Er du selv ejer af et produkt eller står du bag en service og har hørt om affiliate marketing, så kunne det tænkes, at det var noget for dig. Men Hvilke fordele har annoncører ved affiliate markedsføring?

Vi vil kort gennemgå nogle af de mere øjensynlige fordele, som annoncører kan have i forbindelse med affiliate marketing.

Hvilke fordele har annoncører ved affiliate markedsføring?

Hvis du har et produkt eller en service du sælger via dit website, så er du i princippet egnet til at gå igang med at markedsføre det igennem affiliate marketing.

Som annoncør, kan man vælge at gøre det på to måder:

1. Du kan oprette dit eget affiliate program.

2. Du kan tilmelde dit produkt til et netværk.

Læs mere om fagord indenfor affiliate marketing her.

Privat Program

Hvis du opretter dit eget program, så kræver det naturligvis, at du får sat et system op, der kan håndtere den slags. På den måde undgår du at snyde både dig selv eller dine affiliate partnere. Her vil du også selv stå for at rekruttere nye partnere. I det tilfælde vil det være en fordel for dig, at tilmelde dig vores Affiliate Program Arkiv.

Netværk

Ved at vælge et netværk, så får du professionelle til at håndtere opgaverne for dig, og du kan bruge tiden på noget andet end at rekruttere nye partnere, da netværket oftest vil hjælpe med dette. Uanset om du har dit program i et netværk eller ej, vil det være en fordel, at liste dit program via Affiliate Program Arkivet, for at få flere partnere.

Læs mere om affiliate marketing her.

Fordele for annoncører

Dine fordele som annoncør ved at vælge affiliate marketing frem for traditionel annoncering er følgende:

    • Først og fremmest får du andre til at markedsføre dit produkt eller service
    • Du bestemmer selv hvor mange penge du vil bruge på det
    • Du kan nøjes med at betale for de kunder der rent faktisk køber dine produkter
    • Du bestemmer selv hvor meget du vil betale hver partner*

Man kan derfor med rette sige, at det er en win-win for alle parter i denne form for markedsføring. Annoncøren tjener på sine produkter. Partneren tjener på at markedsføre produktet og hvis mellemledet – selve netværket – er involveret, tjener de naturligvis også.

Passiv indkomst igennem affiliate.

%d bloggers like this: