Når du undersøger mulighederne indenfor affiliate marketing, så vil det unægteligt være rart, at vide følgende: Hvilke fordele er der ved at være affiliate partner?

Hvis du skal tjene penge online via dit website, så er det altid en god idé, at researche hvilke muligheder der er, samt hvilke fordele og ulemper der er ved den enkelte metode.

Hvilke fordele er der ved at være affiliate partner?

For det første behøver du som affiliate partner ikke at have noget med Google at gøre. Det skal forstås i den forstand, at man oftest enten anvender Google AdSense eller Affiliate Marketing til annoncering på sit website. Begge dele kan fungere ganske fint i samspil, men der er bestemt en forskel.

Til forskel fra slet ikke at have annoncer på sit website, må første fordel naturligvis være, at du kan tjene penge. Såre simpelt.

Dernæst har du naturligvis også muligheden, for at sætte bestemte og faste annoncer op fra en speciel virksomhed. Dette opstår oftest ved, at en bestemt virksomhed tager kontakt til dig med interesse i, at annoncere for deres produkt igennem dit website. Dette kan give en god indkomst per annonce, men det afhænger helt af hvilken aftale du får i hus.

Med affiliate marketing vælger du selv de annoncer du ønsker at fremvise

Med affiliate marketing vælger du selv de annoncer du ønsker at fremvise på dit website, hvilket gør, at du kan bestemme meget mere. En anden fordel herved, er at du oftest bliver oprettet i et affiliate netværk, som du kan kontakte for hjælp og sparring.

Du har også mulighed for at vælge hvilken form for annoncering du er interesseret i. Eksempelvis om du ønsker indtjening per klik, per salg eller måske du hellere vil køre email marketing frem for at annoncere på dit website. Det er alt sammen muligt som affiliate partner.

SEO hænger sammen med affiliate om du vil det eller ej.

Hvis du formår at drive rigtig meget trafik

Hvis du formår at drive rigtig meget trafik igennem dine annonceringer, har du også mulighed for at få et bedre link direkte til den bestemte virksomhed der står bag. Du har med andre ord mulighed for at, få en bedre kontakt og relation til de bestemte annoncører, som du finder i et netværk. Det gør det muligt at indgå endnu bedre aftaler. Måske endda nogle aftaler som kun gør sig gældende for dig og dit website.

Affiliate arbejde

Med affiliate arbejde, vil du også opleve, at du med tiden bliver bedre til at arbejde indenfor bestemte nicher. På den måde får du mulighed for at lære en masse om det du laver, og du har muligheden for at få lavet nogle gode websites, som rent faktisk også kommer dine besøgende til gode, så det hele ikke kun handler om at tjene penge. Dette er noget du generelt set bør gøre med alle de websites du opretter. Vi anbefaler altid, at du forsøger på at tænke på dine besøgende, og om de rent faktisk kan bruge dit website til noget, eller om det du laver udelukkende er et penge-karrusel.

Affilaite marketing kan give dig mere i kroner og øre. I sidste ende kan det betyde, at du har mulighed for at tjene langt mere som affiliate partner, end ved andre former for annoncerings-metoder. Du har samtidig mulighed for at tilpasse dine annoncer dit specifikke indhold. Det må siges, at være en kæmpe fordel.

%d bloggers like this: