Der findes forskellige måder at bygge links på

Der findes forskellige måder at bygge links, der på engelsk hedder linkbuilding. Hvorfor bygger man links? Man bygger links som en del af en online markedsføring, der indgår under kategorien Search Engine Optmization, SEO.

Dette gøres for at gøre en side mere populær og troværdig i øjnene på en søgemaskine. Hvis søgemaskinen betragter en side som mere populær og troværdig resulterer det i, at søgemaskinen placerer din hjemmeside blandt de første søgeresultater, som bliver præsenteret for folk, der søger efter et emne, der er relevant i forhold til, hvad din hjemmeside tilbyder af ydelser eller produkter.

Men for at dette kan lykkes og ske er det nødvendigt at vide, hvordan man bygger links, så ens hjemmesides popularitet og placering hos en søgemaskine kan forbedres.

Der er mange måder at bygge links på, så i det følgende vil der blive nævnt nogle af de mere overordnede måder at gøre dette på.

En måde er at være aktiv på blogs

En måde er at være aktiv på blogs, fora eller debatter om emner, som har relevans til ens emne, hvilket selvfølgelig er vigtigt, da der ellers er chance for, at man bliver betragtet som spam. Dette betyder, at ens placering hos en søgemaskine ikke bliver forbedret.

I stedet er det vigtigt at skrive en kommentar, som virker troværdig, relevant samt interessant for andre brugere af forummet eller bloggen, så flere klikker på linket. Dette kan gøres ved at svare på spørgsmål i debatten og så henvise til sin side eller lignende forslag.

En anden metode til at bygge links på kan være at tage kontakt til blogs…

En anden metode til at bygge links på kan være at tage kontakt til blogs eller andre hjemmesider om at placere links på deres side. Igen skal disse sider have en relevans til din egen side, så at det fremstår troværdigt og relevant i de besøgende øjne.

Men for overhovedet at kunne placere et link på en andens side, er det nødvendigt med noget at forhandle med. Man skal derfor tænke over, hvad den anden får ud af dette link- samarbejde.

Den sidste metode handler om at gøre sig selv nævneværdig og interessant…

Den sidste metode handler om at gøre sig selv nævneværdig og interessant for andre hjemmesider, blogs og generelt mennesker. Dette gøres selvfølgelig kun ved at kunne frembringe noget indhold på en side, som folk finder interessant og nævneværdigt.

Dette kan gøres på forskellige måder, hvor af en af dem kan være at give noget væk gratis, hvis det er muligt i forhold til, hvad din hjemmeside beskæftiger sig med. Hvis det lykkedes dig at forfatte noget interessant for andre, kan det medføre forøget omtale og links på andre hjemmesider og blogs. Denne metode er at eftertragte, da den fremstår troværdig i andres øjne.

%d bloggers like this: