Ingen kan garantere jer en førsteplads på søgemaskinerne

Ingen kan garantere jer en førsteplads på søgemaskinerneVi kan ikke garantere jer en førsteplads på søgemaskinerne blandt søgeresultaterne. Årsagen er enkel, det er søgemaskinerne, der bestemmer og til enhver tid afgør indekseringen.

Men vi kender vejen og vi har de bedste forudsætninger for at sikre dig pladsen blandt de første søgeresultater. Først og fremmest er det afgørende, at vi gennemfører en optimering med de rigtige søgeord, fraser og ordkombinationer, som jeres potentielle kunder søger på.

Ud fra en af dig godkendt liste med søgekriterier, udvikler og producerer vi et nyt supplerende website

Ud fra en af dig godkendt liste med søgekriterier, udvikler og producerer vi et nyt supplerende websiteUd fra en af dig godkendt liste med søgekriterier, udvikler og producerer vi et nyt supplerende website hvor vi rent faktisk bygger en webside pr. søgekriterium. Denne proces vil senere sikre jer topplaceringer på alle de vigtige søgetjenester.

De søgemaskineoptimerede websider vil være registreret under et alternativt domæne, men al trafikken fra søgemaskinerne vil alligevel gå direkte til jeres website.

Hvordan gør vi?

Hvordan gør vi?Det er for jer en enkel proces at engagere os til at sikre jer synlighed på søgemaskinerne:

  • Vi udarbejder en detaljeret liste over alle tænkelige og relevante søgekriterier, som i bør findes under.
  • Vi udvælger en række domænenavne med relation til jeres forretning, hvorefter vi programmerer websider som er optimeret til de udvalgte søgekriterier.
  • Vi anmoder udvalgte søgerobotter om at besøge hver enkelt søgeordsoptimeret webside, hvorefter link til jeres website registreres blandt søgeresultaterne.
  • En strøm af målrettede kunder finder frem til jeres website.

Under hvilke søgeord skal kunderne finde dig?

Under hvilke søgeord skal kunderne finde dig?Det er afgørende, at vi udarbejder det rigtige fundament af søgeord, sætninger og dermed søgekriterier, som jeres website bør findes under på søgetjenesterne. For dig betyder det flere potentielle kundebesøg og stærkere brand awareness.

Vi udvikler det komplette grundlag for hvilke søgeord jeres virksomhed skal være synlig under på nettet.
Baseret på et input fra jer omkring svar på diverse spørgsmål påbegynder vi en større proces for at videreudvikle nøgleordslisten.

Via vores samarbejde med selskaberne bag søgetjenesterne har vi adgang til konkret statistik, som giver os yderligere indsigt omkring de søgevaner og metoder, jeres potentielle kunder anvender, når de søger efter jer.

Der er ligeså mange søgekriterier, som der er søgninger

Der er ligeså mange søgekriterier, som der er søgningerHvis der er 1.000 potentielle kunder der søger efter det samme, anvender de 700 forskellige søgeords kombinationer til at finde frem. Derfor er det afgørende at jeres website er synlig under mange forskellige søgeordskriterier.

Hvordan gør vi så det?

Hvordan gør vi så det?Først og fremmest udvikles en række søgeord baseret på jeres input fra et spørgeskema. Derefter påbegynder vi en omfattende proces for at udvikle relevante nøgleord. Dette gør vi bl.a. ved at webcrawle (scanne ord) jeres samt konkurrenters websider. Derefter undersøger vi ud fra statistikdata fra søgemaskinerne, hvilke ord og sætninger jeres potentielle kunder søger på i kombination med jeres nøgleord.

Læs vores guide til søgemaskineoptimering her.

Jeres kunder kan være ordblinde

Jeres kunder kan være ordblindeVi har endvidere indgået et samarbejde med sprog eksperter indenfor ”ordblindhed”. Mange af jeres potentielle kunder staver forkert når de søger efter jer, hvorfor vi udvider de højest prioriterede søgeord med kendte stavefejl. Vi anvender mere end 15 timer på at udvikle din nøgleordliste. Selvom en del af processerne er automatiserede er der meget manuelt arbejde. Vi kombinerer ofte nøgleord med bynavne ligesom vi finder synonymer osv.

%d bloggers like this: