Vi kan ikke garantere jer en førsteplads på søgemaskinerne, men …

Vi kan ikke garantere jer en førsteplads på søgemaskinerne blandt søgeresultaterne. Årsagen er enkel, det er søgemaskinerne der bestemmer og til enhver tid afgør indekseringen. Men vi kender vejen og vi har de bedste forudsætninger for at sikre dig pladsen blandt de første søgeresultater. Først og fremmest er det afgørende, at vi gennemfører en optimering med de rigtige søgeord, fraser og ordkombinationer, som jeres potentielle kunder søger på.

Ud fra en af dig godkendt liste med søgekriterier

Ud fra en af dig godkendt liste med søgekriterier, udvikler og producerer vi et nyt supplerende website hvor vi rent faktisk bygger en webside pr. søgekriterium. Denne proces vil senere sikre jer topplaceringer på alle de vigtige søgetjenester. De søgemaskineoptimerede websider vil være registreret under et alternativt domæne, men al trafikken fra søgemaskinerne vil alligevel gå direkte til jeres website.

Hvordan gør vi?

Det er for jer en enkel proces at engagere os til at sikre jer synlighed på søgemaskinerne:

  • Vi udarbejder en detaljeret liste over alle tænkelige og relevante søgekriterier, som i bør findes under
  • Vi udvælger en række domænenavne med relation til jeres forretning, hvorefter vi programmerer websider som er optimeret til de udvalgte søgekriterier
  • Vi anmoder udvalgte søgerobotter om at besøge hver enkelt søgeords-optimeret webside, hvorefter link til jeres website registreres blandt søgeresultaterne
  • En strøm af målrettede kunder finder frem til jeres website

En fantastisk mulighed for kundetilgang

I samarbejde med søgetjenesterne Google, MSN, AlltheWeb, Altavista, Eniro, Jubii, m. fl. samt udvalgte annoncenetværk, giver vi jeres virksomhed den form for markedsføring, som vi finder mest effektiv og økonomisk attraktiv. Vi kalder metoden “nøgleordannoncering” med PPC (pay pr. click).

På de mest populære søgetjenester eksponerer vi jeres virksomhed samt link til jeres website ved siden af alle de søgeresultater, som har relation til jeres forretning. Det betyder, at hver gang en potentiel kunde søger efter netop de kriterier, som I kan tilfredsstille, bliver I sikret en plads og eksponering ved siden af de søgeresultater, som har deres interesse. Søgetjenesterne kalder disse produkter: Sponsorlinks, Guided links og Google Adwords.

Ud fra den aftalte nøgleordsliste booker, administrerer og optimerer vi kampagnerne for jer på samtlige søgemaskiner, uden beregning! Uanset hvor mange gange jeres annoncer bliver eksponeret- koster det ikke noget. Din eneste omkostning er når vi formidler en relevant besøgende til dit website.

Endvidere kan vi tilbyde effektive brandingkampagner via målrettede bannereksponeringer på søgetjenesterne. Vi udarbejder gerne et konkret medieoplæg med forslag til, hvilke søgeord I bør eksponeres under, samt hvilke søgetjenester I bør findes på.

Vi håndterer alle aspekter og detaljer i forbindelse med afvikling af kampagnerne.

Hvorfor supplere med relaterede domæner?

Mange søgende finder deres foretrukne leverandør ved at gætte sig frem til forskellige www.webadresser.dk efter netop det de søger, og går dermed udenom søgemaskinerne.
En undersøgelse, som blev offentliggjort i marts 2003, viser, at hele 28% af de kunder, som køber via kommercielle websider, gætter sig frem til web-adressen.

Dine potentielle kunder søger på relaterede domæner

Mange af de webadresser, som dine potentielle kunder søger på, har direkte relation med jeres produkter, services og forretningsområde.

I 2003 søgte f.eks.:

41.435 personer på cykler.dk
24.154 personer på kreta.dk
18.549 personer på boligen.dk
14.330 personer på fliser.dk
8.598 personer på billeje.dk
7.286 personer på byggematerialer.dk
6.546 personer på pc-priser.dk
3.114 personer på skabe.dk
1.376 personer på husforsikringer.dk

%d bloggers like this: