Hvilke sociale medier skal bruges ?

Hvilke sociale medier skal bruges ? Har i også brug for assistance til at navigere i junglen af sociale medier? Vi har herfor indsamlet nogle statistikker, der burde kunne danne et mere simpelt overblik overblik over danskernes daglige brug af de sociale medier såsom : Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Google+ og Snapchat osv. 

Læg en grundig strategi for jeres kundesegment før i annoncerer

Når det så er nævnt, bør i stadig være opmærksomme på, både fordele og ulemper ofte kan variere fra virksomhed til virksomhed afhængig af hvilken strategi i lægger for en kampagne. Jeres kampagne kan også deles over flere medier afhængig af budget, branche, målgruppe, osv. Vi kan altid hjælpe med at guide jer rundt i junglen af markedsføring på det sociale medier.

Læs mere om Sociale medier hos os her.

Sociale medier statistikker i Danmark anno 2016

Her kan man få et overblik over hvilke sociale medier i Danmark anno 2016, danskerne bruger mest. Danmark er et af de lande i hele verden, hvor man opholder sig allermest på de sociale medier, udregnet på procentdelen af den danske befolkning, der bruger de sociale medier er rigtig meget.

Herunder er en oversigt over, hvor mange danskere, der er på de forskellige sociale medier:

 • Facebook – 3.476.000 månedlige brugere
 • LinkedIn – 1.700.000 oprettede profiler i Danmark
 • Snapchat – 1.059.000 månedlige brugere
 • Instagram – 868.000 månedlige brugere
 • Twitter – 457.000 månedlige brugere

 

Dagligt brug af sociale medier

Ovenstående statistik kan være svært at benytte, da det er essentielt at huske på, at en del af de medier kan have en del inaktive brugere. Nedenstående statistik giver et bedre indblik i, hvilke sociale medier, der mere korrekt beregnet benyttes i det daglige. Statistikken herunder viser, hvor stor en procentdel, der hver dag benyttes af de forskellige sociale medier.

 1. Facebook – 62%
 2. Youtube – 17%
 3. Snapchat – 15%
 4. Instagram – 11%
 5. Google+ – 11%
 6. Twitter – 4%
 7. Pinterest – 3%
 8. LinkedIn – 3%
 9. Tumblr – 1%
%d bloggers like this: