Affiliate marketing

Hvordan fungerer Affiliate marketing? Affiliate marketing er en form for reklamemarkedsføring, som gør et muligt for bloggere og hjemmesideejere at tjene penge på, at gøre reklame for andres produkter.

Hos danske partner-ads.dk, kan du tilmelde dig, hvis du ønsker at blogge om fitness og træning og tjene penge på det.

Hvad er Affiliate marketing egentlig?

Hvordan fungerer Affiliate marketing?

Det er faktisk ret simpelt. Du har en blog eller hjemmeside. På den hjemmeside skriver du om produkter fra fx Nettofitness.dk. Men i stedet for at linke direkte til Nettofitness.dk, benytter du et affiliate-link via partner-ads.dk, som gør, at du tjener penge, hver gang en person har klikket på dit affiliate link, og købt noget på Nettofitness.dk.

Læs mere om valg af domæne i forhold til Affiliate marketing

Hvordan kan jeg være sikker på at tjene penge på affiliate markedsføring?

Det kan du ikke. Men du kan følge disse steps, som sikrer dig den bedste indgangvinkel. Der er rigtig mange som begår den største fejl i forbindelse med affiliate marketing: De skyder for bredt ud i forhold til deres koncept.

  • Sørg for at arbejde med en brancheniche, som virkelig interesserer dig. Det er ekstremt vigtigt. Du skal virkelig brænde for t skrive gode artikler om emnet hver dag, hvis du skal have succes med affiliate marketing.
  • Den næstvigtigste ting er, at du skal fokusere på at hjælpe dine læsere! Folk er ligeglad med dit koncept, hvis du ikke dækker deres behov for at blive informeret, underholdt eller lign. Folk er også ret ligeglad med dig i virkeligheden, så det handler meget om, at du skal formå at skabe en online service eller et underholdningskoncept, som virkelig fanger læseren.
  • Hvis du starter med at skrive om noget, du selv er meget passioneret omkring, vil folk typisk følge trop, hvis du har samme interesse som dig. Hvis du er heldig kan du måske få en hel fanskare af læsere, som følger dit koncept og benytter dine affiliatelinks.
%d bloggers like this: