design
Hjemmesiden og Søgemaskine
optimering.


Brug mere tid på at køre din virksomhed og mindre tid på at bekymre dig om, hvor du står i søgemaskinerne. SEO giver mulighed for at fremvise dine mest tiltalende produkter og tjenester “når forbrugerne har mest brug for det” og er “klar til at købe” – Du vil kunne opnå resulterer i øget synlighed, kundeemner og salg.

Søgemaskineoptimering (SEO) konvertere forbrugere til kunder

Søgemaskineoptimering (SEO) konvertere forbrugere til kunder. Ved at optimere sider på din hjemmeside med de specifikke nøgleord, kan du opnå at dukke op i de relevante søgninger på Google. Jo mere relevante søgeord dit websted viser på den første side af Google, Yahoo eller Bing, jo mere trafik vil din hjemmeside modtage.

 

Få mere trafik, synlighed og salg

Med over ti milliarder søgninger udført hver måned

Med over ti milliarder søgninger udført hver måned, er der stort set ingen der bruger tid på side 2., for at finde resultater. Så hvis du ikke er på den første side, mister du salg, kunder og penge. Vi har hjulpet en del virksomheder til optimeret onlinesalg, ved at optimere deres hjemmeside arkitektur, skabe overbevisende optimeret indhold (semantisk tilpasset emne), oprette strukturerede interne links, størkne deres off-side-syndikering og indhente nogle af de mest konkurrencedygtige søgeord i deres vertikale online marked.

 

Forestil dig, hvad vi kan gøre for dig …

Hvad passer til din virksomhed?

  • Søgemaskine optimering – Vil du gerne have en god placering på Google, gennem organisk bygget SEO = Søgemaskineoptimering.
  • Sociale medier? Måske vil du gerne i direkte dialog med dine kunder? Så det er Facebook og de øvrige medier du gerne vil have fokus på?

  • Vil du gerne have en hjemmeside? Og skal de kunder der besøger din side, gerne kunne konverteres til kunder i din virksomhed?

  • Adwords? Den hurtige vej til nye kunder!… Vil du gerne skabe hurtig og effektiv opmærksomhed på din hjemmeside med adwords? Eller endnu bedere adwords kombineret med organisk søgemaskineoptimering.

%d bloggers like this: