Du er interesseret i at tjene penge via affiliate marketing, og du er på vej til at blive affiliate partner, men Hvor meget koster det at blive affiliate partner?

Det er klart, at man ikke bare går igang med et nyt projekt, uden at vide hvilke udgifter der er forbundet med det. Vi ser her på hvad det reelt set koster dig, at blive affiliate partner.

Hvor meget koster det at blive affiliate partner?

Hvis du skal tjene penge på affiliate marketing, så vil du stort set altid enten være affiliate partner igennem et affiliate netværk, eller igennem et privat affiliate program, som stilles til rådighed direkte hos den virksomhed, der tilbyder produktet.

Det koster aldrig noget, at tilmelde sit website, eller at blive affiliate partner, hos enten et netværk, eller direkte via produkt-ejerens website. Hvis du opfordres til at betale for at blive affiliate partner, anbefaler vi, at du ikke tilmelder dig. Er du fortsat meget interesseret, så forhør dig først om der er andre, der har hørt tale om det specifikke program før, og om hvilke erfaringer de har. Vi har her på sitet dog endnu aldrig set, at et affiliate program skulle koste noget at tilmelde sig.

Er der andre udgifter forbundet med at blive affiliate partner?

I princippet er der ingen andre udgifter, andet end den tid du skal bruge på det.

Som udgangspunkt kan man dog sige, at for at drive dit eget website, har du som minimum udgifter til følgende:

Disse to ting behøver tilsammen ikke at koste meget mere end 11-12 kroner per måned. Men det afhænger naturligvis også af om du tilkøber:

    • Tema til dit website
    • Ekstra plugins til dit website
    • Reklame annoncer eksempelvis via AdWords eller Facebook

udgifter afhænger af hvor meget du vil gøre ud af

Disse udgifter afhænger af hvor meget du vil gøre ud af, at gøre dit website mere unikt, og om du har brug for at tilføje ekstra funktionaliteter til dit website. Udgifter forbundet med annoncering er noget du helt selv bestemmer, hvor meget du vil lægge i. Der kan altså være flere udgifter forbundet med det at blive affiliate partner, men de er ikke direkte forbundet med selve tilmeldingen. Som udgangspunkt vil det være nok, blot at have sit eget domæne og et webhotel, for at blive affiliate partner.

%d bloggers like this: